Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Stauffenberg #41 üzenetére
Látom, sértésnek vetted, pedig, bocs, nem annak szántam.
De igen, az effektek ki/be kapcsolhatóak, kivéve azok, amikre nincs chexbox.
Pl. van opció a menü animációkra, de a ribbonra ez nincs hatással. -
vlevi
nagyúr
válasz
Stauffenberg #36 üzenetére
" Az meg 99,9999% eséllyel mondható, hogy ha nem tetszik, kikapcsolható lesz."
Már-már átmegyek kötözködésbe, de én azért ebben sem bíznék.
Win10-ben kikapcsolható a témázgtaás?
Nem. Pedig sokan vannak még, akik első kattintással visszaállítják win7 alatt is az ótvarrégi win95-ös dizájnra a gépet.
[link]Tudom, vannak dolgok, amik kapcsolgathatóak a win10 megjelenésében is, de az azért túlzás, hogy "minden" állítható rajta.
Nem kell messzire menni, a win8 óta slágertéma a startmenü
Amikor win8-ból eltűnt, akkor az volt a baj. Most, hogy visszajött, mostmár sok szerint az a baj, hogy egyáltanán minek van? Nem személyre szabható a megjelenése. -
vlevi
nagyúr
válasz
Stauffenberg #33 üzenetére
Maga az elmosás is egy rossz ötlet. Ki a bánat akar bármit is homályosan látni?
Banyek, nem azért van a háttérkép, hogy szép legyen, és lássam? Erre széthomályosítják?
Szerintem ez csak egy elborult 5let, amiből reméljük nem lesz semmi. -
vlevi
nagyúr
"Le kene ultetni a MS dizajnereit "
Ezt már sok fórumon végigbeszéltük, és sajnos maguk a Microsoft fejlesztői sem tudják, melyik irányvonalhoz igazodjanak, ha egyáltalán igazodni akarnak valamelyikhez.
A windowshoz gyárilag adott MS alkalmazások mind máshogy néznek ki. Máshol vannak a beállítások, az egyikben egy helyen vannak, a másikban külön ablakba jön be, a harmadik színezi magát a windowssal, de nem lehet ráerőszakolni a sötéttémát, a negyedik színtelen, ésatöbbbii.
Én nem machoz, gnome.hoz szoktam hasonlítani (mert abban ritkán dolgozok), de egy android sokkal összeszedetteb, egységesebb. Legalábbis a gyári, google alkalmazások jobban igazodnak a material designhoz. Igaz, a materialdesign alapelvei saccperkábé 3 éve nem változtak. Ja, hogy úgy könnyű
De, hát adott a feladat a microsoftnak is, tessék kitalálni egy normálisan kinéző, és használható UI-t, és akkor arra lehet építeni. De, sajnos lett volna erre 3-4 évük, még a win8 elkészülte előtt, de elbohóckodták az időt. Arra gondolok, hogy amikor az iPad, iPhone megjelent, akkor a google gyorsan lépett, és kiadta az androidot, de a microsoft akkor nem csinált semmi, csak 2012-ben jelent meg a táblagépekre szánt, laposdizájnos windows8. Ezzel az igénytelen kinézetű, monokróm monitorokra tervezett felülettel. Ebből nekem az jön le, hogy vagy nem akarnak, vagy nem tudnak jobbat. -
vlevi
nagyúr
Az csak valami photoshopp errror, hogy az ablakok tetején van 3 centi semmi, aztán alatta jobbra a szokásos min-max-bezár gombok, és csak utána kezdődik az ablak?
Szerintem ebből a fajta kinézetből már nem lehet értelmes dolgot kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest