Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
válasz
Stauffenberg #22 üzenetére
Én épp azért bíznék a shield-ekben, mert nem csak erős, de kifejezetten játékra (is) szánt rendszer, ha ezen nem megy majd egy újabb játék egy év múlva akkor min? Eröltetni fogják kicsit jobban szerintem.
Egy Mediaktek szerintem megteheti hogy az amúgy másra erős vasra később nem menenk fel az új játékok, bosszantó de át lehet rajta lépni. NVidia nem hiszem hogy annyiban hagyná ha mondjuk egy év múlva SpamSárkány800-on elfutna az új játék, Tegrán meg nem.Persze mindez halvány heurisztika részemről. Ettől még lehet hogy mást terveznek, vagy lehet hogy jól elszúrják.
Mindettől függetlenül illene sokkal jobban megírni az androidos programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest