- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Roszz látni hogy elkurvult a pana is...
persze muszáj, ha életben akarnak maradni. -
bteebi
veterán
Oh thx. Pedig már hallottam erről, de valahogy nem ment az asszociáció
. (Ettől függetlenül is hülyén hangzik szerintem, bár fél perc alatt én nem tudtam jobbat kitalálni, és valószínűleg hosszabb idő alatt se menne.)
#16: Ez végül is jogos. Nagyon remélem amúgy, hogy talpon tudnak maradni, csak sajnos nem igazán bízom benne
. Nagy kár lenne értük.
Amúgy vajon mi van a plazma gyártósoraikkal? Nem hinném, hogy csak porosodnak. Ha meg igen, akkor igazán beröffenthetnék még őket egy kicsit
.
-
elefant
őstag
Szerintem a Panasonicnál úgy voltak vele, hogy "mindegy, legyen egy-két ívelt tévénk is, csakhogy ne szóljon meg senki". Azért egyáltalán nem vészes ez a 3 széria....
-
bteebi
veterán
Nagyon jól néz ki, de kár azért, hogy ívelt. Szerintem a Panasonic letért a jó irányról, és a saját sírját ássa - vagy inkább a koporsójába veri bele az utolsó szögeket?
Nem hinném, hogy be fog jönni nekik a mainstream, de ne legyen igazam.
Amúgy milyen a névleges Hz?
Elég idegesítő elnevezéseket bírnak kitalálni...
-
Ispy
veterán
válasz
Raysen623 #12 üzenetére
Az ívesnek soha nem lesz értelem
Lássuk be a panasonic nehéz helyzetben van, mert eddig ők voltak az ászok a plazmában, viszont miután azt kukázták, maradt az lcd, amiben meg sehol sincsenek. Smartban meg végképp. Nagyon olyan érzésem van, hogy a panasonic is a nokia sorsára fog jutni, kb. mire utolérik a piacvezetőket, addigra kb. be is fognak zárni.
-
Raysen623
addikt
Tegnap néztem az UHD tévék árait...szépen alakulnak: normál lapos 250K, íves 3x annyi...még 1 év és értelme is lesz
-
nubreed
veterán
Pedig hidd el, hogy nyomás. Szerinted a nagy japán tech cégek belül, hogy élik azt meg, hogy odáig fajult a világ, hogy nem ők diktálnak már? (szerintem habzószájjal, tajtékozva) Mint mondjuk még ahogy az az évtized elején volt, hanem kénytelen azt nézni, hogy mit lép a koreai meg már lassan a kínai szutyok gyártó is és őket másolni termék kínálatban meg az eszement ötletekben?
-
törölt tag
Ezt nem lehet nyomásnak nevezni. Én inkább valami belső nyomásnak gondolom, az elhibázott termékstratégiát: minél több drága és nehezen eladható 4K meg hajlított tévét, és egyre kevesebb alsó és középkategóriás FHD-t, így jövőre jöhet a csőd. TV üzletág kiszervezése, kivonulás Európából, a névhasználat átruházása szlovák (esetleg kínai) magáncégre. De inkább ne találgassunk, majd hátha a cikkíró megmondja.
-
nubreed
veterán
Hát gondolom, mivel az LG és a Samsung ezerrel nyomatja a hajlított TV-t és ez kell a népnek, látta ezt vala a Pana így gondoltak egy nagyot ők is, hogy légyen hajlított tv-jük nékik is, mert mint mondottam vala, ez kell a népnek. Így hát lett. Oszt ezt nyomásnak érezték, mert jujj mi lesz ha a büdös LG és Samu tud adni hajlítottat mi meg nem, hát akkor piacot vesztünk. Azt meg nem szeressük.
-
-=MrLF=-
senior tag
További infók és képek: [Panasonic 2015 TV line-up]
"Netflix will also introduce 4K HDR streaming later this year, and Panasonic confirms that Netflix is supported on its TVs."Kíváncsi leszek mit hoznak ki a Firefox OS rendszerből.
-
törölt tag
olyan nagy volt a nyomás a vállalaton
Ez mekkora duma. Honnan jött a nagy nyomás, tüntetés volt Japánban, a vevőjelöltek protestáltak, vagy pár japó éhségsztrájkba kezdett? -
imibogyo
veterán
És mennyi a valós képfrissítés?
-
macilaci78
nagyúr
Én a talp nélküli ívelt TV-t várom. Ami akkora kiflibe van hajlítva, hogy talp nélkül is megáll.
-
zzola
titán
Ár a csillagos ég? Ezt is mire bevezetik nálunk, már kifutó modell lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat Európában is bemutatta a hajlított tévéit.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest