Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBHCCKR
csendes tag
Nekem vagy egy w7 x64-em és simán elvagyok vele. Először is magával a renszerrel nem csinálok semmit. Pozitívum hogy minden programot amit akarok futtathatok (pl. adobe) és nem hagyott cserben. (XP nagyon is sokszor)
Vírusról amióta fent van ez az os, semmit nem hallottam (vírusirtó bélkül) és nem is fogok az biztos. Természetesen ez nem azért van mert olyan jó a win7. csak tudom hogy mi vírus és mi nem. ránézek és tudom. ezt egy átlag felhasználó nem értené... crack.exe, default ikonnal. megnyitná az biztos. Szóval hiába háborúznak minden oprendszer jó valamire. Szegényes tudásom alapján Mac : multimédia, Win: bármire, Linux: inkább programozás, hálózat, ilyenek. és egy átlagembernek ahhoz hogy eljusson a linux kedveléséhez, nagy utat kell bejárnia. Szerintem.
Úgyhogy kellő hozzáértéssel bármit lehet szeretni. elvégre nem magáért vesszük meg az oprendszert hanem azért amit csinálni fogunk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest