- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
Hát igen, amíg nem írod alá, és nem fizeted ki addig nem adja oda a GLS futár. Volt aki megpróbálta, nem sikerült neki, nem volt hajlandó a futár megvárni aláírás és pénzátvétel után sem.
Mellesleg úgy voltam vele, hogy eddig bármilyen készüléket vettem a T-től az mind bontatlan volt, elég nagy meglepetés volt így.
Ja és megjelent a másik oldalán a hátlapnak a szélén 2 db szintén 2mm-es repedés
Másik, amit már sokszor észre vettem, hogy a telefon 30% alatt képes és állandóan bekapcsolva hagyja a képernyőt, telefont meg ébren. Mikor előveszem akkor sötét a képernyő, szóval én ezt nem látom, de az akksi figyelő program azt mondja, és 2 óra után elővéve a telót 7%-on állt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest