- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezeket konkrétan a darálóba szórják. Sajnos tudom. Ez olyan cég, ahonnan semmi nem megy ki, mert sok évvel ezelőtt már eljátszották párszor az általad leírt mutatványt.
Egyszerűen ennyire hülyék. Az értelmesebb kollegák nagy részét már kirúgták, valamilyen általam felfoghatatlan megfontolás alapján. -
Csak ahogy oktatták, meg az egész, olyan magyaros volt, és nem sokra jó.
De a műszaki analfabetizmus (a hagyományossal együtt) mindenfele terjed. Ez azért gáz, mert egyre több műszaki eszköz van körülöttünk, amit kéne tudni használni, üzemeltetni, vigyázni rá (?), mert ugye legtöbbször az van, hogy széthajtom az autót, aztán leszarozom, mert nem jó - az én ténykedésemnek köszönhetően - és eladom.
Sajnos a liberálsabb társadalmak egyik velejárója a butaság megjelenése is.@Suker10 : Jó, én már meg sem lepődök, hogy a munkahelyemen a kollegák (informatikusok) egy része nem tudja mi a különbség az áram és feszültség között, nem tudja, hogy a soros port nem a VGA csati, kiselejtez a jó gépet, mert büdös neki tápot/ramot cserélni...
-
Mondjuk szerintem mind a kettő undorító banda, de nem lep meg, hogy lopnak egymástól.
Igazából legkevésbé a userek érdeklik őket.
A Google új flashcuccát a főoldalon meg köszönjük szépen, jó lassú.Ki hiszi még azt, hogy itt bármi a felhasználóért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest