- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Projektor topic
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged h valamit megvegyél.

Meg nem is akarok kardoskodni a tn mellett, vagy ellen. Az viszont való igaz, hogy nem túl jó fényt vet az MSI-re, az IPS hiánya. Reménykedtem benne, hogy az idei széria már megkapja gyárilag az IPS paneleket. Akkor kérdés nélkül cseréltem volna a teljes gépet. Így csak fejleszteni fogom. -
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
két szó: panel csere. De azt általánosságban értettem, nem az MSI-re. Annak a panele ponthogy alkalmatlanná teszi néhány grafikus területen...
Azt az mxm modul és a hűtés miatt hoztam fel korábban. Ennyi erővel a billentyűzetet is felhozhatnánk, mert az MSI híresen balfasz mód tudja megtervezni a kiosztást....
-
Dr. Akula
félisten
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Laptopban is van bika GPU, elég csak a cikkben szereplőket megnézni.
számolási teljesítményben
CPU vagy GPU? Utóbbiban nagyon nem. Előbbiben persze jobb vagy 2x, de integrált GPU-ban meg 3x lassabb. Ma már ez is a proci része. Az FPU is önállóan kezdte, 386 mellé külön foglalatba kellett rakni a 387-et, ezért jó példa.GPU-s dolgok meg nem elterjedtek ma még
Biztos? Filmnézésnél a DXVA pl? Sztem alap. Minden komolyan vehető lejátszó támogatja. Media Player Classic pl. Flash? Kb. minden weblapon található. Nem kéne gyorsítani? Steve Jobs pont ezért nem engedte iPone-ra. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Na ezt így már nem lehet kijelenteni. Amíg csak a CPU számított, addig így volt, de most épp az a divat hogy a GPU minél többmindent levesz a CPU válláról. Flash gyorsítás, filmlejátszás, tömörítés (új WinZip pl.), meg egyre inkább minden más is. Ebben viszont az AMD fényévekkel jobb az Intelnél. Ugyanaz lesz mint anno a Cyrix procival: x86-ban a legjobb volt, de FPU-ban a legszarabb, és ez döntötte el a sorsát. Vagy az anno P2 killerként reklámozott AMD K5 (1. generáció): ott is az értékelhető FPU rész hiányzott, ezért vett mindenki Pentium MMX-et. A mai kor FPU-ja az integrált GPU. CPU-ban szarabb az AMD, de ez már egyre kevésbé szempont. Nyilván csúcsvideokártyák alá jól jön, de azon kívül...
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
És AMD fan-ként is igazat kell adnom ebben!
Asztaliban okés, de mobilban gyengus még!Baromi ütős lett a 7970M! Fincsi darab!
azért az vicces hogy az M17x-ből, 7970M+750GB HDD-vel van 1900$-ért, míg 2*500GB raid0+GTX675M-el ez már 2500$!
Értem én, hogy drága a vinyó, de ennyire?!

A többi komponens full megegyezik azért nem soroltam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen program, ami...?
- Path of Exile (ARPG)
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop Go 3 XK7-00030 (Bontatlan)
- Üzletből, garanciával, HP EliteBook 855 G8 16GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS kijelző/Win 11Pro
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő