Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jacint78
üzenetére
Hogy közepes grafikán nem telik meg a Vram, az 100%. tudom, az van és használom, amikor beállítgatok egy játékot akkor figyelem is. Erre most egyből magas beállitásokat mondasz be, és akkorákat ferditesz nekem itt, hogy csak na... Maradjunk annyiban a te konfigod néhány játékban el sem birná a magas beállitásokat, mert másoknak kétszer erősebb VGA-n és i7 4770K 4.2 GHz-en is akad magas beállitáson. Nyilván én sem úri passzióból fejlesztek és nyomok a gépembe majd 200ezret, mert én is qva jó grafikával szeretnék már játszani. Akinek Fury megy a gépében szerintem kihasználja azt az 512 GB/s sávszélességet is, és már Crossfire is tesztelték és használják kérem. Vita nem volt és ebből nem is lesz, mert nagyon nem akarod elfogadni mások véleményét. Akkor jó játékot Very High vagy Ultra beállitásban és Magas Felbontású Textúrákkal a szuper Gémer gépeden.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest