Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Dr. Akula #97 üzenetére
Attol fugg mire hasznalja a tervezoprogram. Amit en hasznalok, az barmilyen kartyaval megy, mert csak megjelenitesre hasznalja, szamitasokra nem(ugyanis nem szamitgat), viszont azt alaposan megszivatja. Tehat elegge feladatfuggo, hogy kell-e firegl vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Vagy de. Ezek direkt arra vannak kitalalva, hozzavaló driverrel, egy gyengébb FireGL is lenyomja a komolyabbnak latszó Radeont tervezőprogramok alatt. Hat még az azonos generació... Aki ilyen jatekkartyaval akar CAD-ezni, az elég komolytalan, max hobbi pötyögés lehet, egy cégnél kiröhögnének vele.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
freemanone #94 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #91 üzenetére
Hülyeségen vitatkoztok. Mindenki másra használja a dolgait. Nyilván én, aki ki sem mozdítja a szobából a gépét, felesleges lenne gamer laptopot vennem. Mert semmi értelme sem lenne számomra. Ha csak otthon játszok, akkor meg minek. Viszont ha egyik héten itt, a mások héten ott és gamer vagyok akkor nyilván a gamer laptop lesz, vagy is legalább a VGA az fontos szempont lesz egy hordozható gép vásárlásánál.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
freemanone #91 üzenetére
Sőt, a billegő széket kitamasztani is megteszi, de gondolom nem ezért vennél ilyet, hanem jatékra. Arra olcsóbb a faék.
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
freemanone #89 üzenetére
Nem biztos != biztos nem. Sztem nem kell ragozni.
7970 játékhoz kell, de nem csak arra használható.
És a "nem csak arra" igényli egy 7970 jelenlétét? Ha nem jatszani veszed, akkor miért nem elég egy integralt GPU? -
freemanone
addikt
válasz
Dr. Akula #88 üzenetére
Segítek: "Mégis minek kéne utana jarni? Hogy nem biztos hogy megfelelő lesz a nextgennel? Te mar a 2020-as videokartyak specifikaciójat is tudod?"
MXM modul meg nem csak az ebay-en létezik.
"Még van a gyartónal is, de onnan te nem veheted meg. Az meg nem adja el egyesével kiskerbe, mikor megveszik tőle ipari méretben az OEM-ek."
A fentire válaszoltam a kötevkezőt:
"Nem csak a gyártóknál és ismét bizonyítod, hogy nem jársz utána csak papolsz Egy példa: [link]"De, hogy erre is válaszoljak, 2020? 8 évig még az asztali gépedet sem tudod szinten tartani. Ezzel az 1-2éves használhatóságot tudod növelni jóesetben 3-4évre. De ehez utánna járás kell.
7970 játékhoz kell, de nem csak arra használható. Akinek meg már van, nem feltétlenül fog venni akár egy tabletet mellé netezni, filmezni. Asztali gépnél sem szokás ez mindenkinél. Notebook/DTR esetén miért lenne kötelező? Ezért nem értem, hogy miért nem látod be azt, hogy nem csak játékra vannak használva ezek a dögök. A tulajok ugyanúgy, kódolnak, filmeznek, neteznek ilyen konfiggal.
Elnézést a flém szerű kezdeményekért, de erősen támadónak éreztem a hozzászólásodat és degradálónak, hogy figyelmen kívül hagyod a hozzászólásaim felét és a példákat.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz
freemanone #84 üzenetére
Mégis minek kéne utana jarni? Hogy nem biztos hogy megfelelő lesz a nextgennel? Te mar a 2020-as videokartyak specifikaciójat is tudod?
DTR. A fogalomzavar eloszlatasahoz.
Valamint látom elképzelésed sincs mire lehet használni egy laptop-ot azon kívül, hogy játék.
Értelmezni is tudni kéne. Mégis mire kell radeon 7970 jatékon kívül? Netezéshez?Úgy latom kezdesz elmenni a flém felé. Ezt így ne folytasd!
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged h valamit megvegyél.
Meg nem is akarok kardoskodni a tn mellett, vagy ellen. Az viszont való igaz, hogy nem túl jó fényt vet az MSI-re, az IPS hiánya. Reménykedtem benne, hogy az idei széria már megkapja gyárilag az IPS paneleket. Akkor kérdés nélkül cseréltem volna a teljes gépet. Így csak fejleszteni fogom. -
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #85 üzenetére
Hiába legjobb TN, azért azt még az olcsóbb IPS-ek is verik (eIPS). Nem az zavar, hogy TN, hanem hogy nem lehet mást kérni bele. Ez így nem fair. Ha lenne rá pénzem akkor sem venném meg ez miatt, ez nálam mondhatni ingerküszöb. Akkor már inkább egy Precision, hogy márkán belül maradjunk. Az is DTR gép, persze játékra nem annyira acélos a tervező kártyájával.
-
freemanone
addikt
válasz
Dr. Akula #81 üzenetére
Tudom, hogy elég, mert rendesen utána jártam. És azt hiszem a példám is elég széles skálát fedett le, hőtermelés ügyben.
Nem csak a gyártóknál és ismét bizonyítod, hogy nem jársz utána csak papolsz Egy példa: [link]
DTR: repülő, busz, vonat-on történő szállítása?
Az elnevezésbeli kötekedésedet inkább nem veszem figyelembe. Az is csak egy gyenge okoskodás.
Kérdésre, kérdéssel kell válaszolni. Gratulálok! Valamint látom elképzelésed sincs mire lehet használni egy laptop-ot azon kívül, hogy játék. Ehez ismételten csak gratulálni tudok.
Tök jó, hogy a leírtak felét értelmezed, majd a másik felét meg lese*******! Így a legkönnyebb megnyerni egy vitát igaz?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #80 üzenetére
Hát azért elég nagy vicc lenne, ha nekem kéne még panelt cserélgetnem otthon, főleg hogy komoly árat fizetek azért a TN ért.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
freemanone #67 üzenetére
Lehet hogy elég, de lehet hogy nem. Sose lehetsz biztos hogy az új jó lesz-e, csak utólag derül ki, de szamítani ra felesleges.
MXM modul meg nem csak az ebay-en létezik.
Még van a gyartónal is, de onnan te nem veheted meg. Az meg nem adja el egyesével kiskerbe, mikor megveszik tőle ipari méretben az OEM-ek.Az a kocka gép meg jó poén volt, de sose versenyezhet egy laptoppal szállítást illetően.
Azzal nem is, de amiről itt beszélünk az DTR (desktop replacement), nem pedig notebook, mert annak a fogalmaba nem fér ez bele. Olyan mint az 50-es krossz"motor". Az csak smkp.Gondolom sokat kell autóban quakezni, 2 katyú közt az egér is precízen fog működni...
Egy gamer kategóriás notival nem csak játszik az ember. Vagy aki ilyet vesz az kötelezően 99%-ban csak arra használja?
Hat mire? -
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #79 üzenetére
két szó: panel csere. De azt általánosságban értettem, nem az MSI-re. Annak a panele ponthogy alkalmatlanná teszi néhány grafikus területen...
Azt az mxm modul és a hűtés miatt hoztam fel korábban. Ennyi erővel a billentyűzetet is felhozhatnánk, mert az MSI híresen balfasz mód tudja megtervezni a kiosztást.... -
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #74 üzenetére
Akkor lenne kiváló, hogy ha ezt a pocsék TN panelt elfelejtenék már végre. Mindenki tudja a g2g értékek nem mérvadóak, tehát hülyeség a válaszidővel jönni. Sosem értem, hogy egy 1 misibe kerülő gépnél miért is nem lehet IPS panelt választani. Tudom lehet külső monitorra kötni igen, de azért ez milyen már?
-
Dyingsoul
veterán
Bizony benned van a hiba. Mert nem fogod fel, hogy a Dell nem a saját szórakoztatásából készít ilyen notikat, hanem azért mert igenis van célközönsége. Én sem vennék ilyen notit, de attól még elismerem a létjogosultságát.
A tömegre: Sokan azt gondoljátok, hogy válltáskával hurcolják az ilyen notikat? Vagy nem értem, hogy akkor mire gondoltok a hordozhatóság terén? 5.5 kiló egyáltalán nem terhelő, ha egy minőségi háti táskában hurcolásszátok. Persze egy 40 kg-os emberke már lehet, hogy hanyattvágódik ha rárakják, de nem nekik találták ki.
A másik dolog emg az, hogy nem hurcolásznak ilyen notikat túl gyakran.
Jah és még a célközönséghez: Képzeljétek el, hogy beszélgettem Londonban élő magyarokkal, kicsit jobb az életszínvonal odakinn... Egy targoncás ismerősöm 24'-os fullHD monitort vett magának asztali konfighoz. Azt mondta, hogy nem azért vett 24-eset, mert csak arra volt pénze, hanem az volt a legnagyobb méret, ami elfért a számítógép asztalán. Na már most ilyen alapon, ha nem a mi fos helyzetünket nézzük, simán elképzelhető, hogy valaki megfizeti azt a plusz pénzt, amit a helytakarékosságért kell kipengetnie. De ez is csak egy életszerű példa a millió közül, hogy miért is vesznek ilyen notikat. Ez a termékvonal nem nekünk, magyaroknak lett kitalálva. Ennyi.
-
buherka
addikt
válasz
Dr. Akula #58 üzenetére
Jók ezek a barebone pc-k. Anno még én is gondolkodtam, hogy összedobok egyet.
Néha én is eljutok egy-két Lanparty-ra, mert szoktunk szervezni a haverokkal. Nem szarozok bepakolom az asztali gépet a csomagtartóba, monitorostul mindenestül. Pedig itt a T500-am ATI VGA-val, ami lazán viszi a CS-t.
Nekem notin valahogy nem megy a játék. Lehet hogy maradi vagyok...nem tudom.Amúgy meg hidd el hogy megveszik ezeket az Alienware gépeket. Ezeket nem a magyar piacra gyártják. Nincs is hozzá magyar bill. egyáltalán, a jól tudom.
Külhonban aki 5000-6000 €-t keres havonta. Az hamar összerántja rá a gubát.
Egyik Müncheni jó barátom, simán vett magának 2000 €-ért egy EliteBook-ot, csak azért hogy tudjon filmet nézni nyaraláskor, meg netezésre.
Pedig nem is keres kinti viszonylatban hű de jól, mert egy mezei portás...semmi más. -
mghltm
addikt
válasz
freemanone #71 üzenetére
azert adnak 330-asat, hogy maradjon egy kis tartalek
-
Reggie0
félisten
válasz
freemanone #67 üzenetére
Pontosan. Peldaul CAD-re is nagyon jol hasznalhatok.
-
mghltm
addikt
csak becsulni tudom:
ram, ssd/hdd, chipset, kijelzo, egyeb mas amit elfelejtettem es maris valahol 250-300w kornyeken jar az ember...
-
F e Z o
veterán
M18x R2 : Ez már döfi.
Full terhelésen mennyit ehet egy ilyen kis dög? -
freemanone
addikt
válasz
Dr. Akula #63 üzenetére
Nézd meg az MSI GT6XX szériáját..... nem mindegyik, de 660-tól felfelé a nemrég bejelentett GT70-ig ugyanaz a hűtő, sőt az egész laptop váza szinte ugyanaz. Ez a hűtés pedig GTX285M-HD6970M-ig, elég (a tovább még nem tiszta, 7970-ről nemtudom mennyi hőt termel). Szóval ez az érv sem vonatkozik minden gamer notira, inkább csak az alja minőségűekre. Valamint nem hiszem, hogy pont a kiváló hűtésükről is híres Alienware-nek lenne ilyen gondja. MXM modul meg nem csak az ebay-en létezik. Az, hogy te nem találkozol vele.... nem gondolod, hogy mert Te nem találkoztál vele, csak elméleti szinten, attól még létezik és nem olyan eldugott technológia? Elég könnyen rá lehet akadni, ha jó kulcsszavakra keres az ember.
Az a kocka gép meg jó poén volt, de sose versenyezhet egy laptoppal szállítást illetően. Az nem fog neked az anyósülésről is működni ha kell, nem fog a parkban bekapcsolni, a vonaton, a buszon, a repülőn, a tenger partján, áramkimaradáskor stb.....
Egy gamer kategóriás notival nem csak játszik az ember. Vagy aki ilyet vesz az kötelezően 99%-ban csak arra használja? -
Dr. Akula
félisten
válasz
atti_2010 #61 üzenetére
Igény nyilvan van ra, ahogy a hagyomanyos konzumer notikra is. Sose lesz olyan jó mint egy business class, de olyan draga se (legalabbis ha nem "gémer", mert akkor igen). Itt meg nem a minőséget kell megfizetni, hanem az összezsúfolt teljesítményt. De mindennek ara van, ha egy asztali VGA-ra 2 slotos hűtés kell, mert csak az vezeti el a termelt hőt, akkor ugyanazt a teljesítményt egy DTR-ben se fogja karcsúbb hűtés elvinni. Ennek ellenére nyilvan igény az van ra, ahogy arany mobiltelefonra is.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
válasz
atti_2010 #59 üzenetére
BKV-n mondjuk nem. De kocsi csomagtartóban tökmindegy. Ugyanakkor teljesítményben se mindegy, 2 mobil 7970 se ér fel egy asztali 7970-el. A vinyó mar nem szempont mint régen, úgyis SSD megy mindkettőbe, de a megfelelő hűtés a pc javara szól. Főleg ha még tuningolod is, ami ilyen "gémer" cuccoknal azért divat szokott lenni.
-
Dr. Akula
félisten
Egy ilyen hazba azért mar lehet pakolni, és nagynak egyaltalan nem nevezhető. Persze nem 3way SLI-t, de egy asztali 7970 pl. siman elfér benne. MEg egy LCD monitor és kész a "portable" gép. Persze méretben nyilvan nagyobb még egy ilyen Alienwarenél is, meg valszeg összsúlyban is kicsit felette van, de annyival komolyabb teljesítményű és nem utolsósorban alkatrészenként cserélhető. Arban meg végképp fényévnyi a különbség. Aki ilyen Alienwaret vesz, az úgyis max lanpartyra cipelgeti, oda igazaból mindegy melyiket viszi. Nem akarok senkit lebeszélni róla, megteszi ezt az arcédula.
-
Dr. Akula
félisten
Nekem a legnagyobb egy 15"-es Acer volt, az recsegett-ropogott alapból is, pedig az "csak" 3 kg. Lehet hogy nem törik el, de ki tudja. Nem merném kipróbalni. Meg azért 5 kg az mar egy női súlyzó.
Az MXM modulok cseréje inkabb elméleti, eddig még soha nem lattam önallóan arult mobil VGA-t. Ebayen persze lehet bontottat, de ami oda kihullik, az nem az a csúcskategória amire egy ilyen gép tulajdonosa cserélne. Meg aztan ott van a hűtés is, lehet hogy a notiba épített a hozza adott videokartyat elbírja, de egy nextgent mar nem, leolvad az egész magatól.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem sokat kellett várni rá.
-
Reggie0
félisten
Mondjuk az en gepem nem ilyen nehez, mert csak egy aspire 8935g. De megneznem azt az embert, aki egy asztali gepet akar naponta magaval visz, sot rovid idore ut kozben bekapcsolja, ha feltetlen szukseges. Az embereknek eleg szegenyes a kepzeloerejuk, ha felhasznalasi lehetosegekrol van szo...
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz
Dr. Akula #49 üzenetére
Én már tapogattam ilyen böszme jószágot. Valóban nem kicsi.
Mondjuk azért még így is könnyebb cipelni, mint egy asztali gépet, főleg hogy ebben azért már a monitor is benne van.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez az 5,5 kilós súly a táp nélkül van...ami plusz még egy féltégla és simán van egy kiló, ha nem több. Egy 300W+-os tápban van anyag rendesen. -
Dr. Akula
félisten
Azért 5 kilónal én mar 1 kézzel se merném megfogni a DTR-t, mert félek hogy letörik a sarka. Ez inkabb mar csak menőzni jó, a 3. Hummer mellé gizdazni hogy nekem erre is telik, de gyakorlati értelmét én se latom. Hordozni 1.5 kg 12"-es kell, jatszani meg asztali gép (lehet miniITX hazba is szerelni), mert azt megfelelően lehet hűteni, és még fejleszteni/cserélni is tudod az alkatrészeket. Súlyban meg nem sokkal több. Meg itt hiaba 7970 CF, azért a mobil meg az asztali cucc teljesítménye köszönőviszonyban sincs, csak az arcédulaja. Sztem.
-
Reggie0
félisten
Az elso mondatodban meg is valaszoltad. Hordozni veszik. A hordozas nem azt jelenti, hogy az utcan setalva jatszol vele, hanem azt, hogy felveszed az asztalodrol, berakod a taskaba, elmesz valahova, ott jo esetben leulsz egy asztalhoz, kiveszed a taskabol, az asztalra rakod vagy oledbe veszed, majd radugod az egeret es hasznalod. Az ilyen helyeken van 230, igy a toltot ra lehet dugni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
freemanone #43 üzenetére
Ez új dolog és sokszor a hírek megelőzik a gyártó honlapját is.
-
freemanone
addikt
Valaki mondja már meg nekem, hogy hol lehet látni 2*HD7970M-es configot akármelyik méretben? Végig túrtam az alienware oldalát, de csak a M17x-ben találtam és ott is max 1 kártyás. Sejtem, hogy csak az M18x kaphatott ilyet, de abban csak 2*GTX 675M rendelhető. 7970 sehol a láthatáron.
-
Dr. Akula
félisten
-
M3Ny3'T
senior tag
Biztos jó biznisz nyári melegben kazánt árulni?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. Akula #36 üzenetére
CPU természetesen.
Biztos a filmeket meg a flasht nyugodtan leveheted a listáról. Azok már jó ideje alapok. És a SB/IB-be integrált elég ezekre a feladatokra. Nyilván nem megy rajtuk a Crysis annyira mint az AMD APU-kon, de jelen esetben ezeknél a gépeknél érted, hogy ez nem szempont.
-
Cheesy
őstag
Laptopot hordozni veszik, esetleg nekifekszenek és az ölükbe veszik.
Minek egy ilyen szerkezet, amikor játszani a gémerek billentyűzet + egér kombót használnak, amihez kell a stabil asztal? Akkor meg már ott a lehetőség olcsóbból kihozni egy asztali gépet ami erősebb is. Ja hogy mindig ezt használja? Akkor megdöglik az akku gyorsan. Vagy az sem számít?
Eh... nem tudom megérteni ki az aki erre pénzt dob ki (a divatból költekező pénz-zombikon kívül), de biztos bennem van a hiba. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Cyberpunk #34 üzenetére
Laptopban is van bika GPU, elég csak a cikkben szereplőket megnézni.
számolási teljesítményben
CPU vagy GPU? Utóbbiban nagyon nem. Előbbiben persze jobb vagy 2x, de integrált GPU-ban meg 3x lassabb. Ma már ez is a proci része. Az FPU is önállóan kezdte, 386 mellé külön foglalatba kellett rakni a 387-et, ezért jó példa.GPU-s dolgok meg nem elterjedtek ma még
Biztos? Filmnézésnél a DXVA pl? Sztem alap. Minden komolyan vehető lejátszó támogatja. Media Player Classic pl. Flash? Kb. minden weblapon található. Nem kéne gyorsítani? Steve Jobs pont ezért nem engedte iPone-ra. -
SzlobiG
félisten
Egy ilyenre szó nélkül elcserélném az asztalit egye fene elég lenne lenne egy vga is bele.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. Akula #32 üzenetére
Laptopról beszélek. Meg hiába nézzük hogy mi lesz, az számít ami ma van. És számolási teljesítményben veri az Intel az AMD-t mobil és desktop piacon is. GPU-s dolgok meg nem elterjedtek ma még. Aki meg ilyen laptopot vesz nem hiszem hogy egy AMD-t szeretne benne látni, én sem.
Szóval Vér István-oknak készül, és hát nekik csak Intel létezik el kell ezt fogadni.
-
leviske
veterán
Fogalmazzunk úgy, hogy a választ tudtam a feltétele idején is.
(#29) atti_2010: Mondjuk, ha azonos teljesítményt mutatna fel a két cég, nyilván már csak az egységesség is az AMD mellet szólna. Viszont 1000-2000 dollárt nem kérhetnek el egy ~konzol teljesítményéért, az Alienware meg nem $400-os cuccokban utazik.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
Na ezt így már nem lehet kijelenteni. Amíg csak a CPU számított, addig így volt, de most épp az a divat hogy a GPU minél többmindent levesz a CPU válláról. Flash gyorsítás, filmlejátszás, tömörítés (új WinZip pl.), meg egyre inkább minden más is. Ebben viszont az AMD fényévekkel jobb az Intelnél. Ugyanaz lesz mint anno a Cyrix procival: x86-ban a legjobb volt, de FPU-ban a legszarabb, és ez döntötte el a sorsát. Vagy az anno P2 killerként reklámozott AMD K5 (1. generáció): ott is az értékelhető FPU rész hiányzott, ezért vett mindenki Pentium MMX-et. A mai kor FPU-ja az integrált GPU. CPU-ban szarabb az AMD, de ez már egyre kevésbé szempont. Nyilván csúcsvideokártyák alá jól jön, de azon kívül...
-
Dr. Akula
félisten
5,42 kg-os tömege már súrolja az elviselhető hordozhatóság határát.
Ez már nem súrolja, hanem 3-szorosan át is lépi. -
leviske
veterán
válasz
atti_2010 #19 üzenetére
Amíg lesznek dVGA-k és az AlienWare megengedheti magának a komolyabb hűtést, nem érdemes ilyen gépek kapcsán fullAMD konfigra számítani. Addig meg nyilván nem ül a fenekén az Intel és várja az elkerülhetetlent, legrosszabb esetben is beállnak a sorba az AMD és nV mögé.
(#17) Cyberpunk: De ennyire? Azt hittem, hogy a llano képes vinni a legtöbb játékot, akkor abban eleve a X86 rész volna a visszatartó erő?
-
Reggie0
félisten
Azert az elegge cink, hogy pont a dupla videokaris, 18.4"-os gep nem tud 3D-t.
-
ledgeri
nagyúr
Én igazán örülnék, ha ilyen ufófej-szemek ébresztenének egy éjjelen..Pár perc után biztos
-
freemanone
addikt
válasz
Cyberpunk #17 üzenetére
És AMD fan-ként is igazat kell adnom ebben!
Asztaliban okés, de mobilban gyengus még!
Baromi ütős lett a 7970M! Fincsi darab!
azért az vicces hogy az M17x-ből, 7970M+750GB HDD-vel van 1900$-ért, míg 2*500GB raid0+GTX675M-el ez már 2500$!
Értem én, hogy drága a vinyó, de ennyire?!
A többi komponens full megegyezik azért nem soroltam fel.[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Az AlienWare miért ódzkodik ennyire AMD procit pakolni ezekbe a gépekbe? Vagy ezen a felbontáson már ennyire érződik a két cég megoldásai közti különbség?
-
tntmax
aktív tag
Nekem ez jut eszembe a konfigról:
-
_Atesz
addikt
Terhelésnél mekkora hangjuk lehet 2 7970-el?
-
Apika
addikt
Komoly masinák! Bár nem olcsók, de én magasabb árra gondoltam a korábbiak ismeretében...
-
Silentfrog
veterán
Nah jó,ha már mindenki annyira el van ájulva akkor én is elfogadok egyet!
-
blackydan
senior tag
Jöhetne egy ide is
-
Retekegér
MODERÁTOR
Elfogadnám, de az ufófejért nem fizetnék felárat.
-
Bopez
tag
Jók ezek az Alienware notik, plusz ha megdobok vele egy ökröt, akkor el is ájul azonnal
"hordozható" kategóriában büntet rendesen! -
huntermati
aktív tag
Ez már valami
-
Jézus Krisztus
-
dilipok
veterán
kovezzetek meg, de en vennek ha lenne folos 2000 dollarom
rankesz (#5): akkor is
de sajnos nem tehetem meg...
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Az M18x R2 az kéne.
Ha normális panel lenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A frissített masinákban még több erő lakozik, csak győzzük megfizetni a vadiúj opciókat.
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...