- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Igen ez valsz így van. Bár én is nagy "legós" vagyok de most, hogy egyre kevesebbet játszok már nagyon várom mikor a zsebemből kiveszem a telómat az asztalon rápattintom egy dokkolóra ami rá van kötve az erősítőre a monitorra meg egy BT bill/egér és azonnal szólhat a zene tudok tovább netezni, dolgozni stb..
Pedig a régi szép idők mikor először jumperoltam fel a Cyrix DX2-66-ot 80-ra és szaladtam a konyhába anyámhoz, hogy mit csináltam erre ő csak annyit mondott hogy meg ne üssön az áram
-
O_L_I
őstag
Én nem tudom miért ilyen nehéz elfogadni, hogy a kis fogyaszású nagy integráltságú rendszereké a jövő. Nem véletlen ám, hogy a MS csinál ARM kompatibilis Windowst mint ahogy az sem, hogy Intel és a AMD-s is mostanra nagyobb figyelmet szentel a kis fogyasztású APU-k fejlesztésére mint a 100-130W-os kazánokéra.
Szerintem az meg tévedés, hogy egy négymagos ARM procis (de akár már 1,5Ghz körüli 2 magos A9-is elég sztem) rendszer ne tudna szinte bármit ellátni amire a mezei user használja a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest