Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Most kb az egyetlen kivételt mondod?"
tudtommal nem egyedül jártam oda."Mert ha megkérdeznél ma egy gyereket mi az az os, azt mondaná vindóz."
szerintem azt mondaná: "he? beszótá?""Minden iskolában ez van. Választás nincs."
én mást hallottam. tudtommal már érettségit is lehet linuxon/linux-szal..."A registry meg tényleg szar, lehet hogy nem lassít, de nehezen átlátható"
aha tehát most épp nincs rajta sapka."nem lehet tudni ránézésre mi mihez tartozik, csak utánanézve"
a Windows majdnem 60 millió sor kódból áll, szerinted logikus dolog, hogy valaki "ránézésre" akar tudni mindent, ahelyett, hogy utánanézzen egy leírásban? az autódat megszereled fejből?"Vista sp3 létezik? hmm én még csak sp2-nél tartok "
bétában már van, tavasszal-nyáron adják ki."Ha teljesen új rendszer lenne nem win-nek hívnák, és nem lenne kompatiblis a winnel..."
azt mondtam új, nem azt, hogy más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Adventi kalendáriumok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest