Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
loosht #20842 üzenetére
Valóban, nem néztem. Nekem ugyanezzel a megnevezéssel benne vannak a driverek is. Akkor ebben van benne, bagyusztól
-
monalala
aktív tag
válasz
loosht #20825 üzenetére
Köszönöm a segítő válaszokat neked is és hokins-nak is.
Olvastam az összefoglalót, az lenne még a kérés, ha felrakom a CWM-et a telóra és rootolom a 4.0.4-et, de valamikor vissza kell álnom eredetire (szerviz miatt), akkor a gyári reco, hogy megy vissza a telóra? Az otu- val frissíteni tudom a gyárit és az visszarakja a reco-t is, vagy más az eljárás ilyenkor?
Azt írja, hogy három féle recovery van, de ezek nincsenek linkelve, esetleg ezek is a letöltendő CWM mappában vannak, még idáig nem jutottam el. -
axer6907
csendes tag
-
persil
nagyúr
válasz
loosht #17826 üzenetére
Hun?
Szrk.: Közben kapcsoltam, de az nem lesz jó, mert akkor megint újra ki kell pakolnom mindent a képernyőkre.
Azért köszi szépenKözben eszembe jutott még egy kérdés!
Nem lehet valahogy beállítani a gyári böngészőben, hogy a címsor mindig látható legyen? Zavaró, hogy nincs ott, a lefele swipe-ot meg nem mindig értelmezi normálisan. Van, hogy megjelenés után rögtön eltűnik, kicsit hülyén működik. -
Comic
aktív tag
válasz
loosht #17190 üzenetére
Akkor ismét egy negatívum az ICS-el szemben, ami ráadásul már plusz anyagi hátránnyal is jár...
A vicc az, hogy az sms alap telefon funkció és mégis kell egy külső app egy készülékre, amiért az ember pénzt adott...Na ez nevetséges.
Azt hiszem az lenne az alap, hogy a gyári ne csinálhasson ilyet, hiszen ez még akár jogi problémát is vonhat maga után, mert a gyártó és/vagy a szolgáltató (attól függ, hogy ki kinek mire ad engedélyt és mit kivitelez) direkt módon többletköltséget generál a készülékkel a saját/szolgáltató javára... -
Comic
aktív tag
válasz
loosht #17186 üzenetére
Valami a karakter tartalom miatt változik. A 2.3-as rom alatt pl nem tudtál alapból "Ű", "Ő" betűket írni, csak ha a teljes támogatást beállítottad, viszont ebben az esetben szintén 60-70 karakter ment egy sms-ben. ICS-en viszont már nem találom az átállítás lehetőségét sem...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
loosht #17136 üzenetére
VOiP tiltas eleg sok halozatban van, van ahol most kezdték el.... a telefonnak semmi baja nincs. Maximum a skype uj verzioja több hardvert eszik.... microsoft product lett. Hasznald a Vibert, sokkkal kevesebb adatforgalmat csinal es kevesebb rendszert eszik. Ja es mukodik 32kbiten is.
-
helixP
nagyúr
válasz
loosht #10836 üzenetére
A locksreent nézd meg barátom, ott írja ki a hálózat hiányát, arra gondoltunk. Értesítősávban nekem sem sír.
darky@: Neked meg még meg sem köszöntem a leírást, örök hála
tpeti78: Ez szerintem sem off, ellentétben az "ilyen telóm volt 15 éve" hozzászólásokkal és a humorbugyorok szösszeneteivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest