- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
megint felületesen olvasol. nem adószámot írtam, hanem vállalkozói adószámot.
a vállalkozói adószám vállalkozást azonosít, így nem minősül személyes adatnak.úgy látom, kevered az informatikai biztonságot meg az információbiztonságot. ha rossz helyre küldenek egy számlakivonatot, akkor az nem informatikai biztonsági esemény, de információbiztonsági esemény.
"A bank velem szerződéses viszonyban van, de amikor utaláskor én megadom a te nevedet és számlaszámodat, akkor a bank a te adataid vonatkozásában is adatkezelő lesz, vagyis a személyes adataidat nem közvetlenül az érintettől, vagyis tőled, hanem tőlem felvéve kezdi kezelni.": na mégegyszer fussunk neki, mert ezt sem értetted meg: ha én azt akarom, hogy te nekem utalj, akkor:
1. az igaz, hogy a te bankod az én adataim tekintetében is adatkezelő lesz, valójában nem, hanem adatfeldolgozó.
2. a helyes kérdés az, hogy erre kapott-e a te bankod felhatalmazást, vagy nem. mert ha nem, akkor a te bankodnak értesíteni kell engem, ebben igazad van. DE:
3. az totálisan életszerűtlen, hogy azt mondom neked, utalj, itt van a számlaszámom, és közben nem adok engedélyt arra, hogy te átadd a számlaszámomat a számlakezelő bankodnak. ez veretes hülyeség. tisztában vagyok vele, hogy te csak akkor tudsz utalni nekem, ha az én azonosító adataimat megadod a bankodnak, következésképp nem tudom úgy átadni neked a számlaszámom, hogy ezzel egyidejűleg ne hatalmazzalak fel arra, hogy azt átadd a bankodnak. vagyis a bankodat felhatalmaztam az adataim kezelésére, így értesítenie nemigen van oka.
4. kérdés, hogy értesítésnek foghatom-e fel, hogy megjelenik a pénz a számlámon, és megjelenik az utalás ténye a bankszámla kivonatomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo Thinkpad L480, 14" FHD Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Bontatlan! Apple MacBook Pro 16 M4 Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest