- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Itt szerintem már csak büszkeségből se fognak úgymond behódolni a nagy vetélytársnak.
Inkább az lett volna a legjobb megoldás ha nem a DXet erőltetik hanem lassacskán mindkét nagy cég(NV,AMD) áttér egy közös APIra. Mert ez az egész DX szerintem büzlik. A Mantle már igyis bizonyított hogy van mögötte tudás,nem is kevés,csak még kicsit fejlődnie kell.
Az hogy most az MS csinál nekünk egy LowLevelApi-t nembiztos hogy olyan jó lesz.
De még mindig nem értem,ha ezt eddig is tudták akkor miért akkor jelentik be a DX12 fícsöröket mikor a mantle tör be? Erre a választ sose kapjuk meg...Pedig egy sajtótájékoztatót meghallgatnék erről
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekik az volt a bajuk, hogy az AMD irányítja a fejlesztést. Ebbe nincs beleszólásuk. A Mantle eleve biztosít egy base funkcionalitást, amit szándékosan a Keplernek és a Maxwellnek alakítottak ki, de nyilván más is betérhet, ha ezt az alapot képes támogatni. Tehát új hardvert semmiképp sem kellett volna tervezniük, vagy ha fordítva nézed, akkor a DX12 teljes funkcionalitásához is új hardvert kell tervezniük, mert csak az alap szintet érik el a mostaniakkal. Szóval a gond itt csak az lehetett, hogy a Mantle-t nem egy független alapítvány fejleszti.
A stratégiájukba igazából egyik API sem illik. Nekik az a jó, ha a konzolról nem portolja a fejlesztő az effektet, hanem a GameWorks alternatívát használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest