- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
pakriksz #220 üzenetére
A fejlesztőt a kiadó fizeti. Ha 2x annyi idő átírni akkor nem elég akarni és az asztalt verni szerintem
Azt kell látni, hogy ez a kecske és a káposzta tipikus esete. Ha a prociban rejlő számítási kapacitást ki akarod használni akkor egy olyan kódot kell írnod, ami használja. De az nyilván nem fog futni csak cpu-n. Ez egy másik kód lesz, két kódot pedig nem lehet egységnyi idő alatt megírni.Abu, én fordítva gondolkodom. Nem abból indulok ki, hogy csak játékmenetet nem befolyásoló cuccok lesznek. Szvsz megette a fene, ha csak az lesz. Ha pedig a fizikát, AI-t, egyebeket is HSA-ra írnak akkor ott a HSA mentes PC kód gyakorlatilag egy teljesen másik játék lesz dupla fejlesztési idővel.
Ezt ki fogja bevállalni egy sokéves Fifa 2014-en kívül?Én csak azt tudom elképzelni, hogy amíg nincs HSA kihasználtság, vagy csak apró megjelenítési szarságokra, addig jön a PC port. Amint lesz onnantól teljesen mást tud a PC kapni... ill. szinte minimális többletmunkával egy HSA port jöhet PC-re. Talán ez lehet az egyetlen jó indok arra, hogy miért terjedhet a gyér PC-s HSA hw kínálat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged