Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Detto jobbnak veltem volna egy 465-t bevezetni, a 460 2/4gb-t pedig komoly arcsokkentesnek alavetni. Korabban mar taglaltam hogy mit varnek. Aztan kaptam is erte lehurrogast. Engem mar csak a 470D erdekel.
-
Z10N
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
A radeon talalgatos topikban valaszoltam. A 470LE $149-ert egesz jo ajanlat lenne. Elvileg hozza a kotelezot.

A 460 duplajat hozza, ami logikus is (14cu vs 28cu). A 470-tol is csak annyira van lemaradva amennyire kell.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Ez ténylegesen létező technika, jelenleg úgy hívják, hogy Forma-1 (átfolyási limit van)

-
schawo
titán
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem egészen, mert autónál a fogyasztás és a gyorsulás közvetlenül korrelál. Itt időnként meg fogja futni a csúcs órajelet. Igaz, pont akkor, amikor nincs rá nagy szükség. Pont a komoly terhelés az, amikor megpróbál kibújni a sapka alól.
-
Departed
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem ugyanaz
Egyértelműen kisebb fps értékek várhatók vele - főleg mert a dvga verzióból minden ki van sajtolva a magasabb fesz beállítással hogy ne legyen túl kicsi a teljesítmény a konkurenciához képest - ezért a 150W TDP.
Mondjuk ez valamiért nincs kihangsúlyozva a cikkben.
-
FragMaster
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
Persze, hogy nem ugyanannyi, a cikk is ezt írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyértelműen kisebb fps értékek várhatók vele - főleg mert a dvga verzióból minden ki van sajtolva a magasabb fesz beállítással hogy ne legyen túl kicsi a teljesítmény a konkurenciához képest - ezért a 150W TDP.