Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

Még annyit, hogy volt itt a vírus mentesség érv. Hát nem tom... egyfelől nem csodálom, hogy nincs vírus egy 1 millás platformra, másfelől anno ugyan ezt mondták az Apple OS-ekre is, meg a Linuxra is, oszt mégis lett mindkettő alá. Ha nagyon akarnák itt is lenne. Nincs feltörhetetlen rendszer. Ami meg a Wint illeti, Vista óta elég bizotnságosak a Winek, ha az ember képes és hajlandó telepíteni egy vírusírtót. Nyilván kényelmesebb, ha nem kell, ezt készséggel elismerem.
    Megint csak olyan érv, hogy el lehet fogadni, de nem hiszem, hogy arányban áll a funkcionalitás vesztéssel.

Ha erre mondhatok egy példát. Nekünk a cégnél bizonyos doksikra elég hardcore módon odafigyelnek. Ezt azt jelenti, hogy 2 tárolási forma engedélyezett. Az egyik a cég által biztosított Steganos Safe nevű program, ami 384 bit-es AES-XEX titkosítást tesz lehetővé. No ez az, amit a Win-en kívül SEMMIRE nem elérhető. Se Androidra, se iPhone-ra, se RT-re, se semmire. Eddig ezeket a doksikat csak a notin tudtam tárolni, Nexus 7-re nem engedték, hogy feltegyem, fővesztés terhe mellett.
    Most feltehetem a tabletre is. RT-s tabbal ugyan úgy kitörölhetném.
    A másik, ahol engedik, hogy tároljuk őket az Kingston Data Traveller Vault pendrive. Tudtommal az se nagyon működik semmi máson, csak x86-os ökoszisztémán (bár ez utóbbiban nem vagyok teljesen biztos).

Új hozzászólás Aktív témák