- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
Komoly hűtő.
Egy tesztet azért megnéznék róla milyen TDP-vel bírkózik meg venti nélkül"Akula Sub, ready for the deep!"
-
brian1987
tag
Jó kis hűtő lesz ez mini itx illetve m atx vagy htpc-ben.
Az meg vicc hogy venti nélkül.
Eleve nem nagy a tömege, annál kisebb a hőleadó felület.De jó ár esetén akár best buy lehet aki ilyenre feni a fogát.
[ Szerkesztve ]
Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
Akula
őstag
-
FFnF
csendes tag
Sehogy sem értem, hogy miért kell a ventinek még mindig visszafújnia a meleg levegőt a procira (illetve az alaplapra), mikor egy kis igazítással a borda alá, felfelé fújva is el lehetett volna helyezni. Bár lehet, hogy én beszélek hülyeséget...
-
ncc1701
veterán
Alaplap egyes alkatrészeit is úgy méretezik, h van légmozgás, ezeknél gondoskodni kell a komoly hőleadó felületről. Ez hosszú távon nem úgy működik, h nem teszek a gépbe ventit. Minimum egy jó nagy venti kell, alacsony fordulaton, ott úgyis hangtalan, illetve a vinyó elnyomja.
-
őstag
Szép hűtő.De ejavu-m van tőle.Hasonlít a Gemin II M4-emre.
-
pmheros
őstag
valamelyik gyártő felkarolhatná már a Brazos lapokat is. A többségen egy apró borda 4 cm -es légkavaróval maga a vicc kategória. Nem igaz nem látják a piaci rést. Már ha azok is htpc -k
nem vagyok tökéletes
-
vlevi
nagyúr
-
vince
őstag
jópofa nem ördögtől való a venti, csak egy kellemes hangút kell találni
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
törölt tag
Az meg hasonlít a Scythe Shuriken-ekre, azok meg hasonlítanak a Thermalright XP90/120-ra... Felesleges ezzel foglalkozni. Ebből legalább a jelek szerint nem spórolták ki a fémet, ellenben a Shuriken-ekkel. Azt viszont nem értem miért nem lehet a dordákat a ventilátor széléig kihozni. Illetve a borda szélén miért kellett a lamellákat kivágni.
FFnF: Azért, hogy hűtse az alaplapot is.
-
Godefroy
senior tag
Igazából ugyanannyi a légmozgás mindkét oldalon, csak az egyik oldalon (fujó) koncentráltan irányítottan kapod az arcodba
Egyébként szivócsatornával lehetne megoldani a problémát, hogy az alaplapról is a megfelelo helyekrol szívja a levegot.
[ Szerkesztve ]
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
vince
őstag
válasz Murphistic #13 üzenetére
végülis kinek mi a kellemes
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
lapa
veterán
tekintve, hogy mostmár egész arm-os sokmagos htpc platformok vannak olyan árban, mint csak ez a hűtő, elég best buy.
-
Godefroy
senior tag
válasz #65675776 #16 üzenetére
Én konkrét alaplapra gondoltam, ott meg ugye csak egyszer kell megtervezni aztán tízezer számra gyártani.
A zajban nem vagyok annyira biztos, hiszen márkásabb gépek szerelésekor sokszor találkoztam ilyennekkel, foleg lapos kivitelu gépekben. Ha alcsony a fordulatszám szerintem nem hallható.
Itt a prohardveres tesztben is valami hasonló van, ilyesmire gondoltam.
Arctic MC101 – HTPC Trinity-alapon[ Szerkesztve ]
Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
törölt tag
A világ legjobban kitalált hűtője címre nem lesz nevezve, a kicsi felület és sűrű lamellák miatt.
Ahogyan -ezzel is- bővül a piaci kínálat ebben a szegmensben, talán lesz árverseny, és nem luxustermék hatását keltik majd ezek a hűtők.
-
törölt tag
Nos ez pl pont nem szívó oldali légretelőkre példa. Nyomó oldalon van az egész. Ráadásul félig-meddig szabvány notebook hűtő, de rengeteg VGA-n is hasonló elven működő cooler van. Ezek a coolerek ráadásul pont arról híresek, hogy bizonyos légáramlás felett durva szélzajt produkálnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest