- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én nem félek, rettegek.
Most komolyan hogyan jön ez ide? Neki logikátlan, persze hogy az, ha nem ahhoz szokott hozzá, de ez csak megszokás kérdése. Pl. nem tudom mi a logikus abban, hogy az asztal gyorsmenüjében nincs hivatkozás a felbontásra, hát mi a bánatért kell nekem mindenféle almenüben tekeregnem, hogy elérjem?
Egyébként meg egészen fiatal korom óta M$ környezetben mozgok, nekem egy Linux soha sem lesz olyan természetes, mint az előbbi.Szerk.: Egyébként ez is egy mámorító érzés, megvan végre a nyomorult config fájl, szerkeszteném, de ááá, azt nem szabad, nyissunk terminált... imádom.
#78 Sanyix: Tény, sőt, a videóhívás is egy kalap... mégis ezt használja a fél világ, hiába nyaggatom a legközelebbi rokonaimat, hogy legalább ők használjanak Skype-ot. Nem, nekik az nem kell.
-
leviske
veterán
Tehát visszatértünk oda, hogy aki kényelmi funkciókat akar, az használjon Windows-t, vagy lője főbe magát...
Így nem érdemes a kevésbé hozzáértő felhasználókat Linux használatra ösztönözni, ha már abban a két szerencsétlen tevékenységben, amit a gépen művelnek is kompromisszumot kell kötniük.
-
leviske
veterán
"Mit kellene még tudniuk azoknak az MSN klienseknek"
Na ez az a kérdés ami után felesleges is magyaráznom. A WLM, a 8.0-tól kezdve elég sok plusz kényelmi szolgáltatást nyújt, ami az egyéb kliensek esetén nem kihasználható. És akkor arról nem beszéltünk, hogy a 9.0 szolgáltatási palettája folyamatosan nő.Funkcióban az aMSN és az emesene is tökéletes, de amit hoznak, azért az még mindig inkább a 7.0/7.5 szintje, amit az új változatok mérföldekkel leelőztek. És írom ezt úgy, hogy már egy jó ideje csak ritkán használom a WLM-et és inkább Skype-on és iWiW-en keresztül beszélgetek az ismerősökkel...
Egy level 0 usernek meg nem túl nagy vigasz, hogy csak pár beállítás és minden oldalt helyesen fog megjeleníteni a böngésző. Sok felhasználó még Firefox-al sem találkozott, méghogy a beállításaival...
(#25) floatr: Az aMSN/emesene nagyon távol állnak a WLM-től, csak a funkciójuk azonos...
msttcorefonts-ról meg egy olyan, aki a gépét csak iWiW-re és üzenetküldésre használja, nem valószínű, hogy egyáltalán hallott.
(#26) Bici: iWiW tools? Valamiről lemaradtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest