Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz sb #205 üzenetére

szerintem nem jol latod a helyzetet - ettol a kulonbseg nem tunik el a processzorok kozott, csak az aktualis jatekokban eltolodik az arany. szoval, ha eddig problemaid voltak, es a jovo jatekainal belekalkulaljak ezt az optimalizalast, siman feljebb skalazzak az egeszet, es ugyanugy valhat szuk keresztmetszette, csak eppen mas szinten. mindig is voltak es lesznek olyan jatekok, amik kifekszenek az aktualis csucshwen, es amig elerheto lesz olyan processzor, amelyik sokkal gyorsabb a piacon a masiknal, addig a kulonbseg is fennmaradhat. annyival leszunk elobbre, hogy tobbet latsz ugyanattol a hwtol, de ez mindig is igy volt.

rawfeldolgozasnal a 4770 ugyancsak be tud szaggatni, ott van mellette a gpgpu (270x), de ha loturot hasznalnak belole, akkor sokra nem megyek vele.

ennyi erovel hasznalhatnek raspberryt is :) a htpcnel a lap+proci 160 eur volt - nekem meger 60 eurot, hogy ez egy teljes erteku masina, nem vmi felmegoldas. a korabbi tapasztalatokbol kiindulva jo, ha van benne tartalek. emiatt a rugalmassag es az ar miatt is maradtam az epitett gepnel (mac mini, nuc volt tervben). ha az arakat nezzuk a htpcnel a haz dragabb mulattsag, mint a processzor (akasa euler).

Új hozzászólás Aktív témák