- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopont
senior tag
Igen, olvasgass vissza. Valaki járt így, hogy valami külföldi oldalról akarta függetleníteni, és ott oda volt írva, hogy S40-hez nem jó. A mienk ugye S40-es. És neki volt ez a hiba, hogy nem csatlakozott fel hálózatra. Lehet, hogy most eladta neked??? Ha minden igaz eladogeppc járt így #5410 körül nézz szét.
-
-
mkRoland
senior tag
válasz
Danesz94 #6582 üzenetére
2-3 napja ilyentájt álltam neki frissíteni és 20 perc alatt volt meg a telefon csatlakoztatásától és a progi indításától addig, amíg a telefont indítottam lehúzott adatkábellel a friss softtal.
Bekapcsolt állapotban, amikor felajánlja, hogy adatmódban csatlakozik, ne nyomj semmit, indítsd csak szimplán az Updater-t. -
Danesz94
senior tag
sziasztok.
felraktam az 1.8.3 és tényleg jó
AM lenne egy kis kérdésemm s frissítéssel kapcsolatban
Ki vagy be kapcsolt állapotban kell lennie a telónak.?
Valamint kell-e a drivereken márt felrakni a gépre?
És még egy, hogy mikor érdemes csinálni...reggel, délben, este?Akár most?
19:16köszi
-
attilav2
őstag
válasz
Bagira01 #6537 üzenetére
Basszus az új 1.8.3-al működik a root win 7 64bit-en
A svájci kollega újra próbálkozhatna hátha az új upgrader+driverek hatására lejön neki a 2.3, utána már csak a magyar blade romkészítők népes táborából kell valakit felkérni h egy recoveryből telepíthető példányt hozzon össze.
-
jopont
senior tag
Azt azért nézd meg, hogy az imei szám megvan-e? Meg frissítsd le a gyári frissítővel, hátha gyógyítja
-
qltsar
veterán
válasz
istvan47 #6576 üzenetére
mi baja volt a tiédnek? mennyire figyelgetik ezeket a telefonokat? vagy úgy működik, mint anno a ZTE Blade-ek? értem ezt úgy, hogy nem volt egy ideig szervize a t-mobile-nak, és egyből cserélték a telefont ahogy bevitted a szervízpontba.
hasonló hibába futott már bele valaki?
-
qltsar
veterán
hm...érdekes problémáim vannak, eddig nem voltak, mivel nem próbáltam belerakni a SIM kártyámat, de nem talál hálózatot
(természetesen telenorossal)
de-branded-et raktam fel, annak volt baja.
úgy néz ki nagyon rövid életű volt a teló a kezeim között...csak azt nem tudom, hogy hogy vigyem vissza, hogy nincs hálózat...decemberi a telefon, nemtudom mi történhetett vele.
-
Kari915
tag
Szerintem itt mindenki stock ROM-ot használ, nem egy nagy ROM cserélős közösség vagyunk, főképp azért, mert nincs mit cserélgetni, ha nem számítjuk azt az 1-1 O2 stok, és de-branded ROM-ot.
Nem tudom te milyen cunstomot találtál erre a telóra???
A legfrissebb (Telenor) stock jelenleg (20 perce frissítettem) a FRG83G.v53R-0.
(Pikk-pakk meg volt 36 perc alatt W7 x64-en!!!
Mit szívtunk a roottal is, még szeptember-október hóban.)
(Látom közben már mások is írtak.)
-
0xmilan
addikt
Milyen custom romot raktál föl? Nem nagyon vannak custom romok, max a stock vagy a de-branded, de nincs sok különbség a gyári és ezek között.
A OneTouchUpgrade-hez csak a driverek kellenek, usb kapcsolat, internet, meg sok esetben türelem. Szintén nem sok mindent csinál most az upgrader se, nemrég elvileg lefrissítette a független telókat 2.3-ra, de az tele volt bugokkal, azóta újra 2.2-t rak fel az upgrader. Kernel forráskód hiányában nem nagyon lehet mókolni se. Auto fényerő meg felejtős, túl gyorsan váltogat. Gyári widgettel állítom min. meg max. fényerő között, esti olvasáshoz screen filter-rel még sötétítek rajta. -
jopont
senior tag
Üdv a csapatban
Sajna még nem nagyon van hozzá cust rom. Készült hozzá még az elején egy Stock rom, ami egy alap O2-es rom volt [link]
Meg volt egy pár próbálkozás, de mindbe volt bug, úgyhogy csak általában a gyári van rootolva meg esetleg kinézet tuningReméljük hamar lesz 2.3, meg a kernel forrást kiadják hozzá.
-
mkRoland
senior tag
Az ismerőseim és családom körében négyen gyári Telenorost, rootolva, link2sd-zve, Zeam Launcher-rel (mint a Minimalistic Edition-öd a v845-re), egyetlen esetben pedig kb. ugyanez csak Zeam helyett Go! Launcher-rel. QQ-t próbáltam egy ideig, tetszett is, csak a beta-állapotú lock-screen-jébe van egy olyan bug, hogy egy idő után azt hiszi, hogy nincs SIM-kártya a gépben és amíg le nem tiltod a lock-screen-t a Launcher Settings-én belül, addig nem fog fellépni a hálózatra.
Automata fényerő szenzor: túl gyorsan váltogatja a fényerő-értékeket. Ha lenne késleltetése és átlagot számolna 5-10 másodpercből, akkor jó lenne. Letiltottam és manuálisan állítgatom, ha nagyon zavar a full fényerő. -
qltsar
veterán
tehát akkor a fő kérdésem: Custom ROM-ot használtok, vagy gyárit (rootolva), melyik az amit többen használnak / használtok?
valaki találkozott már ezzel a fényerős hibával mint ami nálam is jelentkezett?
-
istvan47
senior tag
válasz
0xmilan #6564 üzenetére
Szia!
Felhívnám a figyelmed 1-2 javításra
IrDA / Bluetooth nincs / 3.0 (A2DP)------2,1
Platform Android 2.3------2.2.2
[link]
Lehetőleg ne vezessünk senkit félre,Színvariációk piros, lila, kék---erről már nem is beszélve!
ezek a kezdeti félre vezetést 512Mb-maradt 150Mb nem ugyan az -
-
qltsar
veterán
válasz
0xmilan #6564 üzenetére
hm...abból már én is eldudnék indulni, de kérdés, hogy marad e a .32-es kernel, vagy újabb lesz e, mert ha újabb, akkor nemcsak a system.img-kell, hanem a boot.img-is és abban is kell huszárkodni (idővel)
egyenlőre egy gyári kernelre lehetne építeni egy 2.3-mast, ha lenne forrás, szívesen nekilátnék, de még csak pár órája van meg a készülék
sajnos a gyári oprendszer nem futott sokat (2 perc), ti használtok custom ROM-ot? nekem az első volt, hogy felraktam ami elérhető, de elkezdett FC-zni a settings.apk, meg nem bírok fényerőt állítani, és a light-sensor is meghülyült (valószínű az automatic brightness miatt)
mik a vélemények a custom ROM-okról?
más: olvastam, többen említettétek, ezt a OTU programot, ezt konkrétan, hogy sikerült beüzemelnetek?
feltételezem, érkezett már több update a telefonhoz, nemtudom mennyire új ez a custom ROM amit felraktam, de ha van ennél újabb, akkor megpróbálkoznék csinálni egyet a legfrissebb forrásból.
-
0xmilan
addikt
Igaz... sőt ezeket nem is nagyon várhatom a 2.3-tól:
"It seems that recent 2.3 roll-out was just a simple beta-test. Guys from 4pda.ru say that OTU now "updating" device with Froyo again. I guess TCT received a lot of complaints due Market's absence and decided to reconsider release date. And btw, one of the guys from 4pda said that he managed to keep OTU's temporary files while updating, and says that he may be able to extract system's image from them." -xda
-úgy látszik csak egy béta teszt volt ez a 2.3, és az orosz fórumon meg azt mondják, hogy az upgrader visszarakja a 2.2-t. Valószínűleg a telenor sok negatív visszajelzést kapott, ezért felülvizsgálják a forgalomba hozatal időpontját. Az orosz fórumon valakinek sikerült megtartani az upgrade átmeneti fájljait és abból talán ki tudja csomagolni a rendszer képfájljait...
lol. decemberre (sőt, novemberre) ígérik, aztán kiadnak januárban valami bugos sz.rt... csak így tovább alcatel
...legalább 64 bites drivereket sikerült csinálni pár hónap alatt -
qltsar
veterán
Mától énis büszke tulajdonosa vagyok eme készüléknek, kíváncsi vagyok mit tudok belőle kihozni
-
Vefy
csendes tag
válasz
0xmilan #6557 üzenetére
szeretnélek kijavítani, de nem kötözködés miatt.
szerintem ezeket ne a 2.3 verziótól várd hanem az alcatel support dolgozóitól, akik magát az android 2.3 verzióját 'ráfeszítik' a vasra. de hidd el nem mindenkinek ugyanazok az igényei.
nekem maga a telefon attól hogy nincs normális támogatás (napi szintű frissítések meg minden) nagyon tetszik, és tegyük hozzá piszok olcsó volt. -
Foose
addikt
Egy érdekes kérdés. Nemrég töröltem a gyárilag telepített Twitter programot,(3,5MB) meg az összes gyári live wallpapert,(ezekből csak 1 volt alaból picit több mint 1Mb) meg a youtube progit,gyári,800kb körül) dalvic cache törlés,restart,és csak 3 MB-al lett több helyem.
-
korcsi
veterán
Nekem még maradt egy eszközöm: "Alcatel HS-USB NMEA 9017 (COM17)" aminek van drivere de a win nem tudja betölteni.
Win 7 64 bit természetesen -
Kari915
tag
Szinte hihetetlen, hogy végre sikerült megoldaniuk a W7 64bit-re a csatolást.
Reméljük előbb-utóbb 2.3 is lesz. -
0xmilan
addikt
Ha nem öt másodpercig tartana befókuszálni meg elmenteni egy képet, én már annak örülnék... meg nem égne ki minden közeli fotón a világos szín ha vakuzok... rakhatnának önkioldót, harmadoló rácsot, némítást stb. a kamera appba.. meg kéne oldani, hogy szóljon külön app nélkül, ha hangfalra dugom.. ez mind szoftveres hiba/hiányosság, amit a 2.3 orvosolhatna.
XDA-n se írnak róla semmi infót, csak hogy huuu sikerült lefrissíteni a független telót.. -
Kari915
tag
válasz
handrash #6551 üzenetére
Csak annyit, hogy a 2.2-vel állandóan lefagyott a teló Wifizés közben(ez típus hiba volt minden Minin), a 2.3-nál ezt a hibát orvosolták, és ha jól emlékszem mintha nőt volna az akku idő is, normál használatnál jelentős változást nem tapasztaltam, játékra nem használtam, egyesek szerint az AB simábban ment rajta.
-
Kari915
tag
válasz
Bagira01 #6535 üzenetére
Ezek a teljesítmény mérők elég furcsa adatokat adnak, és anno nekem is, a Galaxy Mini esetében hasonló teljesítmény növekedést adott a teszt.
A Minin is 2.2-vel 560 pontot mért, a 2.3-as frissítés után 1050 pontot adott, és a grafikonján szintén a harmadik, vagy negyedik helyre tette, az 1 gigás telók elé. -
Bagira01
veterán
Nagy örömömbe toltam egy upgrade-et. Lefutott 13 perc alatt,de semmi változás
-
nitroadam
csendes tag
Szerintetek ezzel lehetne az alcatelre főzni valamit??? [xda]
-
Bagira01
veterán
Basszus az új 1.8.3-al működik a root win 7 64bit-en. Anno mikor felszarakodtam a sok drivert meg mindent akkor nem ment. Most letöltöttem. Betallóztam az új illesztőprogramot, rámentem a super oneclic-re és mivel már régebben minden más telepítve volt rákattintottam a root-ra és pikk pakk kész is volt
(megint szeretem alcateléket még ha 2.3 nincs is
)
-
nitroadam
csendes tag
Hát nemtom...én is elámultam azon milyen pontot írt ki .de ha télleg ilyen gyors lesz akk
az alcatelnek...
-
nitroadam
csendes tag
Asszem most írok ide először ,nekem is ilyen alcatelem van(már rootoltam ). Szinte az egész fórumot átolvastam mindent tudok
a telórol + ma leltem egy videót a jutubon,, egy 2.3as példányt...benchmarkot nyomnak rajta .[video]
-
handrash
őstag
válasz
matthew95(2) #6524 üzenetére
Várjuk egy ideje....
-
jopont
senior tag
Valakinek sikerült találnia olyan Modern Combat 3 Fallen Nation-t ami elindul ezen a telefonon?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Bagira01 #6526 üzenetére
Az jó vétel volt.
más:
Felraktam a frissítést és olyan problémám volt egy fél órája, hogy a marketből kilépve egy aktív hívás szerű háttér fogadott, de se a hívó fél se a 4 szokásos ikon nem volt + plussz nem duruzsolt benne senki - és persze nem is volt bejövő hívás se. -
ghiottone
nagyúr
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Nem tudjátok, hogy várható-e valamikor rá 2.3-as android?
-
-
Malacy
tag
válasz
szoszo1973 #6477 üzenetére
Persze, mert míg bootol az eszköz merül 1%-ot. Azért 99%.
Töltsd fel úgy, hogy nem kapcsolod ki, ott lesz a 100%!!! -
Bagira01
veterán
Erről mi a vélemény?
-
istvan47
senior tag
Ha navigálásra használod ...akkor ilyent kell venni 1000mAh-os töltővel! [link]1 év garanciával
-
Bagira01
veterán
Ehhez a telóhoz bármilyen szivargyújtós usb-s töltő jó? Most hétvégén próbálgattam navigálásra használni igo-val. Elég korrektül funkcionál és már a gps jelet se keresi annyi ideig mint mikor megvettem
Illetve mennyire hasznos az szivargyújtó töltő, mert egyik ismerősömnek zte blade-je van és még szivargyújtóra dugva is merül navigálás közbe
-
Dyrg
aktív tag
Na a végén lesz 2.3...
pedig olyan jól belaktam már ezt a szutykot! Hú kicsit berugtam!54 Szertetlek titeket!!5!%!
-
mkRoland
senior tag
Mivel akarsz csatlakozni?
Wifin keresztül vagy mobilnet?
Wifi: engedélyezve van a telefonon? A "Beállítások" => "A telefonról" => "Állapot" => Wi-Fi MAC-címe alatt látsz hexadecimális karaktereket (ne csak 00-k legyenek)? Látható a Wi-Fi hálózat amihez csatlakozni akarsz? (Mondanám, hogy töltsd le a Marketből a Wifi Manager-t, de net nélkül azt nehézkes!) Van térereje ott is a Wi-Fi-nek, ahol a telefonod van?
Mobilnet: milyen SIM-kártya (melyik hálózatot használja) + milyen szolgáltató (virtuális, pl.: invitel => Telenor)? Jók az APN-ek? Nincs kilőve valami APNdroid, APN On/Off Widget, stb. progival a helyes beállítás? Engedélyezve van az adatforgalom? Van térerő? Nincs repülőgép-üzemmódban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest