Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Nekem egy hónapja ment tönkre az egyik szerveremben 2 db hdd. A szervert annó ajándékba kaptunk a fenntartónktól (kistérségi társulás) mert kinőtték: "itt van vigyétek", nekünk meg jól jött. Kértem a várostól (az intézmény üzemeltetéséért felelős) 2 db hdd. Nem adnak, mert nincs leltáron, azaz ilyen eszköz nincs is.
A város felé jeleztem, hogy ha nincs leltáron az eszköz, és ezért nem vesznek bele, 30e-ért hdd-t, akkor kérünk egy komplett, új szervert, azt leltárba vehetik ha akarják. Volt ám pislogás!
Kértem a KLIK-et: Nem adnak mert ez üzemeltetési feladat. 3 nap szopatás után az értünk másfél éve nem felelős, gyakorlatilag totálisan érdektelen kistérségi társulás vett saját kontójára AZONNAL 2db HDD-t, hogy segítsenek rajtunk. 30E forint volt...
Egymilliószor gördülékenyebb volt minden a KLIK előtt... Ők azok akik is, akik a hónapok óta beadott továbbképzések számláin ülnek. A késedelmi kamatok pedig terhelődnek az érintett kollégákra, volt aki azon izgult, hogy egyáltalán vizsgázhat-e, mert januárig a klik nem volt hajlandó a tandíját átutalni. Vírusvédelmi rendszerünk is fél évvel a lejárat után lett meghosszabbítva mert nekik ráér. Arr bezzeg van idejük, hogy az intézményi honlapokat figyelgessék, ellenőrizzék, hogy az eseménynaptárak frissek-e rajtuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Projektor topic
- Synology NAS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest