Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz JustinBarnes #59 üzenetére

Azért van más gyártónak is drága LCD-je, nem csak a Samunak, és tényleg van már elég jó árú (akár 400k alatti) OLED, még ha csak FHD is. Valamelyest persze drágább a prémium LCD-knél, de ha már valaki prémium TV-t vesz, és nem akad fenn 10-15" méretkülönbségen (a 65"-os OLED ára még csak-csak vállalható, de a 77"-os már tényleg brutálisan drága), akkor az OLED sokkal jobb választás, még a valamekkora felára ellenére is.

Én amúgy továbbra se értem a QLED hisztit, egyáltalán nem rossz TV-k azok. Az OLED-től persze nem jobbak, és túl vannak árazva, de ettől még igenis nagyon jók az LCD-k között. Én simán elfogadnék egyet, sőt akár többet is ;], bár pénzt valószínűleg már csak OLED-re költenék. Azzal viszont még várnom kell, mert nagyon drágák. A 4K nekem már alap lenne, amihez viszont jobb lenne a 65", az viszont még - nekem - egyelőre nagyon drága. Majd meglátjuk, mit hoz 2018 és 2019 :).

Az, hogy 55"-nál kisebbet nem tudnak gyártani, szerintem hülyeség. Inkább csak nem akartak. De talán pont jövőre jönnek majd a 8x és talán 40"-os modellek is, ha jól tudom. Vagy legkésőbb 2019-ben, hirtelen nem emlékszem a roadmapjükre.

Új hozzászólás Aktív témák