- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged h valamit megvegyél.
Meg nem is akarok kardoskodni a tn mellett, vagy ellen. Az viszont való igaz, hogy nem túl jó fényt vet az MSI-re, az IPS hiánya. Reménykedtem benne, hogy az idei széria már megkapja gyárilag az IPS paneleket. Akkor kérdés nélkül cseréltem volna a teljes gépet. Így csak fejleszteni fogom. -
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #79 üzenetére
két szó: panel csere. De azt általánosságban értettem, nem az MSI-re. Annak a panele ponthogy alkalmatlanná teszi néhány grafikus területen...
Azt az mxm modul és a hűtés miatt hoztam fel korábban. Ennyi erővel a billentyűzetet is felhozhatnánk, mert az MSI híresen balfasz mód tudja megtervezni a kiosztást.... -
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Cyberpunk #34 üzenetére
Laptopban is van bika GPU, elég csak a cikkben szereplőket megnézni.
számolási teljesítményben
CPU vagy GPU? Utóbbiban nagyon nem. Előbbiben persze jobb vagy 2x, de integrált GPU-ban meg 3x lassabb. Ma már ez is a proci része. Az FPU is önállóan kezdte, 386 mellé külön foglalatba kellett rakni a 387-et, ezért jó példa.GPU-s dolgok meg nem elterjedtek ma még
Biztos? Filmnézésnél a DXVA pl? Sztem alap. Minden komolyan vehető lejátszó támogatja. Media Player Classic pl. Flash? Kb. minden weblapon található. Nem kéne gyorsítani? Steve Jobs pont ezért nem engedte iPone-ra. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
Na ezt így már nem lehet kijelenteni. Amíg csak a CPU számított, addig így volt, de most épp az a divat hogy a GPU minél többmindent levesz a CPU válláról. Flash gyorsítás, filmlejátszás, tömörítés (új WinZip pl.), meg egyre inkább minden más is. Ebben viszont az AMD fényévekkel jobb az Intelnél. Ugyanaz lesz mint anno a Cyrix procival: x86-ban a legjobb volt, de FPU-ban a legszarabb, és ez döntötte el a sorsát. Vagy az anno P2 killerként reklámozott AMD K5 (1. generáció): ott is az értékelhető FPU rész hiányzott, ezért vett mindenki Pentium MMX-et. A mai kor FPU-ja az integrált GPU. CPU-ban szarabb az AMD, de ez már egyre kevésbé szempont. Nyilván csúcsvideokártyák alá jól jön, de azon kívül...
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
És AMD fan-ként is igazat kell adnom ebben!
Asztaliban okés, de mobilban gyengus még!
Baromi ütős lett a 7970M! Fincsi darab!
azért az vicces hogy az M17x-ből, 7970M+750GB HDD-vel van 1900$-ért, míg 2*500GB raid0+GTX675M-el ez már 2500$!
Értem én, hogy drága a vinyó, de ennyire?!
A többi komponens full megegyezik azért nem soroltam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest