Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Nekem egy hónapja ment tönkre az egyik szerveremben 2 db hdd. A szervert annó ajándékba kaptunk a fenntartónktól (kistérségi társulás) mert kinőtték: "itt van vigyétek", nekünk meg jól jött. Kértem a várostól (az intézmény üzemeltetéséért felelős) 2 db hdd. Nem adnak, mert nincs leltáron, azaz ilyen eszköz nincs is.
A város felé jeleztem, hogy ha nincs leltáron az eszköz, és ezért nem vesznek bele, 30e-ért hdd-t, akkor kérünk egy komplett, új szervert, azt leltárba vehetik ha akarják. Volt ám pislogás!
Kértem a KLIK-et: Nem adnak mert ez üzemeltetési feladat. 3 nap szopatás után az értünk másfél éve nem felelős, gyakorlatilag totálisan érdektelen kistérségi társulás vett saját kontójára AZONNAL 2db HDD-t, hogy segítsenek rajtunk. 30E forint volt...
Egymilliószor gördülékenyebb volt minden a KLIK előtt... Ők azok akik is, akik a hónapok óta beadott továbbképzések számláin ülnek. A késedelmi kamatok pedig terhelődnek az érintett kollégákra, volt aki azon izgult, hogy egyáltalán vizsgázhat-e, mert januárig a klik nem volt hajlandó a tandíját átutalni. Vírusvédelmi rendszerünk is fél évvel a lejárat után lett meghosszabbítva mert nekik ráér. Arr bezzeg van idejük, hogy az intézményi honlapokat figyelgessék, ellenőrizzék, hogy az eseménynaptárak frissek-e rajtuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone Air - almacsutka
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest