- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
hallod, de egyet nem értek...., ha ez a Cubitek (szerintem találó a neve = kb. dobozgyártó, márpedig a PC-ház egy doboz) tényleg OEM gyártó, akkor az a fura, hogy 2 melós látható a képeken, a "szerelőcsarnok" papírkartonokból áll, egy darab kompresszoros csavarbehajtójuk van, a futószalag, amin szerelniük kellene az tiszta por, ráadásul beázik a födémgerendánál lévő vízfolt alapján.....
érdekes, megnéztem a honlapjukat, most csinálták,.... maga a ház (a Tattoo) az a CM 690 Advancedre hajaz, és nem tudom, de megnéztétek-e, hogy adnak hozzá egy USB-B mini csatlakozót, ami a legtöbb hordozható eszközhöz jó (Nokia, MP3 lejátszók, külső vinyó....stb.) így ők elhagyták a SATA vinyó dokkolót (ami gondolom eSATA dokkoló amúgy)....
de képek alapján minőségi, egy nem tetszett, hogy aaz előlapi rács a műanyag keretre külön levehető és nem egyben van a műanyaggal...., így amikor leveszed, a méhsejt alakú rácsozás olyan gagyi érzést kelt, és elvághatod vele a kezed.....
ennyi - jah meg: ha most akar piacra betörni, vihetné lejjeb az árakat.
a LIAN-LI-ről koppintott, vagy ők gyártanak a LIAN-LI-nek ?
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
oneiros
tag
Lehet, hogy a Lian-Li vetélytársat kapott?Galéria
A képek vége felé egy háznak látszó tárgy látható.https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oneiros/index.html
-
maláj
addikt
jó házak nem jó áron
-
nyunyu
félisten
A ma kapható "középkategóriás" házak majd mindegyikére illik az általad leírt jellemzés
Jo, akkor mutass olyan ~48 centi magas hazat, amiben 5x5.25" hely van, es nem CM vagy Gigabyte logo van az orran.
Annyira azert nem szokvanyos ez az elrendezes...
Plane, hogy az also kepen levo plexi ajto tokugyanolyan, mint az enyem.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Góliát
őstag
Elégé megoszlanak a vélemények, szerintem a 70-75 ojró nem sok ezekért a házikókért.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Tripower
tag
A név az elég hogy is mondjam r@tyi?
de ez most valamiért kifejezetten tetszik! -
JanR
addikt
Ez a név Amúgy a házak pofásak.
-
-
Boxi88
őstag
Nagyon jó kinézetű és formatervű ház, tetszik!
-
capulet75
addikt
20 és 40k közt, vélemlnyem szerint lehet jó és időtálló házakat kapni.Ráadásul talán a legértéktartóbb része a pc-nek.Örülök annak hogy beszált még egy cég ebbe a szegmensbe mert a Cooler Masteren kivül nem sokan tudnak felmutatni bármi érdemlegeset. Az ilyen 100+ ezer forintos házakat hagyjuk,15 alatt meg értelmes házat kapni nemigen lehet. A nevet meg úgy is megszokjuk, amint kijön egy ütős darabbal,pozitív lesz a márkanév.Eccerű marketing...
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
veterán
kellemes kis házak,de ennyi semmi különös,de szerintem drága.Sajnos bele kell törödni abba,hogy egy ház 20 ezer alatt nem kapható,legalábbis ami minöség
duree54
-
capulet75
addikt
Sztem egész jó kis házak ezek. A honlapján levő kábelek meg kimondottan tetszenek. Mivel ők gyártják a Cooler Mastert, ( is ) csak tudnak valamit.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Dassler
őstag
Amúgy sztem pofás/egyszerű házak. Majd a piac eldönti, hogy megél-e, vag sem.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
DeFranco
nagyúr
Mostanában elindult az a
hülyedivat, hogy ha pl. egyetértek a véleményeddel, és kb. ugyanazt írnám le, akkor nem fejtem ki még egyszer, hanem ezt egy szimpla "+1"-el teszem meg.Annyiból jó, hogy megkíméljük egymást a verbális önkielégítéstől, de a pro-kontra vélemények aránya azért látszik.
Mivel nagyjából ugyanazt írtam volna amit te, de azért nem ennyire sarkosan, így lett egy bohó pillanatomban a +1-ből +0,75
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
Érdemes rájuk nézni...[link]
Lesznek kisebb házak is
-
nyunyu
félisten
Ha minőségi az összeszerelés akkor még meg is állja a helyét szvsz a 13-14ezres kategóriában.
Centurion 5 II 16k korul van jelenleg, es ahhoz csak egy ventit adnak, nem kettot, mint a Beta-hoz.
Pro-hoz viszont mar 3 venti jar, plusz plexis oldallap. (Ami CM-nel extra, igaz egy ezresert beszerezheto)[ Szerkesztve ]
-
RMZ250
senior tag
Komolyan mondom kivagyok tőletek. Nem értem miért kell minden újat fikázni.
Ha kicsi házat hoznak ki akkor nagyobb kell, ha nagyot akkor meg kisebb. Ha nem tetszik nem kell megvenni. Ha nem találsz megfelelőt akkor csinálj magadnak. Ilyen egyszerű az egész. Egyébként nekem tetszenek.[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
sirzollee
tag
Nem rossz,kár hogy nincs belső kép róluk.
-
nyunyu
félisten
Nagyon gyanus, hogy ok gyartjak a Cooler Master, Gigabyte, NZXT egyes hazait.
Kulso mereteit, elrendezeset tekintve ez a haz azonos a CM Centurion 53x szeriaval.
Jobban megnezve, az also kepen levo haz also tapos, vagyis ez mar a CM Centurion 5 II-nek felel meg, csak a pofazmanya mas, meg CM altal preferalt kek helyett pirosan vilagito ventiket kapott.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem a szélességével van gondom, hanem a magasságával:
1 azaz egy db 5,25"-os optikai meghajtót használ az átlag polgár, 1-2 vinyót vagy SSD-t.
Az alaplapok jelentős része vagy 7-8 éve mAtx, tök fölöslegesek ezek az óriási házak hozzájuk. Ami meg tényleg minitorony, az olyan is: kicsi venti elől, kicsi venti hátul, a táp meg felül van. Az oldallapjukon meg mindegyiknek van rács ventinek, pedig az a normális légáramlást csak akadályozza. (1 db 12 cm venti elöl be, 1 db 12 cm venti hátul ki kellene, az alsó tápos megoldás meg ugye önállóan végzi a dolgát)
Nem a cikkben szereplő házzal van gondom, hanem hogy egyáltalán nem lehet olyat kapni, amit szeretnék.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ilyen árért inkább valami nevesebb, régóta a piacon lévő márka kínálatából választanék. Ami jobban is néz ki persze
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Gude
senior tag
Számomra ismeretlen ez a név.A ház meg túl lett árazva
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Ribi
nagyúr
Ennél nem hiszem, hogy lehet kisebb házat csinálni.
Magasságban és mélységben legalábbis.
Széltében még lehetne faragni 2-3cm-ert, de akkor meg az lenne a gond, hogy túl kicsi.
És nem fognak minden mini meg mikro meg miegymás laphoz külön házat csinálni.UI: Cubitek Tattoo
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
Cubitek Tatoo Beta ez azért bejön külsőre...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Drága (nem elég olcsó) és túl nagy. Szerintem.
Mikor lehet már elfogadható áron, jól hűtött, alsó tápos, igényes minitornyot venni mAtx-lapokhoz?!Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Fr3eWar
őstag
Ha minőségi az összeszerelés akkor még meg is állja a helyét szvsz a 13-14ezres kategóriában.
-
őstag
hát ez a név...
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Izzé
őstag
Egy pro-t szívesen elfogadnék, de nem ilyen áron. Kicsit túlárazottnak érzem.
-
Sicilian
addikt
Ugyan olyan semmitmondó kinézete van, mint a márka névnek, nem tetszik
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Autós topik
- További aktív témák...