- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBHCCKR
csendes tag
Nekem vagy egy w7 x64-em és simán elvagyok vele. Először is magával a renszerrel nem csinálok semmit. Pozitívum hogy minden programot amit akarok futtathatok (pl. adobe) és nem hagyott cserben. (XP nagyon is sokszor)
Vírusról amióta fent van ez az os, semmit nem hallottam (vírusirtó bélkül) és nem is fogok az biztos. Természetesen ez nem azért van mert olyan jó a win7. csak tudom hogy mi vírus és mi nem. ránézek és tudom. ezt egy átlag felhasználó nem értené... crack.exe, default ikonnal. megnyitná az biztos. Szóval hiába háborúznak minden oprendszer jó valamire. Szegényes tudásom alapján Mac : multimédia, Win: bármire, Linux: inkább programozás, hálózat, ilyenek. és egy átlagembernek ahhoz hogy eljusson a linux kedveléséhez, nagy utat kell bejárnia. Szerintem.
Úgyhogy kellő hozzáértéssel bármit lehet szeretni. elvégre nem magáért vesszük meg az oprendszert hanem azért amit csinálni fogunk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest