Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpity
csendes tag
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a zenelejátszó felismerje az ékezetes betűket is? Váltottam betűkészletet Go ex launcherben, de akkor is ismeretlen jelek jelennek meg, mind eredeti playerben, mind Player proban. Más lejátszót még nem próbáltam.
-
Szpity
csendes tag
Istenemre mondom nem tudom megcsinálni, hogy az alap képernyőn ne 5 oldal legyen. Hogy kell?
-
Szpity
csendes tag
Az akuukímélő ami fennvan alapból, mennyire ír valós értéket? mert full feltöltött telefonnál 7 órát ír
-
Szpity
csendes tag
Nekem is nagyon tetszik, mindenképpen jobb mint a 2.3.
Rootról van valami info? Mert akkor rootolnám a kicsikét -
Szpity
csendes tag
válasz
helixP #10649 üzenetére
Sziasztok!
Én is fel szeretném rakni az ICS-t ami előbb kijött, de lenne pár kérdésem
Ugye elsőnek a jelenlegi rendszerről mentést csinálok. Ebben a mentésben minden benne lesz? Képek játékok, programok, és azok mentései is? Illetve azt nem lehetne valahogy megoldani, hogy ha van egy játékom, akkor annak a mentésit valahogy átrakni ICS alá? Előre is köszi a válaszokat
-
Szpity
csendes tag
válasz
ANDROID??? #8462 üzenetére
az enyém bontás után ilyen volt, és cseréltettem 2. nap. Még a szervízes viccelt is hogy ez ilyen cserélhető előlapos.......
-
Szpity
csendes tag
-
Szpity
csendes tag
A "Térkép" app miért fut egyfolytában? Titanium nem is látja, szóval fagyasztani sem tudom.
-
Szpity
csendes tag
válasz
Winchester95 #6203 üzenetére
Userhiba? 2 órája kaptam a szervízből, buszon lezártam eltettem zsebre, leszálltam oldanám fel semmi, csak a sötétség, és már indult is újra. Ugyan ez volt a másikkal is, azért váltottam a másodfokú launcherre mert teszteltem direkt erre. Viszont ennek nincs V bevilágítása. Úgy gondolom nem figyeltek oda ennek a telefonnak az összerakására és mindegyik mintha másban lenne egy kicsit rossz. :/
ugyanez a gondom mint ennek a srácnak: [link]
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok!!
Újra itt vagyok, örömmel jelentem a ragasztási hibát letudták, kicserélték gyorsan, még viccelődött is velem a csávó, hogy hát ez ilyen cserélhető előlapos
De most lennének kérdéseim. Majd este ha hazaértem melóból rootolom a telefont. Valaki tud nekem egy olyan áttekinthető listát adni hogy melyik progikat fagyasszam és melyikeket töröljem majd? Nagyon megköszönném. Illetve érdekel, hogy van e megoldás arra, hogy ha nem a gyári launchert használom, akkor miért fagy le a telefon lezárt állapotban. Ez az előzőnél és az újnál is egyből jelentkezett. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Szpity
csendes tag
Amúgy másnál is előfordult ez a kijelző-illeszkedési (ragasztási) hiba? Visszaolvastam elég sokat, de nem nagyon találtam ilyenről szót. Csak aggódom hogy holnap mit mondanak rá T-mobilnál. Remélem nem lesz gond.
-
Szpity
csendes tag
Holnap viszem kicseréltetni az előlap miatt, plusz nálam ha nem az eredeti launchert használom, lefagy lezárva. Meg az adatkapcsolat néha beáll, és csak ki-be kapcsolással lesz jó. Egy kérdés, remélem valaki tud rá válaszolni. Cserekor a Sim kártyát nem cserélik ki igaz?
üdv.: Szpity
-
Szpity
csendes tag
válasz
ANDROID??? #6046 üzenetére
Hű, ez jó hír. Szombaton viszem be, mert akkor érek rá igazán.
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok! Végre megkaptam kis telefonom
Én is webshopból rendelte, és bontatlan csomagot kaptam, de a telefon működik szépen, wifi, gps tekintetben. Viszont olyan volt még valakinek hogy a képernyő aljánál a panel mintha ki akarna jönni? Úgy viselkedik mint egy hátlap ami le akarna jönni, megemelkedik az alja. Ezt kézzel vissza lehet nyomni, és egy darabig úgy is marad, de nem sokáig. Mintha nem lenne odaragasztva vagy valami. Félek, hogy csak az enyém ilyen, és akkor még 3. nap visszasétálok vele szervízbe és kicseréltetem.
Illetve még. Valaki írhatna nekem egy pü-t arról, hogy kell rootolni a telefont biztonságosan, és mik azok a progik amiket nem szabad törölnöm semmiképpen. Előre is köszönöm
Szpity
-
Szpity
csendes tag
Szerintetek meddig lehet megvenni még webshopban trémobilnál? Jövő hét elején rendelem majd meg, remélem addig még kihúzza a készlet
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok.
Most szeretnék új telefont venni, és kinéztem magamnak a kicsikét. Én is óvatosan közeledek az Alcatel felé, bár volt már ilyen telefonom, és nem volt vele bajom sohasem. Viszont ennek a telefonnak a tulajdonságai tetszenek. Az 1,4es proci nekem szerintem bőven elég, én sok játékot, alkalmazást nem fogok rá pakolni. A fényképezőt mindenhol olvasom, hogy elég tré, és sajnálom is, de igazából ha fényképezni akarok, akkor arra ott a kompakt fényképezőgépem. Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha tényleg csak ilyen "mezei" felhasználásra szeretnék venni, akkor ez a telefon jó választás? Vagy van még telefon, ami ehhez hasonló tulajdonságokkal bír és kb ennyibe kerül? Az ára amúgy 50ig mehet, és szét is néztem a "piacon", de mindig ezt találom a legjobbnak. Előre is köszönöm a válaszokat és a véleményeket
üdv. Szpity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest