Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
sayinpety #38 üzenetére
Az én szintemen annyit látok hogy minden megy az nvidián és összesítve a sebességben sincs semmi lényegi különbség egyik oldalra sem, ha jól értem amit írsz akkor az nvidián a másik elavult kódolás miatt lassabbak a játékok. Igazából már 5 éve ezt olvassuk, a GCN óta különösen. A monitoron meg mást látunk, ehhez nem tudok mit hozzátenni, ameddig a gyakorlat mást mutat. A Mantle egy jópofa dolognak indult és nekem tetszett, de közel nem azon a szinten van ami használható lenne, de majd kiderül hova jut.
Fogyasztói szempontból én kivárom azt a két évet mielőbb újabb vga-t vennék. VGA-t egyik oldalról sem vennék már az új directx előtt, bármenynire is támogatja az AMD biztos ők is hozzá fogják igazítani itt ott a hardwaret. Ha addig nagyon elavulna a gép akkor veszek egy konzolt De a jelenlegi konzolos játékkínálat alapján még hátra lehet dőlni nyugodtan.
Ezeket az AMD technikai csodaleírásokat gyakorlatilag a pc piacon több éve cáfolja a gyakorlat, az új konzolok nyitókínálatának grafikai, fizikai minősége meg nem hogy cáfolja hanem nevetségessé tette egyelőre, addig engem nem győznek meg amíg nem mutatnak fel valamit. Ennyi év és ennyi pofáraesés(ezt kizárólag az állítás-gyakorlat differenciára értem, hiszen kiváló termékei vannak AMD-nek) után nem a vásárló tehet róla ha szkeptikus. Gondolom ezt megérted valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest