Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
SunMount3r #7 üzenetére
Én a tesómmal PS2-n játszottam rengeteget multival.
Mindig mondtuk a másiknak, hogy ne nézze a mi részünket.Valahogy tényleg tök más volt a hangulata, mint a netes multiknak.
-
SunMount3r
nagyúr
C64-ezen kezdtem, SNES és Megadrive csak kölcsönben volt nállam néha. A multiplayer annak idején teljesen más elven működött: 2 player osztott képernyőn, vagy Co-op-ban egyképernyőn, vagy a stratégiai/golf játékoknál hot-seat-es megoldással (bár nem volt rá szügség a TV elé simán odafért 2 ember 2 joystic-el). Teljesen más volt a hangulata mint ma egy Multiplayer-es játéknak (jó példa erre a Portal 2, aminek a Co-op-ját kár, hogy nem oldották meg LAN-ban legalább).
Hangulatát tekintve a mai napig nem szórakoztam olyan jól játékokkal mint anno, bár lehet azért mert akkor még igencsak gyerek voltam.
-
törölt tag
Elméletileg megyünk és viszem a barátnőmet is. Ő is nyomta anno a jó öreg sárgakazettás famicomot.
-
bteebi
veterán
Még nem voltam ilyen retró rendezvényen, de kifejezetten szimpatikusnak tűnik. Remélhetőleg rá tudom majd venni az asszonyt, hogy velem jöjjön
.
-
Akula
őstag
Mi számít retronak?
Commodore PacMan biztosan, de vajon már a Doom2 is az? -
sz.balazs.95
veterán
én a haverommal megyek, ha minden összejön.
most megyek először.
-
eladohardver
őstag
)) Sárgakazi rulz ROckman 6 megunhatatlan. Volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest