- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
pakriksz #220 üzenetére
A fejlesztőt a kiadó fizeti. Ha 2x annyi idő átírni akkor nem elég akarni és az asztalt verni szerintem
Azt kell látni, hogy ez a kecske és a káposzta tipikus esete. Ha a prociban rejlő számítási kapacitást ki akarod használni akkor egy olyan kódot kell írnod, ami használja. De az nyilván nem fog futni csak cpu-n. Ez egy másik kód lesz, két kódot pedig nem lehet egységnyi idő alatt megírni.Abu, én fordítva gondolkodom. Nem abból indulok ki, hogy csak játékmenetet nem befolyásoló cuccok lesznek. Szvsz megette a fene, ha csak az lesz. Ha pedig a fizikát, AI-t, egyebeket is HSA-ra írnak akkor ott a HSA mentes PC kód gyakorlatilag egy teljesen másik játék lesz dupla fejlesztési idővel.
Ezt ki fogja bevállalni egy sokéves Fifa 2014-en kívül?Én csak azt tudom elképzelni, hogy amíg nincs HSA kihasználtság, vagy csak apró megjelenítési szarságokra, addig jön a PC port. Amint lesz onnantól teljesen mást tud a PC kapni... ill. szinte minimális többletmunkával egy HSA port jöhet PC-re. Talán ez lehet az egyetlen jó indok arra, hogy miért terjedhet a gyér PC-s HSA hw kínálat mellett.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo IV
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged