- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Vagy de. Ezek direkt arra vannak kitalalva, hozzavaló driverrel, egy gyengébb FireGL is lenyomja a komolyabbnak latszó Radeont tervezőprogramok alatt. Hat még az azonos generació... Aki ilyen jatekkartyaval akar CAD-ezni, az elég komolytalan, max hobbi pötyögés lehet, egy cégnél kiröhögnének vele.
-
Dr. Akula
félisten
Nekem a legnagyobb egy 15"-es Acer volt, az recsegett-ropogott alapból is, pedig az "csak" 3 kg. Lehet hogy nem törik el, de ki tudja. Nem merném kipróbalni. Meg azért 5 kg az mar egy női súlyzó.

Az MXM modulok cseréje inkabb elméleti, eddig még soha nem lattam önallóan arult mobil VGA-t. Ebayen persze lehet bontottat, de ami oda kihullik, az nem az a csúcskategória amire egy ilyen gép tulajdonosa cserélne. Meg aztan ott van a hűtés is, lehet hogy a notiba épített a hozza adott videokartyat elbírja, de egy nextgent mar nem, leolvad az egész magatól.
-
Dr. Akula
félisten
Azért 5 kilónal én mar 1 kézzel se merném megfogni a DTR-t, mert félek hogy letörik a sarka. Ez inkabb mar csak menőzni jó, a 3. Hummer mellé gizdazni hogy nekem erre is telik, de gyakorlati értelmét én se latom. Hordozni 1.5 kg 12"-es kell, jatszani meg asztali gép (lehet miniITX hazba is szerelni), mert azt megfelelően lehet hűteni, és még fejleszteni/cserélni is tudod az alkatrészeket. Súlyban meg nem sokkal több. Meg itt hiaba 7970 CF, azért a mobil meg az asztali cucc teljesítménye köszönőviszonyban sincs, csak az arcédulaja. Sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- ASRock lapok általában
- Gumi és felni topik
- ASUS routerek
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios Neo16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen2i 14 FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest