- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
pakriksz
üzenetére
A fejlesztőt a kiadó fizeti. Ha 2x annyi idő átírni akkor nem elég akarni és az asztalt verni szerintem

Azt kell látni, hogy ez a kecske és a káposzta tipikus esete. Ha a prociban rejlő számítási kapacitást ki akarod használni akkor egy olyan kódot kell írnod, ami használja. De az nyilván nem fog futni csak cpu-n. Ez egy másik kód lesz, két kódot pedig nem lehet egységnyi idő alatt megírni.Abu, én fordítva gondolkodom. Nem abból indulok ki, hogy csak játékmenetet nem befolyásoló cuccok lesznek. Szvsz megette a fene, ha csak az lesz. Ha pedig a fizikát, AI-t, egyebeket is HSA-ra írnak akkor ott a HSA mentes PC kód gyakorlatilag egy teljesen másik játék lesz dupla fejlesztési idővel.
Ezt ki fogja bevállalni egy sokéves Fifa 2014-en kívül?Én csak azt tudom elképzelni, hogy amíg nincs HSA kihasználtság, vagy csak apró megjelenítési szarságokra, addig jön a PC port. Amint lesz onnantól teljesen mást tud a PC kapni... ill. szinte minimális többletmunkával egy HSA port jöhet PC-re. Talán ez lehet az egyetlen jó indok arra, hogy miért terjedhet a gyér PC-s HSA hw kínálat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! ELKELT!!!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő