Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
válasz
Stauffenberg #22 üzenetére
Én épp azért bíznék a shield-ekben, mert nem csak erős, de kifejezetten játékra (is) szánt rendszer, ha ezen nem megy majd egy újabb játék egy év múlva akkor min? Eröltetni fogják kicsit jobban szerintem.
Egy Mediaktek szerintem megteheti hogy az amúgy másra erős vasra később nem menenk fel az új játékok, bosszantó de át lehet rajta lépni. NVidia nem hiszem hogy annyiban hagyná ha mondjuk egy év múlva SpamSárkány800-on elfutna az új játék, Tegrán meg nem.Persze mindez halvány heurisztika részemről. Ettől még lehet hogy mást terveznek, vagy lehet hogy jól elszúrják.
Mindettől függetlenül illene sokkal jobban megírni az androidos programokat.
-
ALBY
senior tag
Remélem megmarad az új Shield is a max 1920-as felbontásnál.
Sőt, ha hozzá lehetne jutni ezek után a mostani Shieldhez olcsóbban, az lenne az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest