- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Yodamest #196 üzenetére
Nézd. Ha valaki megteheti, az akkor neked és a hozzád hasonlónak miért fáj? Ha én nem a krimóban baszom el piára, nem szívom el a havi 40k-t cigire, akkor mi van? Mi van, ha én mondjuk csak azért veszek ilyet, mert nem akarok évente cserélni procit, hanem ha hosszabb távon nézem, akkor nekem egy ilyen böszme dög jobban megéri? Egy kisebb procit sokkal sűrűbben kell váltogatnod, 5 év alatt cserélned és sokkal többet is buksz egy ilyenen összességében, mint egy ilyen procin. Csak halkan megsúgom, hogy én a 3770-es procimat annyiért adtam el, amennyiért vettem egy éve. Egy forinttal sem kevesebbért. De ha 3 év alatt buknék rajta 15-20k-t, akkor is jobban kijövök, mint 3 db i3-al, nem beszélve arról, ha ki is használom azt a teljesítménytöbbletet, amit egy ilyen proci nyújt. Abban igazad van, hogy annak, akinek eggyel előbbi rendszere van, annak lecserélni marhaság, ám egy generációs ugrás esetén új prociként jó vétel. Főleg ha azt nézzük, hogy a 4770 nem sokkal kerül kevesebbe. Tehát ha egy 3770-ről, 4770-ről (sőt, még 2600/2700-ról) akarna valaki cserélni, nem érné meg (főleg a komplett platform miatt sem, lévén lapot is kellene cserélni). De ha valakinek még Q6600-as szív dobog a gépben, és azt a rendszert eladva gondolkodik egy időtálló rendszerben, akkor nincs igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- E-roller topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged