Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz Yodamest #196 üzenetére

Nézd. Ha valaki megteheti, az akkor neked és a hozzád hasonlónak miért fáj? Ha én nem a krimóban baszom el piára, nem szívom el a havi 40k-t cigire, akkor mi van? Mi van, ha én mondjuk csak azért veszek ilyet, mert nem akarok évente cserélni procit, hanem ha hosszabb távon nézem, akkor nekem egy ilyen böszme dög jobban megéri? Egy kisebb procit sokkal sűrűbben kell váltogatnod, 5 év alatt cserélned és sokkal többet is buksz egy ilyenen összességében, mint egy ilyen procin. Csak halkan megsúgom, hogy én a 3770-es procimat annyiért adtam el, amennyiért vettem egy éve. Egy forinttal sem kevesebbért. De ha 3 év alatt buknék rajta 15-20k-t, akkor is jobban kijövök, mint 3 db i3-al, nem beszélve arról, ha ki is használom azt a teljesítménytöbbletet, amit egy ilyen proci nyújt. Abban igazad van, hogy annak, akinek eggyel előbbi rendszere van, annak lecserélni marhaság, ám egy generációs ugrás esetén új prociként jó vétel. Főleg ha azt nézzük, hogy a 4770 nem sokkal kerül kevesebbe. Tehát ha egy 3770-ről, 4770-ről (sőt, még 2600/2700-ról) akarna valaki cserélni, nem érné meg (főleg a komplett platform miatt sem, lévén lapot is kellene cserélni). De ha valakinek még Q6600-as szív dobog a gépben, és azt a rendszert eladva gondolkodik egy időtálló rendszerben, akkor nincs igazad.

Új hozzászólás Aktív témák