Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
no erre irtam, hogy nem latok ra realis eselyt, hogy sebessegben ill az arm koruli mizeria miatt vonzo legyen mar most. az x86 nettoptol a szerverekig baromi kis lepcsokben skalazodik, nehez lesz lyukat talalni kinalatban, ahova bepasszol. helyet csinalni meg vmi nagy dobassal lehet.
-
Zigur
senior tag
Én azt látom problematikusnak hogy minek venne vki win8-as tabletet ha nincs rá alkalmazás (a régi gui-ra írt alkalmazások labdába se rúgnak egy iPad-es alkalmazás kezelhetősége mellett).
Mivel eleve új alkalmazások kellenek tabletre, azért is lépheti meg az MS hogy ARM-ra is kijön a win8, mivel majdnem 0-ról indul... annak minden hátrányával. A WP7 eddigi teljesítménye alapján nem egyszerű innen indulni. Érdekes lesz ez az évtized ilyen szempontból. -
O_L_I
őstag
Igen ez valsz így van. Bár én is nagy "legós" vagyok de most, hogy egyre kevesebbet játszok már nagyon várom mikor a zsebemből kiveszem a telómat az asztalon rápattintom egy dokkolóra ami rá van kötve az erősítőre a monitorra meg egy BT bill/egér és azonnal szólhat a zene tudok tovább netezni, dolgozni stb..
Pedig a régi szép idők mikor először jumperoltam fel a Cyrix DX2-66-ot 80-ra és szaladtam a konyhába anyámhoz, hogy mit csináltam erre ő csak annyit mondott hogy meg ne üssön az áram

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kizart.