- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3234 üzenetére
Először én is pánikoltam, hogy hol van, de az akksit külön csomagolták mellé így leszedtem a hátlapot, hogy belerakjam és akkor vettem észre, hogy hálisten' benne van, és 4Gb-os (mondjuk úgy is cserélve lesz hamarosan egy class10-esre
)
Amúgy a külső két érintőgomb nekem is egy picit erősebben világít, viszont a "ropogás" amit írtak az nálam sehol sincs, akárhol nyomkodom (lekopogom) és pixel-hiba sincs (mondjuk ezt az OT-990-re alapozták). Szval. így elsőre nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest