Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
"Jó, én már meg sem lepődök, hogy a munkahelyemen a kollegák (informatikusok) egy része nem tudja mi a különbség az áram és feszültség között, nem tudja, hogy a soros port nem a VGA csati, kiselejtez a jó gépet, mert büdös neki tápot/ramot cserélni..."
Tudod milyen jó kis gép lesz abból otthonra? Csak egy új táp meg egy jó videozsuga kell bele. 40-ből csúcsgépe van. Tudom. Láttam ilyen gépet, meg a megsemmisítésről szóló jegyzőkönyvet is. Mert az nem úgy van, hogy csak bejelentjük, hogy selejt és a kukába dobjuk. Azt annak rendje és módja szerint meg kell semmisíteni, a műveletről meg jegyzőkönyv kell készüljön. Aki azt készíti, annak a munkatársnak is lesz otthon "okosból" jó számítógépe, így nem árt, ha jóban van a rendszergizdával.
Szóval nem mind arany, ami fénylik. Ha egy rendszergazda valamiért értelmetlennek látszó cselekedetre vetemedik, azt nem feltétlenül butaságból teszi. Éppen ellenkezőleg.
-
moonman
titán
nyilván lopnak egymástól, de itt most épp nem történt lopás.
a GOogle főoldalon nincs semmiféle flash cucc.
senki nem hiszi, hogy a felhasználókért vannak, bár azon érdemes lehet elgondolkodni, hogy a Google a felhasználóik adataiból él, addig a Microsoft pedig a felhasználók pénzéből, tehát valamilyen szinten csak érdekük, hogy a usernek is jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest