Hirdetés
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
ANDROID??? #21698 üzenetére
mihez képest?
nekem gyári telenoros ics-vel 6269-et adszval kb annyinak kell lennie (asszem Bagyusz 10000+ antutu pontot is csinált, de nem biztos...[persze nem gyárival])
-
ANDROID???
addikt
T-s ICS vel jó az antutu 6068 pont?
-
ToniSoprano
addikt
Még egy dologra rájöttem, frissítés után, vagy más Térkép verzióra való áttéréskor minden adatot, gyorsítótárat, korábbi kalibrációt, korábban letöltött offline térképrészletet letöröl, ezeket újra be kell töltenie a programnak netről. Emiatt kezdetben sokkal lassabb és megbízhatlanabb lesz az egész program. Ezt a betöltési folyamatot fel lehet gyorsítani, ha WIFI-vel bebarangoljuk Magyarországot/országrészeket/nagyobb városokat, legalább madártávlatból a térképen, ekkor a főbb utakat gyorsítótárazza és offline is egész jól lehet navigálni vele.
-
sdavic01
tag
nektek is laggol a Subway surfers ???
-
Plaza
tag
válasz
Milestone2 #21693 üzenetére
Szerintem ez lesz, nagyon köszönöm!
-
Milestone2
nagyúr
Asszem ez az (bocs ha nem)
-
Plaza
tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem adni egy ICS root-ot, ha szépen megkérem? Az összefoglaló hsz-ben a link sajnos nem jó.
Örökhálám!
-
harry3
őstag
Üdv.
A gyári ICS-et hogy tudom feltenni a telefonra? Az összefoglalóban nem találtam. -
ToniSoprano
addikt
A gyárilag az ICS-n alapból a google térkép 6.8.1-es verziója van fenn, ami szerintem az is hibás széria, vagy a mi procinkra hibásan megírt széria. Nekem ez a 6.8.1 sohasem működött rendesen, ezért sem foglalkoztam nagyon többet a google térképpel. (pl. nálam a 6.8.1-nél párhuzamosan minimum 2. vagy 3 példányban fut a térkép alkalmazás és össze-vissza újraindulgatnak, ami nem normális, legalábbis a többi verzión ezt nem csinálja.)
Most 6.9.2. verziót használom:[6.9.2 link] az elég jól működik, bár nekem a google play-en lévő 7.4.0. is jól, stabilan futott néhány kezdeti újraindítás, a kalibrálás után. Logikusabb, eyszerűbb lett a 7.4, de a nagyon sok funkció hiányzik belőle ami a korábbiakban benne volt.
Ami fontos és elengedhetetlen a stabil pozicionáláshoz, hogy az első GPS kalibráláskor legyen mindig mobilnet vagy WIFI bekapcsolva, mert koordináta adatokat tölt le, amivel később már könyebben talál pozíciót és stabilabban tartja azt. (A Helyszolgáltatás azaz a GPS belállításoknál, a "Google helyszolgáltatás" melleti pipa, azaz első pipa a három közül, meg mindig legyen bekapcsolva, mert tapasztalataim szerint ha nincs is net bekapcsolva, akkor is tudja használni a korábban letöltött koordináta adatokat: "Az AGPS (=Assisted GPS) olyan GPS vételi módszer, mely földrajzi helymeghatározásra képes, de a műholdak helyzetének pontos számításához segédprogramra és adatokra van szüksége, melyet a mobilszolgáltatón vagy WiFi hálózaton keresztül kap meg (megkapja a következő 7 napra a műholdak pontos helyzetét). " [link] -
ToniSoprano
addikt
A beállítások menüben, a helyszolgáltatások ->google helyszolgáltatás be van kapcsolva ? Ez mindig legyen bekapcsolva, mert tapasztalataim szerint gyorsabban talál jelet, mert ha műholdak adatait egyszer letölti és még ha később ki is van kapcsolva az adatkapcsolat, akkor is használja a korábban kb. egy hétre előre letöltött műhold pozíció adatokat.
A fényképezésre camera ics-t, videófelvételre az lgcamera-t ajánlom. Minkettő ingyenesen letölthető a googleplayról.
Még a Beállítások ->fejlesztés ->háttérfolyamat-korlátozás -> legfeljebb 4 folyamatra érdemes állítani. Ekkor stabilabb lesz a telefon, és nem lassul be. -
thiclyoon
aktív tag
gps-hez azthiszem, hogy gingerbread (2.3.x) rendszerből át kell tenni a gps.config fájlt...bár ha a hard reset magas, szerintem ez sem lehet számodra egyszerű
kamera: hát igen, az ilyen..napos időben még szép(nek nevezhető) képeket is lehet vele lőni, este, félhomályban viszont nem sokat tud (a nokia asha 300 szebb képeket lő..), konkrétan mikor valamilyen szöveget szeretnék lefotózni(legtöbbször este), hiába a a vaku, nem sokat ér (főleg, hogy a fehér a4es lap (szerencsés esetben csak a szélei) olyan sárgák lesznek, hogy..
tényleg, ez mindenkinél így van? mármint a sárga-vakus dolog -
jtasi
csendes tag
ToniSopránó! Milyen igazad van nem konyítok hozzá!Nem szégyenlem 60 éves csaj vagyok,de a telefon meg a számítógép a gyengém.Sajnos,nekem ez a főzött rom meg a Hard reset magas.
-
jtasi
csendes tag
Android!Visszaállítottam a gyári beállítást ma kipróbáltam .Ment a GPS egy darabig aztán leállt.Mondta,hogy nincs jel.Kikapcsoltam aztán vissza.Ment egy darabig megint kész volt.mikor visszakapcsoltam mindig mondta a pozíciót,de a jel az eltűnt.Nem villogott az a jel.Nagyon dühös vagyok.Azóta van ez amióta frissítettem a 4,04-re.Az előtt jó volt.Nem beszélve a kameráról.Ilyen pocsék képeket.Már töltöttem le másikat is,de az sem valami jó.Esetleg valami ötlet?
-
Chris78
aktív tag
Az enyém visszajött a szervizből alig 1 hét alatt (gps problémával adtam be) meg ,hogy kicsit halk.
Újrarakták a Romot ,most megy a gps tettek bele új hangszórót. És 1 új akksit???(telenor)
-
Nagya21
addikt
válasz
Milestone2 #21677 üzenetére
hali!
ment privát
Üdv Nagya -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #21673 üzenetére
Jóvan én vótam a pancser hogy mekkérdeztem. Elnézést.
-
Nagya21
addikt
válasz
Milestone2 #21671 üzenetére
HAli!!
HA nekem irtál, akkor igen
Bordó, és Szfvár
Tok
Üdv Nagya -
Milestone2
nagyúr
És a színét megmondod? Illetve a Föld nevű bolygó melyik pontján?
-
trebrona
nagyúr
válasz
ToniSoprano #21664 üzenetére
Ha jobban megnézed a linkelt telefont, az Voda függő.
-
gemini
aktív tag
válasz
ANDROID??? #21663 üzenetére
Nekem ugyanolyanra cserélték, és a legutóbbi alkalommal is ugyanazt a típust akarták adni, hiába kértem, hogy másikat választhassak.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nagya21 #21666 üzenetére
Jó teló az Xperia L, szép is tetszik is, meg biztos jól műkdik rajta minden. Egy dolog viszont nem tetszik: hogy a helyett, hogy fizikai gombokat alulra tették volna beleteszik a képernyőbe, ami így a kijelzőből foglal helyet. Nem tudom miért divat a "fizikai gombok" hiánya P6/Nexus 4, amikor lenne hely lent a gomboknak?.
-
Nagya21
addikt
válasz
ToniSoprano #21664 üzenetére
HAli!!
Na ottan fizetem meg a "kamatmentes" kölcsönt a 2 év alatt.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
ANDROID??? #21663 üzenetére
HAli!!
Igen, de már 3* volt emiatt szervizbe.
Üdv Nagya -
ToniSoprano
addikt
válasz
ANDROID??? #21657 üzenetére
Árulja már el valaki, ha szolgáltatóval 2 év hűséggel 79 ezer Ft Xperia L egy teló akkor, hogy tudják árulni függetlenül 53 -ért? Mi ebben a trükk?
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #21661 üzenetére
Azt azért el kell ismerni,hogy a teló hw-e kicsit sem tökéletes,ezért bizonyos ponttól jogos,amit mondanak. A kiindulási pont rossz csak,először a szoft,csak utána a hardware. Szerintem...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
helixP #21659 üzenetére
helixP: Átérzem jtasi helyzetetét, én is sokat szitkozódtam, pl. amikor az Opera böngésző frissítésével egy kifejezetten rosszul használható programot kaptam, de aztán lehiggadtam és rájöttem simán vissza lehetett állítani, vagy le lehet tölteni a régit verziót pár kattintással.
Android és siskad: Kicsit zavar, hogy itt a fórumon már mindenki tök paranoid módra viselkedik. Ha valami hiba van utána sem nézünk, csak a telefon lehet a hibás! Rootolást, meg "divatból" főzött romokat ajánlunk annak is, akiknek a hozzászólásából is kitűnik, hogy az ilyen dolgok messze állnak tőle. A hard reset megoldás is, kb. olyan mintha gránátvetővel akarnánk szúnyogokat írtani a lakásban.
Szerintem több kárt okozhat, mint hasznot. Bár a problémát megoldja, de milyen áron? -
Nagya21
addikt
válasz
ANDROID??? #21657 üzenetére
HAli!!
Mivel a szerviz szerint nem lehet javítani alkatrész megszünése miatt ezért visszavásárolták(ergó amit eddig befizettem pízt visszadták), és újabb hűséggel(2év) hozhattam el másik telót.
Az xperia L 4900huf+24*3090huf=79060huf
Üdv Nagya -
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #21656 üzenetére
Akkor oké, egyről beszélünk.
Mondjuk engem a Play-vélemények sem győznek meg. Van egypár olyan tahó polgártársunk, hogy komolyan irtani kéne őket ilyesmi véleményekkel:
Egy csillag: "Mi ez a retek f*s, el se indul, szarság." Mindezt egy komoly 3D-játék mellet, Xperia X8-ról küldve...
És hasonlók. -
ANDROID???
addikt
válasz
gemini #21655 üzenetére
Az az érdekes, hogy szó nem esett hogy pl havi x összeg kedvezmény mert egyoldalú stb...
Nagya21:
Mennyi volt az xpreia l?
Nem ennyi? -
ToniSoprano
addikt
válasz
helixP #21654 üzenetére
Én is így gondoltam, ahogy te, csak néhány programnál van ilyen, alapesetben érdemes frissíteni, mert jobb lesz.
Mondjuk ilyen és hasonló jelegű vélemények jelezhetik előre, hogy valami nem teljesen jól sikerült a Térkép frissítéssel kapcsolatban: "Érdekes Ez egyre fosabb. Galaxy S4-en hasznàlnàm. De egy idegbaj! Nem talál műholdat.lefagy. vicc. 3hónapja sokkal jobb volt!" -
gemini
aktív tag
válasz
ANDROID??? #21652 üzenetére
Nekem 40-et mondtak. Most ezt próbálom intézni a békéltetővel, bár nem reménykedem semmiben.
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #21653 üzenetére
Kicsit szerintem cizellálj: vannak olyan esetek, amikor rosszabb lesz. Nem mindig, minden esetben lesz rosszabb. De tény, hogy pl. Viber, Opera nekem sincs frissítve, szándékosan.
-
ToniSoprano
addikt
Sajnos még a Googleplayről letöltött programok esetén is van, az hogy a programfrissítésével sokkal rosszabb, megbízhatatlanabb lesz a program, mint előtte volt. Én is jártam már így a Skype-al, és az Opera mobile-vel. Ezért érdemes elolvasni, hogy a más telefontulajok pl. S4, Note, Nexus 4 stb. véleményét, értékelését a frissítésről: [link] (bocs a korábbi hibás linkért)
-
ANDROID???
addikt
T-s a telefonom, rácsörögtem az ügyfélszolgálatra rákérdeztem a lehetőségekre a szerződés felbontással kapcsolatban, azt mondták, hogy semmi akadálya az előfizetés felmondásnak, de a készülékemre a kötbér fizetendő ami kb.30E, így azt fel fogják számítani, mivel a hűségszerződés még él. Semmilyen havi kedvezményt nem kívántak felvetni sem más lehetőséget, így "sakk matt" a helyzet jogilag.
-
ToniSoprano
addikt
Ha csak ez a baj akkor annyit kell tenni, hogy bemész a Beállítások menü -> Alkalmazások -> felül jobbra az "Összes" fülre, és ott megkeresed a Térkép nevű programot, rákattintasz és akkor van egy "Frissítések eltávolítása" ikon és ha erre kattintasz eltávolítja a frissítést.
Egyébként, hogyha elolvasod, a véleményeket a Blade III-tól kezdve Nexus 4-től a Noton keresztül az Samu S4-ig nagyon sokan panaszkodnak, hogy a frissítés után a Google Térkép lefagy, kilép, nem talál jelet stb. [link]
A hard reset is letörli a frissítést, mert a gyári állípotot állítja vissza, de szerintem itt teljesen felesleges, mert azzal egy csomó adat, program, beállítás elveszik.
-
siskad
őstag
Hard reset=mindent töröl a telefonról és visszaállít minden beállítást.
Főzött rom=másnéven custom rom. ezt nagyon nehéz elmagyarázni. Szerintem olvasd el azt amit az előbb Android??? Kolléga linkelt. Ha valami kérdésed van nyugodtan írj, segítek akár privát üzenetben is.
Android???:ez az a szerkesztés dolog amit bigman001 nem használ... Nexus 4-el mi újság?
-
ANDROID???
addikt
Próbálj meg egy gyári beállítások visszaállítása menüpontot választani, de azt tudd, hogy mindent törölni fog a telefonodról.
Javaslom, hogy ezt olvasd át : "mélyvíz"
Itt találsz infót a főzött romokról, de a főzött rom felrakását el lehet rontani, ha nem tudod hol mit...
Szóval csak módjával.Szerkesztés:
A hozzászólásodat tudod módosítani "szerkeszteni" 5 percen belül, így nem kell 5 percen belül 3-4-et hozzászólni... -
jtasi
csendes tag
Mit szerkesszek?Azt hol találom?Siskad mi az a főzött rom vagy a Hard reset.Tudod mi az ábra ?Segíts már?Én nekem magas.
-
jtasi
csendes tag
Igen.Mit csináljak?
-
jtasi
csendes tag
Na a nevedet sem jól írtam.Ennyi
-
jtasi
csendes tag
Sisakad segíts már.Tudod én vagyok az az öreg csaj.Már máskor is segítettél!
-
jtasi
csendes tag
Sziasztok!Segítsen már valaki légy szíves!Frissítettem ezt a szar GPS-t és azóta sem mit nem csinál!
Mondja,hogy itt forduljon be,de a nyíl az nem megy sőt az utat sem mutatja.Az utat megtervezi,de gps jelet nem talál.most azt olvastam a play áruházban,hogy ki kell kapcsolni a frissítést és vissza áll az eredeti gps-t
szerintetek jó lesz.Nem tudtam megnézni mert közben lemerült az aranyos.Már azt gondoltam falhoz vágom.Kár volt frissíteni.Tudnátok valamit ajánlani? -
XDModesty
aktív tag
Sziasztok! Mi jelenleg a legstabilabb legmegbizhatobb rom? A mostaniban a gps nem mukodik, illetve a kameranal a vaku kibe kapcsolgat. Elore is koszonom.
-
aszti75
senior tag
válasz
gemini #21637 üzenetére
Igazad van
Bár nekem is akadtak problémáim a készülékkel,de ezt a későbbiekben betudtam egyszerű user errornak. Ami azért bevallom(bár szégyenkezve
)valóban az volt
Hála istennek nekem most már semmi gondom a készülékkel
Kapott új akksit is,igaz garancia nincs a készülékre,de kp-ban kifizettem.Szerintem a kamera is egészen vállalható(már amit egy mobiltól el lehet várni) és nem kéne egy 100 ezres telefon kamerájához hasonlítani
Bár szerintem ott is lehetne kifogásokat találni,de melyik készülékben nem?!
Minden készüléknek megvan a maga előnye és hátránya is.Én úgy állok hozzá,hogy ezek a készülékek valójában telefonálásra lettek megépítve és nem fotó stúdióban való használatra vagy és filmstúdiókban filmek készítéséhez.Arra tökéletesen megfelelő,ha gyorsan kell valamit fényképezni vagy videót rögzíteni.Minden másra ott a (Mastercard) digitális fényképező,digitális videókamera
Telefonálásra pedig szerintem kiválóNe várjunk szerintem túl sokat és ha megvettük már a készüléket akkor próbáljuk meg kihozni belőle a legtöbbet.Erre vannak a főzött ROM-ok,mert valóban,a gyári rendszerrel nem sok mindent lehet kezdeni
Nekem ez lenne a véleményem,de persze van akinek más és ez így van rendjén.Hiszen Mi sem vagyunk egyformák
-
gemini
aktív tag
válasz
aszti75 #21631 üzenetére
Én nemcsak a saját tapasztalatom, hanem az itteni hozzászólások alapján írtam, hogy szerintem (és ez is csak egy vélemény) nagyon sok a gond ezzel a típussal, ellentétben az általa említett másik típussal, ahol sokkal ritkább az ilyen jellegű gond, mint a 995-tel. Minden második-harmadik embernél GPS, mobilnet stb probléma jelentkezett, a szoftverjavítások nem oldottak meg szinte semmit, és csak mókolva használható a legtöbb esetben. Ha ezek az elhanyagolható problémák nem jöttek volna elő, vagy meg tudták volna javítani (de nem is akarták, mert ugyanúgy adta vissza a szerviz), akkor nagyon szerettem volna. A sebességgével nem volt bajom, a kijelzőjét nagyon szerettem és még sorolhatnám a jó tulajdonságait, de összességében számomra használhatatlan volt. Egy biztos, mázli kell hozzá, hogy kifgjon egy jót a vásárló, de ha valami baj van, akkor a szervizháttérre jobb ha nem számít, hanem maga próbálja megoldani mókolással a telefon problémáit.
-
siskad
őstag
Tudom hogy nagyon láma a kérdés de nem mozog a háttérképem. Cm 10.1 van rajta trauchbat launcherrel. Be van állítva pedig, hogy görögjön.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #21633 üzenetére
Vagy húzzák bele ...
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Az mitől lehet hogy ha gondol egyet a teló,akkor nincs hangja se az online cuccoknak,se a lejátszónak ?? Ha ilyenkor ujra indítom akkor jó,csak ez így elég gáz
gyári 4.0.4 a rendszer,nem rootolt. Köszi előre is !
-
aszti75
senior tag
válasz
gemini #21628 üzenetére
Üdv!
Szerintem nem gyártottak még olyan telefont amivel ne lett volna az usereknek valami nyűgje/baja
Minden készüléknél más és más a probléma,akár 30 ezer az ára akár 190 ezer.
A legjobb,ha vesz a júzer egy tacskós Samsung E 1200-at és azzal csak annyi gondja lesz,hogy etetni kell az akkut
Ne érts félre,nem kioktatni akartalak,csak az én véleményem ez
Természetesen gyári hibás készülékek akadnak bőven és Te nagy eséllyel belefutottál egy olyan(Ot995) készülékbe -
helixP
nagyúr
válasz
andrastakes #21627 üzenetére
Szerintem meg bátran vedd meg, egyszer sem voltam vele szervízben, 30-ért ajándék.
-
gemini
aktív tag
válasz
andrastakes #21627 üzenetére
Mindenképpen az Y300. Nagyon sok a hibás darab az Alcából. Amikor én lecseréltem, nálam az y300 és a Samsung S Advance volt versenyben. Én végül az utóbbit választottam, de tudom, hogy a Huawei-jel sem jártam volna rosszul, azonban az Alcát én már senkinek nem merem ajánlani. Én hatszor jártam vele szervizben.
-
andrastakes
csendes tag
A tescoba domino csomagban 30 ezerért adják. Ez jó árnak tűnik az lenne a kérdésem hogy mennyire éri meg ezt az árat? A kamera jobb lett a 4.0 ás frissítéssel. Elég gyors a rendszer? Teszten jókat írnak róla a kijelző is egész jó csak nem tudom ez éri meg jobban vagy az ugyanennyibe kerülő ascend y300?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FirstAndroid #21607 üzenetére
FirstAndroid pontosítom az előző hozzászolásomat: Nemég kb. fél órát használtam a google maps-et off line módban navigálásra. Csak a kereséshez kapcsoltam be a mobilnetet, mert az sajna offline módban nem megy nekem. Utána kikapcsoltam a netet, csak a GPS vevő ment, ennek ellenére szépen Budapesten belül, pontosan navigált. Szóval a Googi tök jól használható navigálásra off-line, csak valahogy a keresés részét kéne megoldani.
Ezentúl szerintem elkezdem a gúglit használni, mert elsőre szimpatikus, bár elég kevés beállítási lehetőség van, azért elég egyszerű, de vannak azért előnyei is, az Álj-GO-val szemben:
1. Támogatja a "szabad szavas" keresést, azaz elég beírni, hogy obi, vagy stadionok, vagy nyugati, parlament vagy ilyesmi, nem kell pötyögni az utcanevekkel.
2. Logikus, gyors, és könnyen áttekinthető a térkép, pontosan szépen mondja az utcaneveket és valószínűleg mivel ilyen egyszerű nekem off-line módban baromi keveset fogyasztott (nekem fél óra navigálással alatt csak 10%-ot ment le a az akksi)
3. Ha mobilnet be van kapcsolva, akkor a forgalmi adatokat figyelembe véve újratervezi az útvonalat (kikerüli az aktuális dugókat), ami nagyvárosokban, főleg Budapesten elég hasznos. -
ToniSoprano
addikt
válasz
FirstAndroid #21610 üzenetére
Egyébként nemrég néztem, hogy a Google Térkép is lementi a térképeket, amikor megnéztem internettel egy térképnézetet, azt a kinagyítás mértékében lementi a mobilra és az később offline is elérhető. Emellett tartalmaz egy offline alaptérképet is főbb utakkal.
Sajnos ahogy kivettem teljesen offline nem használható, mert a kereséhez kell az internet, de ha le vannak mentve a térképrészletek, akkor gondolom sokkal kisebb a mobilinternet forgalom navigálás közben. -
loosht
senior tag
válasz
ToniSoprano #21598 üzenetére
Nesebar ♥
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Asszonypajtásnak nem kapcsol be a telefonja. Este kikapcsolta és ma reggel se kép se hang. Akksit kivette és visszarakta, semmi. Töltőt rádugta és csak villog a fehér led és az érintő gombok. Valakinek hasonló probléma?Gyári gb van rajta, semmi alkalmazás. Gyári állapot.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nagya21 #21616 üzenetére
Az ALCA-ra/androidra ismer valaki olyan navigációs programot, azon a mobiltorony helyzetét amihez kapcsolódik felhasználja a helymeghatározáshoz? Tapasztalatom szerint mobilra ezek a legpontosabban pozicionáló navigációs szoftverek?
/Én sokat használtam a Nokiamapst, nekem nem csinált ilyet, de mindig mobilinternet rásegítéssel (ami megadja a közeli mobiltorony helyzetét) - használtam, és úgy nagyon pontos volt, mobilinternet rásegítéssel 3-5 mp alatt, anélkül 3-7 perc alatt talált jelet. A hárombetűs viszont egyszer be akart vezetni Bp-en a második kerület központi részén szembe a forgalommal egy egyirányú utcába, pedig mindig friss térképet raktam rá, de azt még 2-3 évvel ezelőtt a még a Wayteq 820 készüléken, de másnak is csinált hasonlót, valószínűleg a magas házak között elbizonytalanodott.
Az irodánk valahogy le van árnyékolva semelyik GPS nem talál jelet még az ablak mellett sem, de mobiltorony helyzete alapján a Nokiamaps kb 200 méteres pontossággal megmondja, hol vagyunk/. -
Nagya21
addikt
válasz
ToniSoprano #21615 üzenetére
Hali!!
Mikó az X6-oson nokijamaps aztata mondta, az andrássi útnál keresztbe, hogy menjen egyenesen a 2m magas záróvonalon keresztűl, na akkó levontam a következtetést, a 3bötüs ilyet nem csinyát.
Üdv Nagya -
ToniSoprano
addikt
válasz
ANDROID??? #21614 üzenetére
Nem bántam meg az Alcat, bár Nokiamaps-t nagyon sokat használtam, szerintem logikusabb mint a hárombetűs, pontos és tök érthetően mondja az utcaneveket.
A Lumnia 520-n kívül még Xperia P-n és a Samu S Advance-n gondolkoztam, de a végül elsősorban a kijelző miatt döntöttem az Alca mellett, ezen volt a legkevésbé fárasztó az olvasás és persze még az ár is szempont volt. -
ANDROID???
addikt
válasz
ToniSoprano #21613 üzenetére
Átérzem a nokia nem jön be szitut
azért van alca
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ANDROID??? #21612 üzenetére
De a lumniák ára már pariban van a többi telefonéval főleg pl. a lumnia 520-é, tetszenek is a lumniák meg minden, csak nekem a windows valahogy nem jön be.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ToniSoprano #21609 üzenetére
Az benne van a telefon (nokia) árában
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FirstAndroid #21610 üzenetére
Az háriombetűssel navigálok, mert az off-line a térkép. A wifi és a mobilinternet csak arra kell, hogy a műholdak koordinátáit elküldje és így gyorsabban, pontosabban találjon jelet. Mondjuk első bekapcsoláskor kell a mobilnet vagy Wifi, mert anélkül lassan, kb. 2-4 perc alatt talál jelet.
-
FirstAndroid
tag
válasz
ToniSoprano #21514 üzenetére
"A GPS is mobilinternet nélkül 6-10 mp alatt talál jelet és stabilan tartja a kocsiban."
Vagyis akkor wi-fi és mobilnet nélkül is tudsz navigálni?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
FirstAndroid #21608 üzenetére
Egy jól használható ingyenes off-line navigációs program engem is érdekelne, de szerintem nincs ilyen.
Mondjuk a Nokiáknak ez a legnagyobb előnyük, hogy ingyen hozzádobnak az emberhez egy elég jó kis off-line navigációs programot élettartam frissítéssel. -
FirstAndroid
tag
Olyan program kéne, amihez csak a GPS műhold vétele kell.
:S :$
-
ToniSoprano
addikt
A T gazdaságos újságban láttam, hogy az Alcánkat Domino Quick csomagban 30 ezerért árulják. Ezzel szerintem megint nagyon jó ár érték arányú lett a teló.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Na a kollegának nem kellet a tok, igyhát ide felrakom :
Nillkin tok (bordó) eladó, szfvár és környéke, iá:1800huf.
Üdv Nagya -
Melack
veterán
válasz
FirstAndroid #21603 üzenetére
Gyári Térképpel megy?
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok!
Érdeklődék hogyan tudnám működésbe hozni ingyenes GPS programmal a telefon beépített GPS vevőjét. Amit feltettem programokat nem tudom vele elindítani. "móbájlnavigátor"-t és "álygó"-t próbáltam.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest