Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az oké, de a fentiek tükrében nem is kellett volna soha a ddr2 árának padlón lennie, bár nem volt ezzel baj
Emlékszem mikor a 2x2-es BD tavasszal egyik kedvenc kiskeremben 12k bruttó alatt volt..venni is akartam belőle mindjárt 2 kit-et..de nem tudtam elmenni a boltba, aztán később drágábban vettem a mostanit de még az is ajándék volt a mostani árához képest... -
Chaser
legenda
Én csak azt az egyet nem értem a mostani ddr2 árak elszállásában, hogy eddig mért nem következett be?
"Összebesuélhettek" volna a gyártók ánblokk', hogy mind1ikük emeljen és akkor nem közel gyártói áron kellett volna adniuk...hát most jól összebeszéltek
Már egy ideje sejtettem hogy ez lesz, de nem gondoltam hogy ilyen hamar...
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- LED világítás a lakásban
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 LGA 1155 alaplap
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Alaplap, CPU, Processzor, Ram, PSU,
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az alapkérdésre nem kaptam választ.
Emlékszem mikor a 2x2-es BD tavasszal egyik kedvenc kiskeremben 12k bruttó alatt volt..venni is akartam belőle mindjárt 2 kit-et..de nem tudtam elmenni a boltba, aztán később drágábban vettem a mostanit de még az is ajándék volt a mostani árához képest...
Már egy ideje sejtettem hogy ez lesz, de nem gondoltam hogy ilyen hamar...