Hirdetés

A kiskereskedelmi piacra is érkeznek Cubitek házak

Hirdetés

A Cubitek neve sokak számára ismeretlenül csenghet, és ez nem is meglepő, hiszen a házak gyártásával foglalkozó vállalat eddig OEM beszállítóként volt jelen a piacon. A friss információk szerint ez a jövőben megváltozik, és a cég a kiskereskedelmi piacon is kipróbálja magát. Ehhez jelent segítséget a Tatoo házsorozat, mely három tagból fog állni. A méretes tornyok 8,3 kg-ot nyomnak, és ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadnak. A házak öt-öt darab 5,25 és 3,5 hüvelykes rekeszt kínálnak, és a szokásosnak megfelelően az utóbbi fiókok rejtve vannak. További extra a két darab 2,5 hüvelykes tároló, melyeket a kisebb SSD meghajtók hasznosíthatnak.

Cubitek Tatoo Beta
Cubitek Tatoo Beta

Az 480 mm magas, 200 mm széles és 490 mm mély házakban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található 14 cm-es, vörös LED-del világító légkavaró gondoskodik. Az I/O panel mindhárom termék esetében felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 2.0-s USB és egy eSATA csatlakozóval szolgál. A tervezők gondoltak a vízhűtésekre is, így két kivágást helyeztek el a házakon a csövek elvezetésére.

Cubitek Tatoo Fire
Cubitek Tatoo Fire

A Cubitek Tatoo Beta lesz a legolcsóbb verzió, a maga 60 eurós árával. Ebbe a házba további három légkavaró helyezhető, egy felülre és kettő az oldallapra. A Tatoo Pro és Fire már 70 illetve 75 euróért keres gazdát, és plexis oldallapot kínálnak, továbbá a felülre a tervezők előre beszereltek egy 14 cm-es ventilátort. A Fire verzió csak vörösre festett belsőben különbözik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés