Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
hat egyelore nem all fenyesen a gep nalam, sajnos az en hibambol kifolyolag mert ahogy megkaptam ujraraktam az egeszet, es azota sincs hozza driver, konkretan a dedikalt videokartyahoz igy elvezhetetlen vele barmi jatek, amire vettem..
se az acer oldalan nincs fent, matol, eddig fentvolt legalabb, de nem mukodott, ma viszont neztem de az osszeset leszedtek.. (se az nvidia oldalan nincs hozza semmi)
meg a drivert magat meg is talaltam, de kene hozza az nvidia control panel is amivel beizzadna az optimus meg a tobbi finomsag, igy azonban nem valt at ra sehogy..
beszeltem az acerrel meg tegnap hogy ilyenkor mivan, de erre nem vallalnak se garanciat, se segitseget nem tudnak nyujtani.. egy dolgot tudok tehat tenni, hogy 51fontert rendelek egy olyan cd-t ami visszaallitja a rendszert a gyari allapotra... ejjen (kb 20000ft plusz)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő