Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Androidos tablet topic
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dejaris addikt Szamomra nem vilagos, hogy ez a kiegeszito ssd hogy mukodik. Ha telepitek ra egy uj w8-at akor is automatikusan atemelgeti a gyakori dolgokat az ssd-re? 
- 

CreMindES csendes tag Csak jelenteném, hogy most vásároltam egyet már Ivy Bridge APU-val és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Pár hétnyi nyúzás után részletesebben is írok, ha érdekel valakit  
- 

joergie őstag Segítek. Mint írtam engem nem érdekel a kijelző, mert ha Acer nem képes erre, akkor veszek pl egy ilyet-mondjuk +5-10k HUF-ért. Tudom hogy nem natív felbontásban romlik a képminőség. Én nem a saját fejemmel próbálok gondolkodni, hanem Acer-éval. Nem érte volna meg nekik mondjuk egy ilyen 1600*900as kijelző? Ezzel könnyebb eladni, de a jelenlegi felbontású kijelző, amivel árulják egyértelműen hátránya, sőt a leggyengébb pontja a masinának. tehát nem a fullhd-n van a hangsúly, hanem a nagyobb felbontáson. Nekem nagyon tetszik ez a timeline széria 2-3 éve még elég is volt ez a felbontás, amellé a grafikus teljesítmény mellé amit tudtak, mostanra viszont már kezd kevés lenni, a konkurencia lép, ők pedig megragadnak ezen a "szinten", így hátrányt szenvednek. 
 IPS panel felára még mindig túl magas, azok most fognak csökkenni remélhetőleg, de még nem éri meg alkalmazni őket ebben az árkategóriában. Pláne egy ilyen gyártónak, akinek az árérzékeny vevők a célpiaca.
- 

rolcsibácsi őstag jelentem, ma feltettek az acer support oldalara afrissitve a drivereket es hal istennek minden mukodik mostmar. remelem visszaadjak azt az 50 fontot, elvegre nem kaptam meg semmit, es a formanyomtatvanyukat sem kuldtem vissza kitoltve.. 
 lenyeg hogy mukodik a gep es minden fasza, eddig csak a mafia2-t probaltam ki, full grafikan megy sima, de bavallom vannak pillanatok hogy megakadgat, de csak nagyon halvanyan, szinte eszrevehetetlen, siman jatszhato ugyis.. lejjebb veve meg semmi gondja.
- 

rolcsibácsi őstag hat egyelore nem all fenyesen a gep nalam, sajnos az en hibambol kifolyolag mert ahogy megkaptam ujraraktam az egeszet, es azota sincs hozza driver, konkretan a dedikalt videokartyahoz igy elvezhetetlen vele barmi jatek, amire vettem.. 
 se az acer oldalan nincs fent, matol, eddig fentvolt legalabb, de nem mukodott, ma viszont neztem de az osszeset leszedtek.. (se az nvidia oldalan nincs hozza semmi)
 meg a drivert magat meg is talaltam, de kene hozza az nvidia control panel is amivel beizzadna az optimus meg a tobbi finomsag, igy azonban nem valt at ra sehogy..
 beszeltem az acerrel meg tegnap hogy ilyenkor mivan, de erre nem vallalnak se garanciat, se segitseget nem tudnak nyujtani.. egy dolgot tudok tehat tenni, hogy 51fontert rendelek egy olyan cd-t ami visszaallitja a rendszert a gyari allapotra... ejjen (kb 20000ft plusz)
- 

Dyingsoul veterán válasz  rolcsibácsi

üzenetére rolcsibácsi

üzenetére   
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest