Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Hisense LCD és LED TV-k
- Logitech szerviz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Joachim21
üzenetére
"és tökéletesen elégedett voltam vele"
Én is elégedett vagyok a Tegra 3 teljesítményével, így lassan 3 évesen is hozza azt a szintet ami manapság egy középkategóriás készüléktől elvárható. De ettől még nem kezdem vakon imádni, van azért mit kritizálni benne.
"Az is megér egy misét, hogy az összes telefonban ugyanaz a SOC dolgozik szinte."
És mennyivel könnyebb így optimalizálni. Az Android így is brutálisan fragmentált platform, fejlesztői oldalról kisebbféle rémálom és sokszor nem is vesződnek azzal, hogy rendesen optimalizáljanak ezernyi hardveres kiépítésre, inkább onnan merítenek ahol a tömegek vannak (ez jelenleg Snapdragon + Adreno meg esetleg Exynos). Én támogatom azt, hogy a telefonok/tabletek hardvere még a jelenleginél is jobban uniformizálva legyen és a különbségeket inkább a kijelző/kamera/készülékház/szolgáltatások terén kellene kidomborítani, így nem lenne annyira elképesztően ingadozó az appok minősége sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Router gondok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest