Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabina412
csendes tag
válasz
ZozzHUN #4731 üzenetére
Hát igen!!
Én is úgy voltam h utána érdeklődök h milyen véleménnyel vannak róla, mert nem megy olyan jól h csak 50ezreket kidobjak a semmire. Nekem nincsenek nagy elvárásaim mivel nem vagyok egy nagy telefon szakértő és lehet h nekem mondjuk az apró hibák nem tűnnek fel.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
ZozzHUN #4731 üzenetére
Rendszeresen olvastam eddig minden eddigi telefonom topikját, de általában csak akkor írtam ha problémám volt és segítséget kértem a többiektől, különben csak olvasgattam.
Gondolom más is így van vele, ezért így innen nem lehet biztosan megállapítani mennyire jó egy teló.
Az eddig leírt tipikus hibákat meg tudja nézni rajt a boltban mindenki mielőtt megveszi. -
Badboys
őstag
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN #4612 üzenetére
Közben rájöttem, hogy akksi használat menüpontban ha a kijelzőt nézem, akkor kiírja hogy mennyit volt bekapcsolva. Most tartok 1 óra 19 percnél, és 62 %-on van az akksi, kicsit volt rádió hallgatás, email push be van kapcsolva 2G-n mindig, wifi is mindig be van lőve. Azért kicsit le vagyok keseredve, iPhone 4 jobban bírta ugyan ezekkel a beállításokkal, 4-5-6 órát.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
ZozzHUN #4602 üzenetére
Azért kiváncsi lennék mi tart 15 napig.
1 nap míg elviszi a futár, 1 nap míg megjavítják, 1 nap míg visszaér és még 1 nap míg eszébe jut a T-ésnek hogy megkeresse a számom és felhívjon.
Ez összesen 4 nap, tehát 11 napot valahol a fiókban pihen majd valakinél
Addig beüzemeltem a régi 6230i-met mert amit adtak GT500-ast két kézzel kell nyomnom a kijelzőt hogy érzékeljen valamit, fura hogy a nokiát hetente csak egyszer kell tölteni -
törölt tag
válasz
ZozzHUN #4560 üzenetére
a huawei g300-ast néztem a procija "kicsit" gyengébb meg csak 4" a kijelzője
kártyásan 47k -
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3987 üzenetére
Nem egészen.Szerinted azért vettem meg T-mobiltól hogy majd bukjak rajta?
Nem cserélem le ezt egy jó darabig.Azokat csak azért cserélgettem régen és most mert kellett a pénz egy új telóra.Szóval most ez az Alcatel volt a cél és egy használt Live With Walkman árából meg tudtam szerezni.+Még maradt is pénzem egy új procira a gépbe.
Live W.W. akartam megtartani sokáig de nagyon jó áron el tudtam adni.Meg mindig egy ilyen telefont akartam mint az Alcatel.
Most már nincs is vele semmi gond a hangrögzítésen kívül. -
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3890 üzenetére
reboot megvolt.Kill megvolt már többször is.Memkari csere megvolt.
Nemértem....
Youtubon nincs felhasználóm.+ott van a link letöltitek 1mp és megy a videó.
Ha jól emlékszem az elején még minden jó volt a videóval.1x probáltam.
LG camera appal is úgy fut.Normális kamera appal is alapbeállításon.... -
fonix232
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3815 üzenetére
Nekem is ugyan ez, ráadásul a szervizes nagyon rendes volt... Mondta hogy tényleg sajnálja, de nekik előírásban van, nem tehet semmit. Kivéve, ha valami komolyabb probléma van, pl. nem kapcsol be (de ez is csak 3 napon belül, azon túl az Alcatelhez beküldik javításra).
-
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3783 üzenetére
Nem tudom minek írogatsz még mindig ide mert te azt a szintet sem ütöd meg hogy beírj egyáltalán erre a topicba...Az egy dolog hogy neki írtam.Igen neki írtam és nem neked.Direkt azért mert szarba se veszlek és nem akartam újabb szájkaratét de látom ez elkerülhetetlen.Akkor te minek írsz nekem?Nem megmondtam hogy szállj le rólam?Nem voltam elég érthető?
Látod megint te kezdted te okoskázol megint te nézed le az embert megint visszaüt az a sz*ar flegma sílusod amit képviselsz.Egyre szánalmasabbá válsz számomra.De szerintem más is így van ezzel.Ha hozzád nem szól senki akkor te minek ugatsz be a másiknak?Még akkor is ha próbálod leplezni a kinyilvánulásod formáját csak azért hogy nehogy ki*asszanak 5 percre a prohardverről... -
fonix232
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3786 üzenetére
Hozzáteszem én egy Panasonic fülessel próbáltam, de elvileg mindegy kéne legyen
A keret viszont nem lehet cserealap, mivel több darabon is mozog (nekem szervizes ezzel dobta vissza, hogy ő kipróbálta, és másikon is mocorgott), na meg ez annyira piti dolog, kb elzavar azzal hogy olcsó telefonnak híg a leve (de bezzeg ha drágább készüléknél lenne ugyanez, akkor meg az a válasz hogy minek neked olyan drága teló...).Nem hinném hogy bezavar kikapcsolt képernyővel, mert nagyon úgy tűnik hogy nálad az zavarja, ha a kijelzőben változik a feszültség. Kikapcsolt állapotban ez nem történik meg
-
fonix232
aktív tag
-
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3539 üzenetére
Én is gondolkozok egy tokon de 2k....Egy ezresem sincs.Telefon miatt -ba vagyok....-6k ba...
+még kellene a 8gb+4gb microSD helyére egy 32GB kártya.Az megint 6k.....
Szóval -12k....
Megpróbálok rá vigyázni de szerintem nem fog sikerülni....
Persze hogy reklámozzák....Szerintem azért néptelefon nem lesz....Bladenek sikerült mert alacsony áron volt nagyon....Bár nagyon remélem hogy pár hozzáértő is beszerez egy ilyen készüléket.Érdemes lenne. -
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3518 üzenetére
Nekem is megvan a gombos hiba...Mondjuk nekem még nagyon jó a helyzet mert alig lehet észrevenni.
Kis recsegés...ha lehet annak nevezni az is megvan nekem jobb oldalt ahol lehúzom a fóliát.De ez is olyan ha erőssen nyomom.Amúgy nem.
HDMI nél az alap bevilágítás is megvan.
Körbe is világít .
Ezeket kb ha nem írtátok volna észre se vettem volna.(Ezek a bevilágítások is alig látszanak nem olyanok mint a képen linkeltek.
V alakú bevilágítás viszont nincs meg. sötétben sincs... (Viszont ha ez meglett volna akkor én is visszaadtam volna a készüléket.)
Van egy teljesen új játék androidra azt hiszem pont ma jött ki.Amazing Spiderman a neve.
Letöltöttem feltettem....Akadt.Olvastam hogy újra kell indítani a telefont és nem fog annyira.
Megint akadt.Mondom megnézem azt a firmware frissítést..Feltettem...felment simán...
Elkeztem megint játszani a játékkal.Egy akadás sincs....Létezik ez?
Már csak egy jó verziójú Gangstar Rio-t kell keresnem és kész vannak a gamek a telefonomon.
Esetleg ti nem próbáltátok?
Rohadt jó vele netezni még nagyítani se kell fekvő módban.Ennél jobb telefon már tényleg nem is kell.
Viszont a telefont ajánlatos fóliával felszerelni és tokban tartani.Minimum egy tokban.Hátlapra is vigyázni kell.És az egész telefonra.Én örülök hogy megvettem.
Zenéléskor próbáljátok ki a PowerAMP-ot ha süketek vagytok! -
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3386 üzenetére
Amikor megrendelted kaptál valami értesítőt?nekem emailban jött hogy megrendeltem stb... ami a my tmobilnál is van a honalpon.
Nem hívtak semmi stb...?
Beírtam nekik emailra hogy csak bontatlan terméket veszek át.
Milo629: Ez a tiéd?Hát ez nagyon..... Látom sok gondom lesz még ezzel a telefonnal.... -
Winchester95
őstag
-
fonix232
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3286 üzenetére
Valahogy úgy. A Sony Bravia aktív LED háttérvilágítást használ, ami kb. az AMOLED és az LCD technológia ötvözete: a LED háttérvilágítás-panelt meghagyja (így pixelenként jut egy LED), de ezt párosítja az LCD színhűségével és pixelfelosztásával. Kicsit drágább mint a szokásos panelek, de sokkal szebb a színe (pl a fekete mélysége, ha jó a pixelek közti fal fényszigetelése), és minőségibb érzést is ad.
-
fonix232
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3277 üzenetére
Standard TFT háttérvilágítása van, ahogy a legtöbb LCD panelnak.
Azaz: egy tükröző réteg, egy műanyag réteg, és egy fénytompító lap (emiatt lesz egységes fényerő), a tükröző réteget oldalról világítják meg (nem tudom hogy működik, talán mikrorecék amik adott szögben törik meg a fényt?), amit átvezetnek így a szűrő műanyagon, és a homályosított, opálos tompítón. Ezután jön rá az aktuális üveglap-LCD kombó.
Olcsóbb mint a CCFL, könnyebb előállítani, és könnyen szerelhető. És, megjegyzem, itt ténylegesen egy sor LED intézi a bevilágítást -
Badboys
őstag
válasz
ZozzHUN #3243 üzenetére
Nem biztos,hogy lustaság van a kérés mögött.Ismerek olyan embert,hogy szó nélkül megteszi csak sajnos most éppen valamiért nem elérhető.Egyébként mindenki másképpen reagálja le a válaszokat.Részemről semmi gond megrendeltem egy Nilkint 4000 Ft nekem nem gond a pár ezerrel több,de van akinek igen.Egyébként több oldalon láttam ezt a megoldást,hogy egy valaki aki rendel többet kér.Ilyen helyeken sokszor van egymásra utalva az ember.Pl.nekem mindig a címemre küldték egyből.Legutóbb 2 hete jött SGS 2 re és nem Én rendeltem.
-
Milo629
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3234 üzenetére
Először én is pánikoltam, hogy hol van, de az akksit külön csomagolták mellé így leszedtem a hátlapot, hogy belerakjam és akkor vettem észre, hogy hálisten' benne van, és 4Gb-os (mondjuk úgy is cserélve lesz hamarosan egy class10-esre
)
Amúgy a külső két érintőgomb nekem is egy picit erősebben világít, viszont a "ropogás" amit írtak az nálam sehol sincs, akárhol nyomkodom (lekopogom) és pixel-hiba sincs (mondjuk ezt az OT-990-re alapozták). Szval. így elsőre nagyon tetszik. -
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3230 üzenetére
Alapból adnak hozzá 4gb memkarit....
Másfelől 2tokban hordanám...Majd.
Azért kár hogy nem rendelsz tokot nekem pont jól jött volna.....Na mindegy.
(Annyi lett volna hogy szólsz az embernek hogy egyiket a te címedre másikat az enyémre küldje és kész.....De ha nem hát nem kell rendelGetned másnak cuccokat. -
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3226 üzenetére
Memkari nem volt hozzá.Ha lett volna akkor is felesleges mert 32GB MicroSDHC-t fogok használni.
Felbontás ugyan az.......
Ez ugye alapból 400MHZ-vel gyorsabb..Neo is felhúzható de akkor ez még tovább húzható továbbá ez alapon annyi ugye minden moddolás nélkül.
Igen szerintem a kamera közti különbség érződni fog....(Neo fényképezett eddig a legszebben mind közül.)
Háttérvilágítás nemérdekel...Annál inkább az a 0,6col.(Galaxy S volt az már éppen hogy jó volt.Alcatel szerintem tökéletes lesz.)
Teló már nem új állapotban van.Én is nem rég vettem.Gari is kevesebb már mint alapból ugye az alcatelre.
Telenoros volt ugye én meg Tmobilosat használok.
Egy tok kellene hozzá+32GB kari.(Ameddig nem lesz pénzem beérem majd a régi x10i teló 8GB os memkarijával+Egy kiugrathatós tokkal.
Bár a véleményem az ha a telefonon van egy fólia+van hozzá egy Szilikon/Zseléstok+Egy olyan tok amibe még beleteheted a telefont akkor garantált hogy 1karc sem lesz rajta.(7Hónapos tapasztalat egy Live with walkmannal.)Esetleg nekem nem tudnál fix 1800Ft-ba rendelni hozzá egy olyan tokot?Nekem nincs ebay accom,számla stb.....
-
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3222 üzenetére
Nekem is kellene tok...Kék az jól néz ki szerintem a Fehérhez.Mennyibe kerül?
Nekem most van egy Neo telefonom.Nagyon kíváncsi vagyok hogy megérte leváltani az Alcatelre.(Ha a neo zsír új állapotban lenne valószínű hogy nem váltottam volna le)
Én ettől a GPU hülyeségtől félek hogy hibás vagy mit mondtak róla és ezért akadnak a játékok vagy el sem indulnak.....Persze MAJD kijavítják őket.....Majd....
55K ért szerintem sok egy Neoért.Én fullosan adtam el 43k-ba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest