Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért most már nagyon szervezett. Rangok vannak, titulusok, szóval egyáltalán nem laza. Ezeket nem mint negatívum mondom, - mert egy ekkora szervezetet nem lehet laissez-faire működtetni - hanem mint tényeket. De a hangulat alapvetően jó. Mondjuk nekem kicsit az volt fura, hogy pár ember úgy tudta csinálni, mintha ő maga lett volna az Apple CEO, és ez néha a jókedv rovására ment, de egyébként még mindig nagyon jó szervezet. Sőt talán a leghasznosabb diákszervezet.
-
DeFranco
nagyúr
valószínűleg nem. most kezdek "visszavágyni", persze nem aktívan, de nagyon érdekelne, hol tart most a szervezet, meg mik most a fő irányvonalak.
amikor én voltam aktív, akkor még elég vadhajtásos volt a történet, sokkal lazábban és kötetlenebbül, mint amerre utánunk elindult az egész (persze a mi alumnink ugyanezt mondta a mi éránkról
) kiváncsi lennék, hogy hova futhatott ki, mi most az AIESEC a mostani @-esek szemével.
-
rup1u5
nagyúr
Ez igen!
Szép karrier.
Gratula! -
DeFranco
nagyúr
Nocsak, az első @-er akibe belefutok a fórumon.
BME HB?
-
joysefke
veterán
Gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest