Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
no erre irtam, hogy nem latok ra realis eselyt, hogy sebessegben ill az arm koruli mizeria miatt vonzo legyen mar most. az x86 nettoptol a szerverekig baromi kis lepcsokben skalazodik, nehez lesz lyukat talalni kinalatban, ahova bepasszol. helyet csinalni meg vmi nagy dobassal lehet.
-
Zigur
senior tag
Én azt látom problematikusnak hogy minek venne vki win8-as tabletet ha nincs rá alkalmazás (a régi gui-ra írt alkalmazások labdába se rúgnak egy iPad-es alkalmazás kezelhetősége mellett).
Mivel eleve új alkalmazások kellenek tabletre, azért is lépheti meg az MS hogy ARM-ra is kijön a win8, mivel majdnem 0-ról indul... annak minden hátrányával. A WP7 eddigi teljesítménye alapján nem egyszerű innen indulni. Érdekes lesz ez az évtized ilyen szempontból. -
O_L_I
őstag
Igen ez valsz így van. Bár én is nagy "legós" vagyok de most, hogy egyre kevesebbet játszok már nagyon várom mikor a zsebemből kiveszem a telómat az asztalon rápattintom egy dokkolóra ami rá van kötve az erősítőre a monitorra meg egy BT bill/egér és azonnal szólhat a zene tudok tovább netezni, dolgozni stb..
Pedig a régi szép idők mikor először jumperoltam fel a Cyrix DX2-66-ot 80-ra és szaladtam a konyhába anyámhoz, hogy mit csináltam erre ő csak annyit mondott hogy meg ne üssön az áram
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Left 4 Dead 2
- Óra topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest