Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
A windowshoz gyárilag adott MS alkalmazások mind máshogy néznek ki. Máshol vannak a beállítások, az egyikben egy helyen vannak, a másikban külön ablakba jön be
Ez a legnagyobb ergonomiai problema vele, es ez az, ami miatt egyszeruen nem birom megszokni a Win10-et.
Azert is irtam a Macet ellenpeldakent, mert masfel eve tertem ra at Win7/Win8.1 kornyezetrol (utobbi eseten a Metrot messzire elkerulve), es egy het utan mar reflexbol oda nyultam, ahova kellett. Egyszeruen adja magat a felhasznaloi felulet. Ha el akarok erni valamilyen opciot, akkor a programok 90%-aban ott erem el, ahol megszoktam, es ugyanazzal a felulettel fogad, amit megszoktam. Akkor is, ha az adott programot eloszor hasznalom.
Peldaul hirtelen 3 olyan alkalmazast tudok csak mondani, aminek a beallitasai nem a megszokott, tabokra osztott ablakban vannak, es ez azert van, mert mindegyiknek egyseges felulete van a platformok kozott: IntelliJ IDEA, Steam, Spotify.Ugyanezt a Win10-rol egyaltalan nem tudom elmondani, pedig a 98 ota hasznalok Windowst, szoval elvileg kezre kene allnia mar nekem. De nem all. Borzaszto korulmenyes a frissen bevezetett dizajnu alkalmazasok hasznalata, egyaltalan nem felhasznalobarat. Es ez nem csak az alkalmazasokra igaz, hanem a rendszer alaplogikajara is, bizonyos helyeken kaosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest