- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az IWIW semmilyen más böngészőn nem olyan élvezhető, mint Firefox-on - az IWIW Tools miatt.
Az MSN-nel pedig szerintem teljesen egyenértékű az aMSN. Néhány dologban kevesebbet tud, de az (alap téma lecserélése után) letisztultabb felület miatt szerintem használhatóbb is. Összességében nem tudnék dönteni. Használok mindkettőt. -
Mit kellene még tudniuk azoknak az MSN klienseknek, amelyek Linux alapú rendszerekre elérhetőek? Írkálni, hangulatjelezni, webkamerázni, fájlokat küldözgetni lehet velük, de még csak a személyes üzeneteket is kezelik a képekkel egyetemben. Azon kívül nem csak MSN van a világon.
A PH! oldalaival (meg egyéb oldalakkal) pedig nincsen gond megjelenítésileg, csak a betűtípusokat Windows-osra állították be. Így végül is jó, de a félkövér betűket nem félkövérnek jeleníti meg. Én egyszerűen annyit csináltam, hogy a Windows/Fonts mappából az usr/share/fonts mappába átmásoltam a .ttf kiterjesztésű fájlokat. Láss csodát, ezután minden betűt rendben megjelenített. Habár ez már némileg illegális cselekedet volt, de erről már csak a PH! tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest