- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
forum_user
tag
Melyik a legjobb és legstabilabb driver verzió ehhez a kártyához (NVIDIA GeForce GTX 1650 GDDR5) Windows 10-re?
-
bigyo108
aktív tag
A 1050 2GB - hoz képest 150-200% -al kell hogy többet tudjon.
Ha nem .... akkor sajnos a generációváltásnak nincs értelme.
Röviden ennyi.
OC és egyéb őrült változatokból amik 8 tűn húzzák a 200 wattot, nem nehéz teljesítményt kinyerni.
Gyakorlatilag egy villanykályha is így működikhát akkor lássuk.
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #219 üzenetére
volt már 105-ért is... ( :
-
nexplo
őstag
válasz
BerserkGuts #216 üzenetére
A 2060 itthon is ennyibe kerül. Akkor miért Angliából?
-
BerserkGuts
addikt
150usd-ért konkrétan megveszi szinte bárki csak nem itt kis hazánkban
Meg tudnék küldetni 96.000-ft-ért postával együtt külföldről 2060-at de nem bízom a szállítást a postára úgy baszkurálják oda a csomagot hogy nem élné túl hiába a védőcsomagolás.
Inkább megvárom a 3hónapot még elhozza személyesen tesóm angliából. -
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #213 üzenetére
En meg mindig meg vagyok elegedve az NV Titan vonallal. addig ezek a jatekszerek vicc kategoriaba sorolhatok. Penztarca enm kerdes nem engedheti meg maganak mindenki, en sem de inkabb kevesebb sajtos kiflit eszek.
-
válasz
BerserkGuts #209 üzenetére
Nem, azt írtad, hogy a 150 USD rendben van, ami már eleve hülyeség. Legális csatornán a 150 USD kb. 55e FT. Aztán a szürkeimporttól lejjebb megy, kb. 48e-ig, ha más extra nem történik. A többi csak álmodozás.
(#206) b.: ez minden launchnál végigmegy - ld. feljebb.
-
wjbhbdux
veterán
-
BerserkGuts
addikt
általában megkapod külföldön annyi pénzért amennyivel ajánlják de nem is ez volt a lényeg nem ezt írtam
te most az itten árakat számoltad ki hogy itt ennyikörül lesz amit én is mondtam xD
amire írtam hogy az már túlzás ilyen teljesítményre kiadni ennyi pénzt ez nem nagy előre lépés ha megnézzük az árakat a teljesítményért keményebben megsarcolják itt a kis mezőnyben.
Konkrétan ugyan annyi fps-t/teljesítményt kapsz mint 2016-ban ez mi a fa már
-
Elméletileg igen, de az RTx 2060 nál is érdekes, mert 350 MSRP vel + Áfa a legolcsóbb példánynak 126 K nak kellene lennie ezzel szemben IPON ban például 108 K a legolcsóbb és 126 K alatt van vagy 20 példány.
Ha jól tudom az MSRP már tartalmaz kiskereskedelmi árrést is, de akkor is. És nem csak náluk, szinte mindenhol bőven alatta van az ára. -
válasz
BerserkGuts #204 üzenetére
Az ÁFA-t (amit a 150 USD köztudottan nem tartalmaz) meg majd kifizeti Józsi bácsi, nemde?
-
válasz
BerserkGuts #202 üzenetére
150 USD az majdnem pontosan 55e.
-
BerserkGuts
addikt
-
-
nexplo
őstag
válasz
Pityesz4734 #199 üzenetére
Sok ilyen volt már
A tesztek majd megmutatják hogy mennyire hamar lesznek eladva
-
Éppenséggel de. Persze volt ott egy extra faktor, a Kepler teljesítményének a mgszokottnál gyorsabb amortizálódása.
(#197) b.: "1 generáció alatt 10-20% előrelépés perf / W-ban". Hmmm. Akárhogy is nézem, siralmasan hangzik...
A mobil más világ, oda valóban hogy jó lesz - bár ott is igaz, hogy az 1050-ekhez képest nem jelentős a javulás. -
nexplo
őstag
Nesze semmi fogd meg jól. Jöhetne már éles teszt hogy lássuk ki mit tud
-
TTomax
félisten
Jaja de az se 200dolcsiért lett népkártya...nem akkor amikor ennyibe került,nem is véletlen hogy a steam charton a 970 fölé már csak akkor tudott kerülni amikor már eol közelében volt.Akkor egyértelmű volt,hogy a 970 felé akarják terelni a népet,most viszont csak simán éhesek.A kártyával nincs gond,bár nem tudom mire ment el ennyi tranyo,csak az ára nem stimmel.
-
válasz
Freddy S #192 üzenetére
Az első mondat félig igaz - és jelen esetben azt mutatja, hogy 2.5 év alatt 10-20% volt a fejlődés. Most tényleg ennek kell örülni? Meg amúgy a vásárlót ez hol érdekli?
A +80W meg ötvenszer ki lett tárgyalva. Kompakt gépeseknek (kb. 1%) számít, fogyasztás-fetisisztáknak (kb. 1%) számít, 500W alatti nem minőségi táppal rendelkezőknek (kb. 5%) számít, a többiek (kb. 93%) lesz... akarom mondani, nem mutatnak érdeklődést. Ha Te a háromból valamelyik kisebbségbe esel, akkor Neked nyilván jó lesz a kártya - de mit nem értesz azon, hogy a vásárlók 90+%-a szempontjából DOA?
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #190 üzenetére
Az nem lesz egy nagy was ist das, lévén a kártya elég alulreprezentált a lista szerint. Régi több éves kártyák is megelőzik. Kicsit érthetetlen, mert az RX580 ezzel szemben elég jól áll, mondhatni reális helyen. Továbbá nem tudom hogy vagy vele, de engem nagyon régen kérdeztek már meg, pedig 5 accountot is használgatok és hardvercsere és os reinstall is volt már nem egy a legutóbbi survey óta. Lehet letiltottam valamit win10-ben, ami kellene hozzá?
-
KAMELOT
titán
Nem lett rossz a kártya, de az árat vihették volna lejjebb, mondjuk 120€. Rx570 130€ és erősebb. Így sokan ezt fogják venni.
-
fanti
addikt
jó gyengére sikerült.....
-
BerserkGuts
addikt
Egyszerű ez ha nincs százezred de akarsz új kártyát megveszed ezt kb fele annyiért aki ilyen csóró az érje be ezzel
Talán lesz még lejjebb 1030 helyére is jön valami és akkor elmondhatjuk van még lejjebb is ennél ahova nv sűlyedt.
-
TTomax
félisten
Senki nem mondta hogy nonprofit,nem is értem TE ezt honnan vetted,még fele áron is igen messze van ettöl!Hívhatod te azt akárminek,akkor is gyomorforgató,azt hogy mennyire üzlet,és menyire veszik meg majd kiderül a következő 2-3 negyedéves jelentésből,majd akkor visszatérhetünk rá,addig csak simán gusztustalan.
-
VGNGR
senior tag
-
TTomax
félisten
Azért ahhoz pofa kell,hogy egy 128bites kártyát 150dolcsiért adjanak.Legalább jó olcsó gyártani,jó sokat lehet rajta keresni.
-
-
tibaimp
nagyúr
Van már magyar teszt is: [link]
Annyira nem lett erős, az RX 570 jobb vételnek tűnik, a cikk szerint is.
-
wooqt
csendes tag
Lényeg,hogy aki 50-60 ezres ársávban keresgélne valami újat az rx 470-570 után,annak egyelőre nincs olyan új opciója ami gyorsulást hozna. 😐
-
A saját méréseim azt mutatták, hogy az 1050 Ti 25-30%.kal volt gyorsabb a 950-nél, dupla VRAM-mal, 20 USD-vel olcsóbban. Ez így együtt már elég valós előrelépés.
A műszaki oldal meg ugye annyi, hogy a 950 egy GM206-os chip volt, az 1050 Ti meg GP107-es. Ez nyilván a vásárlót nem érdekli, neki ott van a 40-50% price / perf javulás. -
Petykemano
veterán
válasz
paprobert #156 üzenetére
A turing egyik újítása volt, hogy az int és FP(32/16) utasításokat párhuzamosan tudja végrehajtani. Ehhez gondolom redundanciákat kellett kialakítani, valamint az ütemezőt is biztos fel kellett okosítani.
(Az amd-nél - Abu elmondása szerint - pont az hardveres ütemező zabálja a legtöbb erőforrást, csak ez jelenleg nincs jól kihasználva, de az AMD vs Nvidia szobában olvasható, hogy milyen lesz.)
És a gyártás sem ugyanaz. Az nv korábban a TSMC-nél 16nm-en gyártott általában. De a GP107-et a Samsung 14nm nodeján gyárották. Ez elvileg sűrűbb volt kicsit, mint a TSMC 16FF+. Az új lapkát meg 12nm-en a TSMC-nél gyártják. Számok nincsenek előttem, de ez is lehet eredménye a lapka növekedésének. DE ez nem jelentős.
-
Csupingo
veterán
Ha jól rémlik, pont a 950, 960 idejében lőttek ki az nvidia árak. A 960 kb. 72 körül indított, 1 évvel később is még 68 közelében volt. Aztán az 1050 ti már kicsit barátságosabban kezdett. Ha ez se lesz drágább az 1050 ti-nél, valamint idővel mérséklődni is fog az ára, akkor folyamatos javulás látszik ár/teljesítmény arányban nvidia-nál. Persze a jelenlegi árát és az amd kártyákat is szem előtt tartva, csak kevesebb embernek éri meg ezt választania. Mondjuk szélsőséges igények elő szoktak fordulni, pl. melyik a legerősebb lp kártya, melyik a legerősebb passzív kártya, melyik a legerősebb tápcsati nélküli kártya, stb.
-
koko52
nagyúr
válasz
SECTORnooB #163 üzenetére
Középmezőnyt írt
-
VGNGR
senior tag
válasz
SECTORnooB #163 üzenetére
Ki mondta, hogy a 2060 alsó szegmens? Arról beszéltünk, hogy az alsó szegmensben nem történik érdemi előrelépés generációk óta, de bezzeg a középmezönyben (ld 2060) ott igen. Hogy ehhez, hogy jött a 1060-2080Ti összehasonlítás az számomra talány.
(#164) b.
Volt mind a kettő, nem tudom honnan jött ez a 40%?? Valóságban 15 itt-ott nagyon max.20%. A lényeg, hogy nem fog megmenteni a 1050Ti ott, ahol kevés lesz a 950. Persze ahol 5-10 fps hiányzik a 60-hoz, ott szuper, de ezt én nem könyvelném el valós előrelépésnek, főleg nem 40%-osnak!! -
válasz
paprobert #156 üzenetére
A gyártás szinte ugyanaz, a 12 nm az egy 14nm amit módosítottak NV igényeihez. Csak ez a széria készül itt ezen.
1050 TI 3.3 millió tranyo 1650 meg 4,7millió, elég jelentős eltérés. Gondolom a ti verzio meg valahol 5,5 körül lesz azonos méretben.
Szerintem a minél jobb kihozatal miatt is lehet ez, nem igen lehet pocsekolni a waffert ekkora méretű GPU nal, mert olcsó kari. Ez csak tipp a részemről. -
paprobert
őstag
A 200 mm2 kiterjedésű lapkára mi a magyarázat?
Se tensor core, se RTX cache, se új NVENC encoder nincs. Több a tranzisztor, de új a node is.
Viszonyításképp a 1050Ti csak 132 mm2-es volt, alig kevesebb feldolgozóval.
-
lemusz
addikt
-
snecy20
nagyúr
A sima GTX 1050 anno annyira népszerű lett volna? Elég rossz ár-érték arányú kártya volt már az is.
-
Paxker315
addikt
óh, legyen lezárva. Pont a Toyota kapcsán taglalta kedvenc mainstream yisraeli történészünk, miért is a piac& vásárlók döntik el, hogy egy termék jó vagy sem.
Meg fogják venni a 1650-et, s népszeru lesz? Akkor jó. Nem a bencsek és tesztek számítanak, hanem, hogy veszik-e a népek. Ez fogja érdekelni az NVidiát is.
szerk: seven deadly sins?
-
Érdemes lenne kevésbé érzelmi alapon közelíteni a kérdéshez. Az NVIDIA nem ignorál, meg nem is fail. Egyszerűen annyi történt, hogy az arra illetékeseknek van egy forecast függvényük az induló MSRP-re építve, és csináltak vele mondjuk két évre egy profit-előrejelzést. A 149 USD-s price point jött ki a legjobbnak, ezért annyi lett az ára. És igen, sokan meg fogják venni, egyrészt azért, mert NVIDIA, másrészt azért, mert jól hangzik, hogy 75W-nál kevesebbet fogyaszt (aztán persze az erre ugró vásárlók 80%-a gond nélkül megveszi a tápcsatlakozós verziót), harmadrészt mert új (szemben a 2 éves AMD-vel), negyedrészt meg... a jó ég tudja, mi minden mozgatja még ezt a meglehetősen széles réteget.
-
LionW
tag
Oké, szóval nem a tápcsatis verziót veszik majd akiknek ez a kártya készült.
Akkor az a rengeteg 170 dolláros 90 Wattos 1650 kiknek készül? Ebből is csak az látszik hogy olyan hatalmas piaci igény nincs a 75 Wattos kártyákra, a teljesítmény fontosabb.
Az RX 470 180 dollárról indult, amiről 170 dollárra esett vissza a 1050 megjelenése után, és ez nem használt, hanem teljesen új, garanciás kártyákra vonatkozott, 2016-ban.
Nyilván volt közben egy bányászláz, stb, de ez nem változtat az MSRP-n, az AMD egy ilyen kártyát 3 éve tudott már gyártani pontosan ugyan ennyiért, annyi a különbség hogy 30 Wattal többet fogyaszt mint a tápcsatis 1650.(RX 470 14nm, NV 1650 12nm)Én teljesen megértem hogy neked ez a kártya jó, viszont te azt nem érted meg hogy az Nvidia teljesen ignorál egy szeletet a GPU piacról, és ezért háborognak az emberek. 1050 alatt nem háborogtak, mivel az AMD kártyák ára az egekben volt a bányászláz miatt, ezért mindenki 1050-t vett akinek belépő szinten kellett kártya.
Semmilyen alternatívát nem tudnak nyújtani egy 3 éves kártyával szemben, ez baromi nagy szégyen. Hacsak nem hoznak ki egy magasabbra tuningolt 1650 Ti-t hasonló áron, akkor az hatalmas fail az Nvidia részéről. Olyanért kérnek prémiumot ami a vásárlók többségét szimplán nem érdekli. -
Rotate
veterán
oda akartam kilyukadni, hogy ez nem azoknak lett szánva, akik szidják, és akinek ilyen kell, nem a tápcsatis verziót veszi majd...
a kettőnk között az a különbség, hogy én megértem, hogy a másik tábornak miért nem éri meg megvenni, ti meg nem értitek meg, hogy a többieknek miért éri meg megvenni...
nyilván egy 3 éves BMW-t is jobban megéri megvenni, mint egy új Dacia-t, de mégis vesznek új Dacia-t, mert valakinek a maga nemében elég az is, és mondjuk újat venne inkább és nem 3 éveset gari nélkül, amiben kérdés, hogy hány év van még...
nem azt várom, hogy akarjatok ilyet, azt várom, hogy ne nézzétek hülyének azt, akinek ez elégíti ki az igényeit...
nem minden terméknek az összes fogyasztó a célközönsége, ez egy alacsony fogyasztásra targetált kártya, vállalható teljesítménnyel. az, hogy a gyártók feltolják 90W-ra,az szerintem nem az nVidia hibája...
-
LionW
tag
Ez a kártya teljesítményben azonos egy 3 éves RX 470-el, csak annyiban jobb hogy 60 Wattal kevesebbet fogyaszt. Még nagyobb vicc hogy a 1650 kártyák több mint fele extra tápcsatival jön, és kb 90 Watt körül fogyaszt gyári tuning után.
Nem hiszem hogy olyan jelentős lenne azok tábora akiknek 75 Wattos kártya kell PSU/prebuilt gép miatt, mégis sokan meg fogják venni ezt a kártyát, mivel nvidia...Joggal szidják az emberek ezt a kártyát, ebben a formában ez ipari hulladék az emberek többségének. Nem is az a baj hogy létezik ilyen kártya, hanem az hogy nem tudnak versenyképes alternatívát nyújtani AZONOS áron egy 3 éves RX 470-el szemben azoknak akiknek nem számít a +60 Watt fogyasztás(ami a vásárlók többsége szerintem). Vicc...
-
Rotate
veterán
ez egy kicsi ház beépített nem szabvány táppal, amiben éppen elfér egy teljes méretű max 17cm hosszú kártya. TV alatt van decensen nem feltűnően, fontos hogy kicsi legyen...
és ugye ebbe kell nekem minél jobb kártya... a 1050 ti eddig tökéletesen megfelelt, de lassan lejár a gari, és az a +10-20 FPS pont kisegít a következő 2 évre...
-
craftsman01
senior tag
Tényleg el kell fogadni, hogy vannak akiknek fontos a fogyasztás, fontos a ventinélküliség.Ők megveszik és punktum.Meg vagyunk mi akiknek nem fontos a fogyasztás meg az sem mennyire berreg hisz fejünkün a füles.Mi úgy választunk, hogy csak azt nézzük mire képes egy adott kártya,mármint fps-ben.
-
az RX széria azért lett most olcsó ennyire, mert nem volt hova árazni. Az 1660 219$ áron nyitott és verte az RX 590 kártyát is, tehát az RX 590 lett 220 dollár az RX 580 190 dollár az RX 570 meg papíron 130 dollár gyakorlatilag azért 150 körül állt meg.Magyarul azért szar most az 1650 ár-értéke mert az 1660 lenyomta az összes RX árát . Nem hinném, hogy AMD túl sokat keres rajtuk így már és nem is örül, hogy ennyiért kell adnia, nvidia meg nem fog egy 200 nmm GPU-t nulla haszonnal árulni,ráadásul a leggyorsabb 75 wattos akár LP akár passzív kártyaként, mikor az RX 560 nem kompetens belépő szinten hisz majd 80 % kal lassabb mint ez és többet fogyaszt....
Ez a "szépen odafingik" azért egy normálisabb MSI kártya esetében kb 15 % kb 40 % fogyasztás többlettel.
No offense szerintem is drága, csak nem kell átesni a másik oldalra. 120-130 dolláros áron elfogadható lesz/ lenne.( 40 K körül) -
Drágább valamivel, mint az 1050 Ti, és tényleg gyorsabb - de nem sokkal. Minimális upgrade-nek valóban megteszi, de azt vedd figyelembe, hogy a kisméretű gép erősen niche igény, a vásárlóközönség nagy része számára a <75W (meg esetleg a low profile) semmi értéket sem képvisel, ha meg ezt kiveszed a képletből, akkor nem marad semmi.
Az ára meg... Ha jó áron adod el az előző kártyát, akkor semmilyen upgrade nem lesz drága - ettől még az 1650 sikeresen felkúszott a 100 dolláros kategóriából a 150 dollárosba, aminek szerintem senki nem örül, aki hosszabb távon a PC-n képzeli el a gaminget...
Az meg persze teljesen igaz, hogy felesleges gyalázkodni.
-
válasz
craftsman01 #123 üzenetére
-
Rotate
veterán
válasz
craftsman01 #123 üzenetére
én ugyanezért az 50k-ert vettem, amennyiert most tudom megvenni a 1650-et...
az egyedüli ok, amiért mindenki szidja ezt a kártyát, hogy a 1050 túl jól sikerült, és most csalódott a nép, hogy nincs nagy ugrás... de amúgy szerintem arra, amire ki lett találva, arra megfelelő...
-
Kár volt offba tenned, tökre a hírhez kapcsolódik.
-
Rotate
veterán
nem értem miért kell hulladéknak nevezni... annyiba kerül, mint 2 és fél éve a 1050Ti, viszont gyorsabb mint a 1050Ti, és belerakhatom a mini házamba a mini tápommal... nyilván nem csúcskártya, de akinek méret és táp miatt eddig a 1050Ti volt a csúcs, annak ez upgrade... akkor is, ha jobban megéri egy Rx570-et megvenni, amit amúgy nem tudnék használni a házamban...
egyébként nálunk szlovákiában kb 50k adóval a legolcsóbb verzió, a 1050-et meg elvitték 35k-ért... 15k abszolút nem gáz egy minimális upgrade-ért, és még a gari is újraindul...
-
lotuska
tag
Shame, szerintem. De ami durva, hogy veszik majd, mint a cukrot.
-
d@minator
addikt
59 és 65 ezer...[link]
-
snecy20
nagyúr
válasz
Permet Elek #116 üzenetére
Van fenn aprón bőven 30.000-ért 1050Ti. Megy lejjebb az áruk, szépen lassan.
-
Paxker315
addikt
válasz
Permet Elek #116 üzenetére
pedig a kezem-lábam teszem rá, hogy az elmúlt ~2 hétben több 30k-s 1050ti-t láttam, sőt, 2_-ra árazottat is.
vannak, akik kitartják a ~40k körülit, de, idővel lekopnak ezek, ha kutya nem fog érdeklődni.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Vajon lesz low profile kártyája valamelyik gyártónak, mert eddig egyik kínálatában sem látok?
-
Sisco2
tag
Nem jó nektek semmi sem
Már vártam ezt a kártyát, full passive verzióra várok mint a Palit 1050 Ti KalmX.
Ha kihozzák ez lesz a világ legerősebb passive kártyája.
Full passive a gépem, nem rakok bele zörgő szarokat
75w ez is szóval remélem megcsinálják, rárakják azt a bordát és készMost MSI GT 1030 passive van a gépben szóval 3x gyorsabb lesz a 1650 passive
-
Z10N
veterán
A Manli legalabb 1650Ti kartyat ad 1650-kent
"Manli GeForce® GTX 1650 is powered by award-winning NVIDIA Turing architecture. It is also equipped with 4GB of GDDR5, 128bit memory controller, and built-in 1024 CUDA Cores with core frequency set at 1485MHz which can dynamically boost up to 1665MHz. Moreover, Manli GeForce® GTX 1650 has less power consumption with only 75W, and no external power supply required."
-
D013
aktív tag
de ha belegondolsz nem is lenne ránk szüksége. Ennyit kellene bepötyögnie a google-ba: "Geforce 1650 review" - BUMM, kész, ha látja hogy mi a többi szereplő a tesztben, akkor azokra is rákeres, megnézi az árakat, esetleg még pár olyan keresés hogy "x" vs "y" és kész! Az egész nem több mondjuk másfél óránál, youtube videókkal karöltve.
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
Napi 50-60 ezer egyedi látogatója van az oldalnak. Ezeknek az embereknek ha csak 2 olyan ismerőse van, aki tudja hogy kit/hol kell kérdezni ilyen téma kapcsán, akkor máris ott vagyunk 150-200 ezer embernél. Ha ezeknek csak az egy tizede akarna 1650-et venni, de végül lebeszélésre kerül, már meg is érte a dolog és több ezer darabbal kevesebb szutykot tudtak eladni.
-
Paxker315
addikt
óh, lehetne az eredeti "Átlagos János"?
amugy ez tenyleg eleg sovanyka, kivancsi leszek a navikra, mit hoznak a kozepkategoriaba. V lesz-e vega56 teljesitmeny ~40% fogyasztascsokk mellett...
Egyebkent nem ertem miert igy adtak ki ezt, de lesz majd vasarlopiaca. foleg az olyan idiotak miatt, mint en is pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új VGA a TU117-es GPU-ra épül, amely 200 dollár alá viszi a RT és Tensor képeség nélküli Turingot.
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest