Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen processzort vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsimo18
csendes tag
Üdv. az ennél 1el régebbi classmate pc-t próbálta már telepíteni vki xp-vel??? mert nekem baszottul nem jön össze semmiféle xp telepítés :S most egy mandriva linux fut rajta a mocskos nagy 2GB SSD-n xD de így a wifi sokkal gyengébb,xp alatt jóval messzebről is tudtam netezni vele!a hiba a telepítéskor az hogy nem formázható a merevlemez azt írja győződjek meg hogy helyesen van-e csatlakoztatva+ilyen szarok,helyesen van persze linux alatt tudok is formázni megcsináltam ntf-s fájlrendszerre leformáztam...xp telepítő nem látja a ntfs formázáott ssd-t! :/ új próba fat32 re formáztam linuxal (eredetielg is erre volt formázva)
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ki tudja miért ,végülis-e célből is szerettem vna újra telepíteni,na fat32 linux altt xp telepítő látja a formázott fat32 fájlrendszerű ssd-t de nem telepíthető rá xp azt írja a windows mappa nem jött létre a kilépéshez nyomjak+egy gombot
elég idegesítő hogy xp volt rajta és nem tudom vissza rakni rá! :S valaki nem tudna segíteni vagy nem járt így és valahogyan megodtotta esetleg??? köszönöm a válaszokat Üdv.