Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Yodamest #196 üzenetére
Nézd. Ha valaki megteheti, az akkor neked és a hozzád hasonlónak miért fáj? Ha én nem a krimóban baszom el piára, nem szívom el a havi 40k-t cigire, akkor mi van? Mi van, ha én mondjuk csak azért veszek ilyet, mert nem akarok évente cserélni procit, hanem ha hosszabb távon nézem, akkor nekem egy ilyen böszme dög jobban megéri? Egy kisebb procit sokkal sűrűbben kell váltogatnod, 5 év alatt cserélned és sokkal többet is buksz egy ilyenen összességében, mint egy ilyen procin. Csak halkan megsúgom, hogy én a 3770-es procimat annyiért adtam el, amennyiért vettem egy éve. Egy forinttal sem kevesebbért. De ha 3 év alatt buknék rajta 15-20k-t, akkor is jobban kijövök, mint 3 db i3-al, nem beszélve arról, ha ki is használom azt a teljesítménytöbbletet, amit egy ilyen proci nyújt. Abban igazad van, hogy annak, akinek eggyel előbbi rendszere van, annak lecserélni marhaság, ám egy generációs ugrás esetén új prociként jó vétel. Főleg ha azt nézzük, hogy a 4770 nem sokkal kerül kevesebbe. Tehát ha egy 3770-ről, 4770-ről (sőt, még 2600/2700-ról) akarna valaki cserélni, nem érné meg (főleg a komplett platform miatt sem, lévén lapot is kellene cserélni). De ha valakinek még Q6600-as szív dobog a gépben, és azt a rendszert eladva gondolkodik egy időtálló rendszerben, akkor nincs igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Devil's Canyon kódnév alatt futó, frissített "K" jelzésű Haswell processzorok 4 GHz-es csúcsmodelljét vizsgáltuk meg.
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest