Hirdetés
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #20993 üzenetére
Valaki?
Senki nem tudja, miért van a pont után automatikusan szóköz? -
loosht
senior tag
Hozzám tegnap jött oda egy ismerős, hogy rootoljam már a telefonját, mert akkor nem 512 mega, hanem 1 giga ram lesz a készülékben.
-
ANDROID???
addikt
Kicsit alap a dolog, de mindig sikerül valahogy elállítani, és nem tudom hogy melyik beállítás tehet róla...
Szóval, a mondatokban a . "pont" után kapok egy gratis spacet-szóközt, hogy a bánatos tarka .... lehet azt megszüntetni?
Ritka bosszantó... -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Digi sport 1-2 online és még egykét plusz adó bejön a telón, akit érdekel. (várni kell amig a reklám eltünik,nem szabad addig hozzányúlni
kb 40 ms.perc. [link]
-
thiclyoon
aktív tag
Az miért lehet, hogy amikor meg akarom nézni a galériában a képeimet, (nem feltétlenül a telefon által készített képeket,) akkor a "Nincs elérhető kép/videó."-t írja ki, majd mikor kilépek (akár a házikó, akár a vissza gombbal) akkor pedig ezt: "A(z) Galéria alkalmazás sajnos leállt.".
A galéria adattörlése, kényszerített leállítása, majd a telefon újraindítása megvolt, 2x is, azonban eredménytelenül..
Van még egy kamera app-om, (Snap Camera), és annak a galériája se működik (kép), valamint kipróbáltam a 4.3-as androidban lévő app-ot, azzal se működik..
Valakinek van ötlete?
Esetleg az sd kártyának van baja? Már nem mai darab -
LamaCube
addikt
válasz
#84490496 #20985 üzenetére
Igen ez megvolt, de anélkül meg nem bírom elküldeni és fogadni az mms-t. Most megnéztem az mms beállításokat és minden úgy van, mint ahogyan kell. Egyedül az apn protokolnál nincs semmi beállítva. 3 opció van Ipv4-Ipv6-IPv4/IPv6. Lehet itt kellene valamelyiket kijelölni?
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Naszóva hogyasszongya!!
1(egy) hét alatt megjött a telóm a szervizből(repedt keret;nincs hívókép;gps-t eldobálja;homályos fénykép), aholis a keretet kicserélték+hozzá az előlapot(hogy ezt minek, biztos elcsesztek vmit), kamerát is+szoftfrissítés.
A kamera jó lett, meg körbe a bevilágítás is csökkent
, de továbbra sincs 3G hálozatom, a hívókép ugyanúgy nincs (ill a sim kártyát képét dobja fel), és 5 nap használat után a hangszóróm olyan torz-recsegős, hogy alig értem aki hív.
Hétfőn megy vissza a szervizbe 3-d szor
Üdv Nagya
UI: a hétfői nap szervizes nap az 5 hétig javított fényképezőgépem 6órával a javításból való átvétel után (kb 15perc használat) jobblétre szenderült, forró az egész fényképezőgép, ha benne van az akku. -
törölt tag
válasz
andras_koczi #20977 üzenetére
Olvasd el a blogom, benne van a válasz... Egyébként röviden: nincs és nem is lesz.
custom rom mehet fel rá, gyári gb nem. Nézz bele a wwenigma aláírásában lévő linkbe pl..
-
andras_koczi
tag
Helló mindenkinek
van már megoldás arra, hogy hogyan lehet felrakni a gyári 2.3 gb -et
miután frissített 4.0.4 ics -re ?!?!?Azaz " butítani " szeretném ,nekem ebben kéne segítség....
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#84490496 #20972 üzenetére
Bocs el kellett mennem nem voltam egy darabig net közelben......
Természetesen 15,6% a jó válasz. Tök hibásan írják a tesztekben, teljesen hibásan írják azt, hogy a képernyő 7,5%-kal nagyobb, ez az átlóra igaz, de a képernyő területre ennek kicsivel több mint duplája igaz.
Itt a matek része: mivel az arány ugyanaz marad, a téglalap mindkét oldala 7,5%-kal nő és mivel a téglalap területe a két oldal szorzata, így az új téglalap azaz a kijelző területe így jön ki: x*1,075*y*1,075; ami x*y*1,155625, azaz a 4,3-as kijelzőjének felülete pontosan 15,55625%-kal nagyobb mint a 4 colos telefon kijelzője és ez azért érzékelhető különbség.Bocs ezért a matekért, csak összehasonlítgattam 4 colos és a 4,3-as kijelzőket és az eltérés jóval többnek tűnt mint 7,5%. Leporoltam a matektudásom és úgy látszik a szemem nem csalt, mert a helyes érték több mint a duplája. Itt a kép róla, azért érezjető különbség van a két képméret között: [link] A mobilok a versus.com képein alkalmasak arra, hogy két mobil méretét összehasonlítsuk.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #20969 üzenetére
Fejben nem vagyok túl jó.. (
), de talán az A válasz?
-
MurdR
veterán
válasz
C?
-
Nagya21
addikt
válasz
HAli!!
Sztem 0,3"-lal.......
Üdv Nagya -
ToniSoprano
addikt
Van egy találóskérdésem szerintetek a 4,3 colos kijelző területe hány százalékkal, nagyobb, mint a 4 colos kijelzőjé? Lehetséges válaszok:
A) 7,5%
B) 15,6%
C) 22,3% -
ORCA58
addikt
Egy kis OFF
A Gogle megint újított, ami jó volt elrontotta. Úgy látszik ez az új trendi a szoftverfejlesztők körében. Lásd Skype Opera stb. stb.
(Ha így dolgoznék, már éhen halt volna a család)
A PC-s Google Play-ben az alkalmazásaim egy kupacon vannak. Az is ami telepítve van az is ami régen volt csak kipróbálva. Ha bemegyek az alkalmazásba mindegyiket telepítettnek jelöli. Csak akkor derül ki, hogy telepítve vagy sem, ha rákattintok a telepített gombra. -
siskad
őstag
Bugyusz már megint eltünt.
-
ikaros13
aktív tag
-
LamaCube
addikt
Sziasztok! Miért nem tudok mms-t küldeni se az én se a feleségem telefonjáról? Van valami extra beállítás talán? T mobilos és gb gyári rom van rajta. Kijelölöm a képet beállítom a számot hova küldje megnyomom az mms küldést, majd kiírja, hogy küldés és nem történik semmi.
-
ikaros13
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék, sehogy se találom a megoldást:
Valaki néhány hete írta, hogy ha hívják a csengőhangot csak egyszer játssza le a telefon, utána csak rezeg.
Kicsivel később (talán bagyusz?) írtak rá megoldást, de most nem lelem.
(CM10.1 2013.06.19.)Előre is köszi!
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Egy lehet hogy láma kérdés bocsi ! Tudja a 4-gét a 995-ös ?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #20936 üzenetére
Nem hiszem,bár ha meglátom az avatart,akkor automatice megnézem a telóm és a monitorom kijelzőjét,hogy egyben vannak-e ?
-
siskad
őstag
válasz
Milestone2 #20930 üzenetére
Ez? Komolyan?
-
siskad
őstag
Megállt a fórum?
-
törölt tag
válasz
Jani910625 #20924 üzenetére
Mondjuk szemtelen módon én oda válaszoltam.. Bocsi
-
AllTheBest
őstag
válasz
Jani910625 #20924 üzenetére
Nyílván azért, mert ez nem a Mélyvíz-be tartozik...
-
Jani910625
csendes tag
nem is ebbe a topikba irok mégis ide küldi el ez fantaszikus....
-
Jani910625
csendes tag
. -
Jani910625
csendes tag
sziasztok
frissitettem ics-re a telómat. a régi verzió alatt sem és ebben a verzióban sem találom a kameránál az időzítőt. hol kell ezt beálitani? -
nubika
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon amatõr kérdés:h1n1 5.8 és sci-nél miért nem tudok ad.fly-ra kapcsolódni? A többi romnál gond nélkül lehet.
-
törölt tag
válasz
DonMarco #20913 üzenetére
Viszont 220V-nak a csúcsa a szinusz jelnél közel 310V,tehát ott is van "kicsi" ingadozás.Ha szarabb a graetz,akkor tovább is jut az áramkörben
Ráadásul ha szűretlen,akkor a kimeneten is jelentkezik,amit nem biztos,hogy szeret a teló..Szerintem nem árt,ha az átlagosnál azért kicsivel jobb minőségű töltőt használ az ember..biztos,aki rendőr.. plusz: javasolt sorrend a wwenigma által írt módszer.Ez csak privát vélemény...
-
DonMarco
aktív tag
válasz
ANDROID??? #20912 üzenetére
Üdv ! Hálózti töltésnél mindegy a sorrend mert 220-nál nincs ingadozás (normál esetben).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ANDROID??? #20910 üzenetére
Elmeleti sikon, igen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ANDROID??? #20908 üzenetére
A telefont utoljara kell radugni. Motorinditas -> töltő -> teló.
Ha be van dugva a szivargyujto-töltő, a motor inditasnal fellévő "áramlökés" (megemelkedett feszultség) kinyirhatja a töltőt - amennyiben a teló rajta van, azt is.
Ha a szivargyujto töltőbe be van dugva a teló és bedugod a helyére, a szivargyujto-töltő kimenetén ugyanez léphet fel, azaz megsüti a telót (minosegi elektronika ott lenne ha ezt meg tudna fogni) -
ANDROID???
addikt
válasz
wwenigma #20907 üzenetére
Na várj, ha úgy sem jó, ha rá van dugva a töltőre a tel. és utána be a szivargyújtóba (járó motornál) , és ha úgy sem jó ha először csatlakoztatom és utána indítózok, akkor hogy jó?
Viszont ha az első verzió nem jó, akkor a hálózatba való csatlakoztatás sem jó alapból?
(Kicsit nem értem hogy miért nem lehet jó, ha járó motornál dugom be a telt...) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ANDROID??? #20906 üzenetére
Ha motor inditas utan dugod be az adaptert és utána csatlakoztatod a telót, szerintem ugyanannyi esélye van hogy elszáll az adapter és megsüti a telót mindegyiknek. Gyk. ugyanaz a belseje - jó eséllyel - az olcsóbbnak is. Persze garanciát nem tudok adni rá hogy ez valóban így van.
Esetleg a drágábban van egy extra alkatrész ami simitja/szűri az 5V-ot, ha pl a touch nem vagy összevissza reagál töltés közben akkor a töltő lesz a bibis.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Szerintem érdemes kipróbálni a launchert! -Oppo Find5 Launcher v2.01.1506_130520!!
iszonyat gyors és gördülékeny!
Hivatalos linket nem tudok!
üdv -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ANDROID??? #20901 üzenetére
5V-ot ad le meg 1000mA-t max szoval jo. Egyébként ez nem tetszik a leirasban:
FIGYELEM! Indítsa be a gépjárművet és a töltőt először csatlakoztassa a szivargyújtóba, majd csak utánna a telefon töltőcsatlakozójába. Az indítás pillanatában ne használja a töltőt, mert károsíthatja a telefont.
Ha ennyire űbertöltő meg modern elektronika akkor ezt fognia kéne.
Ugyanaz az ótvar bele van mint az 500 forintos kínainak.
-
ANDROID???
addikt
szivargyújtó töltő , jó lehet ez hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest