- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Az frankó...
És xp-vel kapcsolatban ki mit tesz majd? Nálunk probléma win7-re váltás egyik telephelyen a gépek felében 256 mb ram van és esély sincs bővíteni (abyagiak ugye...). Ahol most vagyok se sokkal jobb a helyzet, zömében 512, 768 vagy maximum 1 gb mellettük celeron 2,4 vagy 2,8. RDP-t szeretném a régebbi gépekre, de a szerverben kevés a memóriám is, szóval az sem járható út. De ez szerintem nem csak nálunk jelenthet problémát. -
adamka16
őstag
+1
Tényleg ez a szomorú valóság.Bár még mindig nem értem mi értelme ennek a nagy gigabitesrouterrevalócserének, mert kb pont felesleges pár Bp.-i iskolát kivéve. Meg ahogy ez fel van konfigolva... Van olyan suli ahol nincs külön switch, csak a cisco-s jelenlegi, na most ha nem kéri a suli, hogy maradjon ott, akkor egy nagyobb géptermet hova köti az ember? arra a 4 szerencsétlen portra? nem értem ezt a logikát. Részemről az új egységcsomag az lenne, egy gigabites 24+x portos switch + meg egy erősebb router.
visszatérve erre a vékonyklienses dologra: szép álom marad, meg sajnos egyenlőre az is, hogy minden gépen ugyan az az oprendszer legyen, de ami most van... 2 féle windows, 2-3 féle office. vicc...
-
FeRkE
őstag
Tárhely alapból talán 1Gb, de több is megoldható, korábban volt kérdés, és azt mondták a vezetők, hogy rugalmasak vagyunk.
Kb. kiesés nélkül megoldható az átállás tudtommal, feltöltöd sftp-n az új honlapot, ha fenn van minden, szólsz, és átállítja kolléga a domaint, hogy a központi tárhelyről menjen az oldal ne a saját webszerverről.
Ha érdekel, akkor jelezz az ügyfélszolgálaton és felhív kolléga, aki ezzel foglalkozik, és felvilágosít a részletekről, én ebbe a részébe kevésbé látok bele.
-
Snoop-y
veterán
nekem ezt nem kell bemutatni
A hangsuly az uzemeltetesen volt... ( amugy meg belso halos szerverekhez nem feltetlenul kell net sot jobb is ha nincsenek kilogatva )
Amugy meg ha a fentiek adottak miert panaszkodnak a tanarok az elozo hozzaszolasokban, hogy a gyerekek mast csinalnak mint amit szabadna? Fb twitter, chat akarmi? Nem ezeket kellene elso korben tiltani? ( ha mar van proxy... meg AD es group policy )
A mail es webszervereknek data centre-ben van a helyuk. ( klasz lehet levelet letolteni rola 256kbit-el vagy bongeszni a suli oldalat )Hiaba van gigabit nalunk pl a munkahelyen a szerverek megsem helyben uzemelnek mondjuk ez inkabb a globalis eleres miatt van de ez mas teszta
-
-
sarkanyolo2
őstag
Ez teljesen így van. Kábelcsatornával kellett volna gyakorolnunk, egyszerűen nem vehetnek! Nem adnak rá 2000 Ft-ot, hogy vegyünk pár métert.... A hulladékból végül is gyakorolgattunk, persze a csavart mindenki maga fizette!
(#51) akaido
Az szép, ha egy WPA2-PSK AES titkosítást egy általános iskolás feltör. Add meg a nevét, bele fektetek a srácba egy pár milliót, hosszú távon megérné mindkettőnknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged