- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danesz94
senior tag
Távozok köreitekből
további sok sikert a telóhoz!
-
Danesz94
senior tag
SZiasztok, eladóvá vált a telefonom!
A kijelző jó, az aaplatról fel van szakadva a microusb!
Békéscsabán személyesen átvehető! Postázással nagyon nem akarok foglalkozni!
AZ ár 3000 FT!
Köszi -
Danesz94
senior tag
Sziasztok! Bár régen jártam már itt a fórumban még a telóm megvan és használom. Viszont most fellépett egy probléma! Nagyon úgy néz ki, hogy a töltő csatlakozó felvált vagy elkezdett felválni az alaplapról mert nehez tudom tölteni, biztos a telóban van a gond mert másik töltővel is csinálja. De amiért írtam ez az, hogy ha véletlen valakinek van egy ilyen telója és meg akar töle válni szívesen megveszem, de kizárólag azt ami rossz, persze ne ugyan ez legyen a baja vagy ne alaplap hibás legyen hanem pl töröt kijelző. Ja, és ami a legfontosabb az az ár, pontosabban nem szeretnék sokat költeni rá ami annyit jelent, hogy 2ezer max 3 ha nagyon muszáj. Mivel régi telefon és még ha hibás többet nagyon úgy sem ér.
Szóval angyon megköszönném ha valaki tudna egy ilyen készüléket ezen az áron eladni nekem! Sajna új telóra nincs pénzem pedig vagy kedvencem
köszi szépen, szép estét mindenkinek!UT: gari már nincs rá, és nem is nagyon akarom beadni szervizbe mert nincs értelme sokat költeni rá meg hónapokat várni!
-
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Egy észrevétel a gingerdx rommal kapcsolatban, hogy ha hívnak és vége a beszélgetésnek akkor kikapcsol a teló és csak úgy lehet újraindítani ha kiveszem az akkut.
Ez csak nálam van így? -
Danesz94
senior tag
-
Danesz94
senior tag
Sikerült a humapnek lszedni a mapjét.
Amúgy az összes nagyon jó erre a célra.
Köszi még egyszer! -
Danesz94
senior tag
válasz
0xmilan #20439 üzenetére
Értem.
Köszi.
De, szerintem nekem ezek nem jók.
Amire kellene az az, hogy ha pl csónakból horgászok akkor megjelölök egy helyet és később oda vissza tudjak menni.
Tehát lenne egy kör vagy egy pont ami az én helyzetem mutatja azt megjelölöm és később vissza tudok menni oda
Így érted, hogy milyen kellene? -
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Valaki esetleg nem használ/ tud valami olyasmi progit ami lényegében a google mapsen alapszik ( ha nem, az sem baj) és a lényege az, hogy gps be van kapcsolva és beméri, hogy hol vagyok majd én megjelölöm azt a pontot és onnan elmegyek ( pl túra, vadászat) és ha vissza akarok találni arra a pontra akkor csak követem és oda vezet.
Vagyis mutatná a telón, hogy épp hol járok és úgy oda találok
Nem tudom, hogy értitek mire gondolok
Köszi.
Bocs, az offért -
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék egy tabot venni, mert már megbékéltem azzel a telóval, romok is jönnek rá szóval nem akkarok vennie gy másikat.
7" tab kéne, kinéztem a Galaxy tab 2 7.0 a Wifi-s (P3110) változatát, mert nincs szükségem a 3gre.
Illetve ugyan így a wiis változatát az elődjének a galaxy tab 7.0át ( P6200).
SZóval bocsi az offért, de a segítenétek, hogy melyiket ajánljátok akkor megköszönném.Köszi.
-
Danesz94
senior tag
Hali.
Amúgy mi a különbség a sima romok meg a MIUI rom között?
Végülis ez mi? Más a kinézete és kész?
Köszi -
Danesz94
senior tag
-
Danesz94
senior tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Danesz94
senior tag
Bocs az Offért,de mi van ezzel a mobilarena tv-vel, hogy már elmaradt egy jópár adás és nem írnak semmit, hogy miért...?
-
Danesz94
senior tag
Üdv.
Ma lehetőségem nyílt nyomkodni a ZTE blade 3-at.
Hát valahogy nem nyerte el a tetszésem
Az animáció nem folyamatos, az ICS nem segít rajta, többet vártam volna tőle.
Az ot995 jobb sokkal. -
Danesz94
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #20074 üzenetére
Magyarul ha kitörlöd miután leszedted a frissítéseket és ismét a play csak 3 megát fog foglalni nem fog feldagadni többet 11 megára
Leegyszerűsítve.Próbáld ki és ha nem lehet a playt hjasználni akkor vissza telepíted.
Csinálj róla egy backupot. -
Danesz94
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #20066 üzenetére
Hát ha nem használod akkor töröld le.
Vagy ha nem használod akkor van még egy lehetőség, hogy letörlöd a frissítést és jegeled a playt akkor nem fog frissülni ha netet kap. -
Danesz94
senior tag
SZiasztok.
Miért nem birom a gyári romot rootolni super one clickel?
elindul a folyamat de megáll a running gingerbreak feliratnál.
Fél óráig így volt aztán meguntam. -
Danesz94
senior tag
Sziasztok
Már megint nem megy ez a fránya fülhallgató
.
Ez a rom rossz vagy nem tudom mi a gyíkja van.
Kérdésem az lenne, hogy ha Otuval felrakom a gyári romot akkor abba bele lehet tenni a newker2-őt vagy sem?
Köszi. -
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja miért nem működik a teló fülessel?
Hiába dugom be ba@ik szólni. A telefon szól tovább de a füles nem, az értesítési sávon ki rakja a kis fejhallgató jelet.
Nem nagyon szeretném újra rakni a rendszert mert nincs kedven ellőről belakni megint az egészet
Vagy ha recoveriben csinálok egy backupot akkor ha vissza állítom akkor a progik vissza mennek? -
Danesz94
senior tag
válasz
MDAVID07011 #19853 üzenetére
Most kiabálsz? vagy nem vetted észre a Caps Lockot?
Értjük a problémád kis betűkkel is -
Danesz94
senior tag
Sziasztok. Van egy ki probléma a jack csatlakozóval, konkrétan nem megy:-). :-(
Hiába dugtam bele több fajta fülest csak a hangszóró szol. az a progi sem használ, toogle2hedset vagy mi. Mi lehet a baja? -
Danesz94
senior tag
válasz
oneToucher #19793 üzenetére
Nem a témádat fikázom, de ez az xperia kezelőfelület valami hányinger. Nem is értem, hogy volt képes annyi ember egy ilyen szar telefont venni amin még a launcher is egy rakás szar.
Már bocs a kifejezésekért
De engem felháborított mindig is ez a telefon.
Rosszabb a legutolsó ótvar nokiánál is. -
Danesz94
senior tag
HAli.
Az az igazság, hogy nekem is kezd a hócipőm teleleni ezzel a telefonnal.
Van, hogy spontán befagy függetlenül attól, hogy hány mhz megy a proci.
AZt kell mondjam, hogy hiába vannak főzött romok számomra majdhogynem használhatatlan mert mikor kell akkor van mikor cserbenhagy, és ha van egy telefonom akkor szeretem ha mindig készenlétbe van.
Arról nem beszélve, hogy lassú mint a dög. Tudom nem egy csúcs kategóriás teló meg minden de azért egy alap műveletet el kéne, hogy tudjon végezzen gyorsan mint például fagyás nélkül elindítani az alkalmazás kezelőt vagy a beállításokat.
Nagyon nem várom a jövőévet mert akkor érettségizem de ha meglesz a ballagási pénzem százas, hogy úgy fogom lecserélni, hogy csak na.
Attól félek, hogy nem fogom tudni eladni.
Rom csere után nagyon gyors meg nem is fagy, de eltelik 3-4 hét és jönnek a váratlan leállások, fagyások, újraindulások.
Számomra ez egy rossz vétel volt, akár mennyire jó ár/arány érték. -
Danesz94
senior tag
válasz
oneToucher #19680 üzenetére
Nem akartam én megvenni
...azt sem tudom, hogy kell
CSak érdekelt, hogy működik-e vagy sem.. -
Danesz94
senior tag
válasz
Braddock #19677 üzenetére
hát....azért ilyen kijelentést nem illik tenni!
Annak nem aki meg tudja venni a csúcskategóriás okostelefont...annak tényleg nem!.
De szerintem akik itt vannak azok közül nem mindenki engedheti meg magának!- SAJNOS((((
MÁS: [link] ezigaz? tényleg működik ezen a telón? vagy csak a play store hülye!?
Nekem azt írja, hogy kompatibilis vele....
-
Danesz94
senior tag
oneToucher:!
Privát üzenetemre szándékosan nem válaszolsz vagy nem vetted észre? -
Danesz94
senior tag
válasz
Gabelogen #19366 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha van egy app akkor az appot teljes egészében át lehet linkelni az sdre.
De nem biztos.
Mind a kettő esetben több cuccot tudsz tenni a telóra csak az egyik hátránya, hogy csak egy romon megy az előnye viszont az, hogy nem kell sz@kodni a linkeléssel és egyéb teendőkkel hanem feltelepíted az appot oszt kész.Link2sd csak ennyiben rosz, hogy ha újraindítod a telót akkor várni kell még betölt mindent az sdről.
Ha sok progi van a telódon akkor nyilván lassabban megy ez a történet és többen kell várnod.
Na meg van olyan mikor egyáltalán nem tölt beSzerintem Mana neked a link2sd mint program lenne jó amit belinkeltem a play áruházból.
A script egy romon megy csa..................................................................................jah, igen jól látod, de van ótumatikus linkelés is nem csak manuális, be lehet állítani.
-
Danesz94
senior tag
válasz
Gabelogen #19363 üzenetére
Nem, tényleg nem.
De mint mondtam ezt ésszerűbb használni mint a scripet mert az csak egy rommal megy ami a v5h6, de az meg nem stabil, legalábbis nekem nem volt.Lényegében a link2sd is azt a célt szolgálj, hogy több appot tehess fel, nem?
Lacix: lehet én értettem félre valamit szal ne hallgass
Mind1, én most megyek mert dolgom van.
Császtok -
Danesz94
senior tag
válasz
0xmilan #19351 üzenetére
Link2sd nélkül nem lesz 400-500 mb szabad helye.
Vagy ha én tévedek akkor légy szíves világosít fel
150 egynéhány mega szabad helye lesz csak nem?(#19352) Mana86 válasza milangfx (#19351) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2012-10-18 19:53:55Mivel ha jól emlékszem amit írtál a gyári rootolatlan rom van fent amire nem tudod felrakni az 1.9 mert nincs rootolva és nincs fent recovery.
Ezért kell felraknod a QME 1.0 ami már rootolva van és neked nem kell szenvedned a rootolással
Eddig érthető?
Hogy az 1.0 felrakd nem kell root jogosultság -
Danesz94
senior tag
válasz
Mana86 #19347 üzenetére
Figyel, tényleg feles annyi...
Bőven elég 400-500 mb.
De akkor csinálj 600 mb ha sokat akarsz és akkor az már tényleg elég.
Nekem is csak akkor telt be az 500 mb mikor még raktam fel nagyobb játékokat.
Tényleg feles.
Így is sz@kodik néha a link2sd, ne hogy pont emiatt csinálja.Ma is, már tiszta ideg voltam a suliban.
Eltűnt az összes telepített appom mert a második partíció megadta magát és a link2sd nem tudta kezelni -
Danesz94
senior tag
válasz
Smylei30 #19279 üzenetére
ÍGy van.
A MiniTool Partition Professional Edition csak egy partíciót csinál a krátyán ez szükséges a link2sd hez is.
A lényeg egy recoveryből telepíthető zipet kell feltenni és működik. Csak egy hátránya van, hogy QME romokon nem megy, legalábbis nekem nem sikerült.
V5H6-0 romon simán ment elsőre, viszont ez a rom nekem nem tetszett mert állandóan fc-zet.
Akkor inkább már maradok a link2sdnél mert nekem nagyon azzal sem volt gondom soha.
Amúgy itt van: [link] -
-
Danesz94
senior tag
Nekem valahogy nem működik jól ez a v5h6-0 rom.
Folyamatosan fczik, meg hibákat ír kivalaki el tudná nekem küldeni a linket ahonan le tudom szedni a QME 1.9, jobb lenne ha olyat amiben benne van a newker2
köszi -
Danesz94
senior tag
SZiasztok.
Ez a v5H6-0 rom ez tud magyarul?
köszi -
-
Danesz94
senior tag
válasz
szoszo1973 #19086 üzenetére
nekem sikerült.
De haza vágta a win7et.
Összeomlott tőle
szal azóta nem próbálgattam -
Danesz94
senior tag
SZiasztok.
Van ERRE a telefonra olyan hangvezérlő progi ami tud magyarul és jól is működik?
a vice searchot próbáltram mert abban van már magyar nyelv de el sem indul, hibával leáll
köszi -
Danesz94
senior tag
válasz
Nenősüljmeg! #18997 üzenetére
Nem kérdés hoy tartsd meg a 995 és "dobd" el a 990et.
AZért jobb a 995.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest